Assisis13 Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Salutare, Trebuie să iau cat de repede o decizie și va cer sfatul ca sa reusesc sa înclin balanța:) Se da 1 bucată Shadow 750 din 2004, 23000 km, stilizata, cardan, carburatie, posibil necesar schimb anvelope (Nu au un nivel de uzura ridicat dar încălța motorul de vreo 3 ani), proprietarul nu a făcut nicio servisare dar nici nu a mers cu ea (din lipsa de timp, nu e samsar). Depozitata in garaj. Se da 1 bucată Intruder VL 800 din 2008, 21000 km, cumpărată de noua de actualul proprietar, cardan, injecție, anvelope cu talonete montate anul trecut, baterie noua. Servisare nu are anul asta.. Nu s-a dat cu ea. Aceeași poveste, proprietarul nu are timp sa se dea cu ea. Sta intr-un depozit. Ambele arată f bine. Ma tentează mai mult Intruder fiind mai tânără și având injecție. Dar trebuie să iau în calcul și întreținerea ulterioară, manevrabilitate (sunt începător), aftermarket etc . Asa ca sunt la 50/50 Diferenta de fost intre ele, 400 Euro..dar nu cântărește în luarea unei decizii. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 (editat) Alegerea rationala este Intruder. 4 ani mai tanara , injectie , anvelope noi . A avut-o de noua. Greu de crezut ca si-a batut jos de ea. Intretinerea ar trebui sa fie similara. Ar trebui sa mergi totusi dupa feeling . Care iti starneste mai multe emotii cand o privesti ? Editat August 2, 2019 de M!ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_taz Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 piese gasesti pentru ambele, recomandare e VL800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 2, 2019 Autor Share Postat August 2, 2019 1 oră în urmă, M!ha! a spus: Alegerea rationala este Intruder. 4 ani mai tanara , injectie , anvelope noi . A avut-o de noua. Greu de crezut ca si-a batut jos de ea. Intretinerea ar trebui sa fie similara. Ar trebui sa mergi totusi dupa feeling . Care iti starneste mai multe emotii cand o privesti ? Pfff..Ambele imi plac. Sunt stiluri diferite. VL-ul e clasic și mai vaca..shadow-ul e mai subțirel și are o alură putin. mai sport ca urmare a tuningului..de aici si dificultatea de a alege...incerc sa fac diferenta intre ele pe baza manevrabilitatii, fiabilității, service etc. Adică sa aleg și cu capul ca inima e împărțită în mod egal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Clar Intruder-ul... Are un singur proprietar, nu si-a bagat nasul in ea sa o modifice... injectie... cauciucuri noi.... Uita de o motocicleta customizata de altcineva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 As miza pe Intruder pentru ca e mai nou ca ani si concept (injectie fata de carburatie). Daca cei 21.000 de km sunt reali inseamna ca motocicleta e ca noua. Bafta indiferent ce alegi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 1 oră în urmă, Assisis13 a spus: Pfff..Ambele imi plac. Sunt stiluri diferite. VL-ul e clasic și mai vaca..shadow-ul e mai subțirel și are o alură putin. mai sport ca urmare a tuningului..de aici si dificultatea de a alege...incerc sa fac diferenta intre ele pe baza manevrabilitatii, fiabilității, service etc. Adică sa aleg și cu capul ca inima e împărțită în mod egal Simt asa ca de fapt inima ta vrea Umbra dar logica iti spune VL-ul. Am dreptate? Nu te lega prea mult de treaba de manevrabilitate. Nu este o diferenta fabuloasa intre cele doua, mai ales ca acest gen de moto nu o iei ca sa faci slalom printre masini sau sa o alergi. Asta o iei pentru ca iti place cum arata, cum te simti pe ea, cum se aude. Tehnic vorbind injectie+varsta sunt elemente suficiente ca sa te duci spre VL. Sa ne trimiti poze cu ce ai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 3 hours ago, Assisis13 said: Trebuie să iau cat de repede o decizie... Intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Clar Intruderul e alegerea optima între cele 2! An, injecție, unic proprietar (implicit mai multe șansă de km reali), anvelope proaspete, ne"țiunerită". Parcă văd că vei lua Șodoul în ciuda a tot ce s-a postat aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 2, 2019 Autor Share Postat August 2, 2019 Acum 2 ore, Silver Arrow a spus: Simt asa ca de fapt inima ta vrea Umbra dar logica iti spune VL-ul. Am dreptate? Nu te lega prea mult de treaba de manevrabilitate. Nu este o diferenta fabuloasa intre cele doua, mai ales ca acest gen de moto nu o iei ca sa faci slalom printre masini sau sa o alergi. Asta o iei pentru ca iti place cum arata, cum te simti pe ea, cum se aude. Tehnic vorbind injectie+varsta sunt elemente suficiente ca sa te duci spre VL. Sa ne trimiti poze cu ce ai luat. :))) daaaa...Dar avantajele tehnice ale VL-ului au adus balanța la 50-50 sper sa o aduca astăzi VL-ul de la depozitul in care hiberneaza si va trimit poza. Nu eate postata la vanzare pe niciun site. Acum 12 minute, john17 a spus: Clar Intruderul e alegerea optima între cele 2! An, injecție, unic proprietar (implicit mai multe șansă de km reali), anvelope proaspete, ne"țiunerită". Parcă văd că vei lua Șodoul în ciuda a tot ce s-a postat aici! Nu am postat doar ca sa ma bag in seama. Tin cont de sfaturile voastre Acum 2 ore, Papa_Bear a spus: Clar Intruder-ul... Are un singur proprietar, nu si-a bagat nasul in ea sa o modifice... injectie... cauciucuri noi.... Uita de o motocicleta customizata de altcineva.... Acum 2 ore, HondaRider a spus: As miza pe Intruder pentru ca e mai nou ca ani si concept (injectie fata de carburatie). Daca cei 21.000 de km sunt reali inseamna ca motocicleta e ca noua. Bafta indiferent ce alegi! la asta mă tot gândesc și eu..chiar dacă inima trage la shadow. O sa învăț sa iubesc si intruderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Pintilie Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Intruder ar fi alegerea corecta, bafta si asfalt usacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 2, 2019 Autor Share Postat August 2, 2019 Gata, m-am decis !!!! E C800. Nu stiu care sunt diferențele între VL..C..si M800. Dar arată bine doamna asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Bravo! Daca asta este ceea ce iti place sa fiti fericiti impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 2, 2019 Autor Share Postat August 2, 2019 Acum 6 minute, Silver Arrow a spus: Bravo! Daca asta este ceea ce iti place sa fiti fericiti impreuna Arată bine...ce, nu imi iau doamna frumoasa ? :)) multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat August 3, 2019 Share Postat August 3, 2019 Foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 3, 2019 Share Postat August 3, 2019 Prima investitie necesara va fi parbrizul a carui lipsa o vei simti la mersul in afara orasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 3, 2019 Autor Share Postat August 3, 2019 Acum 7 ore, HondaRider a spus: Foarte fain! Mulțam!! Acum 7 ore, Silver Arrow a spus: Prima investitie necesara va fi parbrizul a carui lipsa o vei simti la mersul in afara orasului. Asa e..toate la timpul lor. Deja ma uit dupa proiectoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 4, 2019 Share Postat August 4, 2019 Aoleu! Proiectoare? Sper ca te referi la faruri aditionale. Nu proiectoare prinse de crash-bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 4, 2019 Autor Share Postat August 4, 2019 (editat) Acum 59 minute, Silver Arrow a spus: Aoleu! Proiectoare? Sper ca te referi la faruri aditionale. Nu proiectoare prinse de crash-bar Da, da ! mea culpa ! am tradus spot light gresit. Le-am gasit pe diverse site-uri cu denumirea asta. Faruri adiționale e corect. Am văzut diverse modele de cruisere cu faruri aditionale montate și mi-a plăcut mult cum arata..de batwing nu mai zic deși, in cazul acestui model..Nu cred ca i-ar sta bine cu batwing.. Editat August 4, 2019 de Assisis13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat August 7, 2019 Share Postat August 7, 2019 La 02.08.2019 la 20:36, Assisis13 a spus: Gata, m-am decis !!!! E C800. Nu stiu care sunt diferențele între VL..C..si M800. Dar arată bine doamna asta ! Bine ai făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 19, 2019 Autor Share Postat August 19, 2019 Am revenit. Motorul e superb..la iarna o sa-i montez faruri aditionale, parbriz și baggere..Dar mai e ceva.. Bani de tobe V&H nu mai am..Dar am văzut un Shadow căruia proprietarul i-a dat 2 găuri în toba și suna f bine. Nu am apucat să-l întreb unde și cum a dat găurile alea...un sfat, ceva ? Vreau să sune putin mai grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Da ce,daca nu suna tare si agresiv nu mai e faina? Eu cred ca daca nu respectam pe ceilalti nu are rost sa asteptam respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat August 19, 2019 Autor Share Postat August 19, 2019 Acum 53 minute, mihai c a spus: Da ce,daca nu suna tare si agresiv nu mai e faina? Eu cred ca daca nu respectam pe ceilalti nu are rost sa asteptam respect. Salut ! Am scris mai grav..Nu mai agresiv. Reformulez..as vrea sa bolboroseasca dacă vroiam ceva agresiv, scoteam sitele. Nu vreau sa bubuie ..ci doar sa-i schimb putin sunetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate