bavl Postat Octombrie 17, 2019 Autor Share Postat Octombrie 17, 2019 (editat) OK atunci. SAMBATA: Facem traseul asta, propus initial (care poate sa fie supus oricarei modificari). DUMINICA: aveti aici discutia: Spuneti care cum veniti si unde ne vedem Editat Octombrie 17, 2019 de bavl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu' Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 SAMBATA eu merg sigur,ca ora de intalnire cred ca 9 este ok iar ca locatie primul rompetrol de pe dn1sau omv baneasa.e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Sa va luati gagula si tricou(ri) de schimb. Duminica trecut m-au trecut toate apele ridicand mobra de pe jos si apoi seara la intoarcere tremuram de frig. Eventual si sosete daca nu aveti cizme waterproof. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut david Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 salut, cu kle500 (mitas e08/07) si cam 8500 de km experienta (din care cam 5% off), in care din cele 2 trasee m-as face mai putin de ras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Acum 19 ore, cozmino a spus: M-as baga la un Predelus duminica La cat ne vedem (daca reusesc sa ma eliberez si eu pt duminica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Octombrie 18, 2019 Autor Share Postat Octombrie 18, 2019 Acum 7 ore, Africanu' a spus: SAMBATA eu merg sigur,ca ora de intalnire cred ca 9 este ok iar ca locatie primul rompetrol de pe dn1sau omv baneasa.e ok? Salut, eu cred ca o sa o iau din loc din Snagov (ciolpani) ne putem intalnii direct acolo? asta ca sa nu o mai iau spre bucuresti, e fix in drum. - de ex la Mega Image, Ciolpani https://maps.app.goo.gl/rpemu6VGAFGdpeFh6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Acum 23 minute, Cap0ne a spus: La cat ne vedem (daca reusesc sa ma eliberez si eu pt duminica) Trebuie sa verific cate iesiri mai am pe carnet, dar cred ca e ok. Dimineata banuiesc, 8 / 8:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu' Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Acum 20 minute, bavl a spus: Salut, eu cred ca o sa o iau din loc din Snagov (ciolpani) ne putem intalnii direct acolo? asta ca sa nu o mai iau spre bucuresti, e fix in drum. - de ex la Mega Image, Ciolpani https://maps.app.goo.gl/rpemu6VGAFGdpeFh6 Da,e ok,la 9 la mega ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Pe autostradă nu vine nimeni? Ne dăm numerele de telefon, facem grup pe whatsapp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Octombrie 18, 2019 Autor Share Postat Octombrie 18, 2019 Acum 1 oră, vis-a-vis a spus: Pe autostradă nu vine nimeni? Ne dăm numerele de telefon, facem grup pe whatsapp? Acum 4 ore, Africanu' a spus: Da,e ok,la 9 la mega ciolpani v-am private message-uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Vin și eu la 9 la Mega Ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu' Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Super,ne vedem la mega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut david Postat Octombrie 20, 2019 Share Postat Octombrie 20, 2019 Salutare. Fractura tibie si peroneu. Suruburi.Pauza 6 saptamani. Multumesc pt suport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Octombrie 20, 2019 Share Postat Octombrie 20, 2019 Se mai întâmplă și la alții profesioniști. http://mobile.hotnews.ro/stire/21980240 Însănătoșire grabnică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 La 20.10.2019 la 5:41, ionut david a spus: Salutare. Fractura tibie si peroneu. Suruburi.Pauza 6 saptamani. Multumesc pt suport. Pe traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 (editat) Din păcate. Chiar la ieșirea din Slon, panta aia au cazut 2. Ionuț cu fractura. Mă uitam la echipamentul meu și gheata inalta se continua cu apărătoarea de tibie și genunchi ale pantalonului. Oare și echipamentul a avut o vina ? Editat Octombrie 21, 2019 de george13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut david Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Viteza a fost mult prea mare pentru drumul respectiv, panta mare, curba, sant mare la margine. Eu cred ca piciorul a ramas fix sub capra iar eu m-am rotit in jurul lui. Nu stiu daca alta incaltaminte putea sa ajute. Fractura a fost la tibie deasupra gleznei iar la peroneu sub genunchi. Oricum la anul nu mai ies pe coclauri decat cu cizme motocros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davay Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 La 16.10.2019 la 12:48, bursyllac a spus: Am fost pe weekend pe traseul asta. Varianta mea a fost sa urc din Slon, trecut pe langa cimitir, coborarea de care zice @Speedy.K, dupa care am facut stanga, am trecut pe la cascada Schinda si am urcat inapoi deasupra Barajului Maneciu. Ceva de genul asta: https://goo.gl/maps/ijjxkPFsYMuh7FiMA A fost cam asa: Pe traseu am intalnit pe cineva cu un Kawasaki Versys, cu anvelope de strada, dinspre Cheia, si a urcat fara probleme portiunea aia de care zice @Speedy.K. Nu prea mai sunt sleauri ca a trecut recent o lama pe-acolo, dar chiar daca in zona era uscat, acolo la umbra era un pic de noroi. Dar intr-adevar, daca da o ploaie o sa fie complicat. @vis-a-vis, pentru tine o sa fie floare la ureche. Salut, Ghici cine era cu Versys-ul Daca vrei sa te vezi pe sticla esti pe la 1:14. Cum zicea si colegul am urcat destul de lejer panta de care vorbiti, aveti clipul mai jos. Acu' asta a fost acum 2 saptamani, intre timp nu stiu cum se mai prezinta drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 1 oră în urmă, ionut david a spus: Oricum la anul nu mai ies pe coclauri decat cu cizme motocros. Exact de astea am , Sidi Adventure, foarte incomode la căldură dar le port tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 1 oră, davay a spus: Daca vrei sa te vezi pe sticla esti pe la 1:14 Da' ce frumos cântă bursy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 (editat) Acum 2 ore, ionut david a spus: Post gresit Editat Octombrie 22, 2019 de george13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 1 minut, george13 a spus: Exact de astea am , Sidi Adventure Sidi are modelul Crossfire in gama de motocross. Alea Adventure sunt ceva mai "moi"...de adventure-touring, cum le zice si numele (pe acelasi nivel cu A* Toucan). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Daca are cineva Sidi Crossfire sau Agueda sa-mi dea un mesaj,vreau sa intreb cite ceva inainte sa le comand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Probează înainte de a comanda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Transvulcan e asfaltat din Vulcan pana in varf! Coborarea in Arsuri e cu criblura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate