ianachim Postat Iunie 17, 2019 Share Postat Iunie 17, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 17, 2019 Share Postat Iunie 17, 2019 Frumoase filmari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 17, 2019 Share Postat Iunie 17, 2019 "cat de cat impecabil , esti talentat e pacat sa renunti acum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 17, 2019 Share Postat Iunie 17, 2019 Acum 7 ore, ianachim a spus: Foarte frumoase filmari, cand sunt facute mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 17, 2019 Autor Share Postat Iunie 17, 2019 vineri 14 iunie am fost si mai bagam si duminica dar a fost furtuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 17, 2019 Share Postat Iunie 17, 2019 Filmat de tine cu drona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 17, 2019 Autor Share Postat Iunie 17, 2019 Acum 8 minute, FlipperCo a spus: Filmat de tine cu drona? Folosesc un uliu cu 4k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 nu cred ca drona era partea neverosimila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Iunie 24, 2019 Share Postat Iunie 24, 2019 "Transalpina blocată! Vremea rea a făcut ravagii" https://www.realitatea.net/transalpina-blocata-vremea-rea-a-facut-ravagii_2202091.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 Acum 4 ore, pisoiu a spus: "Transalpina blocată! Vremea rea a făcut ravagii" https://www.realitatea.net/transalpina-blocata-vremea-rea-a-facut-ravagii_2202091.html Pe noi ne a blocat un grup de rechini de la distractia din larg http://www.youtube.com/watch?v=eBd_4aKig5E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Mai stie cineva cum e drumul? Cica s-a imprastiat un ucrainean pe acolo https://alba24.ro/accident-pe-dn-67-c-transalpina-un-cetatean-ucrainean-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-motocicleta-717570.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Azi trebuia sa fac TA cu un coleg, dar a aflat ca sint inca bucati blocate .... asa ca s-a transformat in TB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Și eu aș vrea să fac TA în weekendul ăsta. Dacă ajung prima acolo, vă fac un update. Aș prefera să fie și alte informații înainte ca eu să trec pe acolo, dar asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 27, 2019 Autor Share Postat Iunie 27, 2019 Acum 3 ore, Animads a spus: Și eu aș vrea să fac TA în weekendul ăsta. Dacă ajung prima acolo, vă fac un update. Aș prefera să fie și alte informații înainte ca eu să trec pe acolo, dar asta este. Dus intors intr o zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Nu, nu! Cu toate ca nu este imposibil, dar obositor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 27, 2019 Autor Share Postat Iunie 27, 2019 sambata sunt in poligon cu cineva duminica as baga o TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate