ianachim Postat Noiembrie 5, 2019 Share Postat Noiembrie 5, 2019 pana la urma capacitatea jucariei conteaza cel mai putin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 5, 2019 Share Postat Noiembrie 5, 2019 (editat) drumul ala neasfaltat e cel de la moroeni? care urca pe langa sanatoriu? cum s-a descurcat scuterul? Frumoasa filmarea! Editat Noiembrie 5, 2019 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2019 ala e drumul sym a mers perfect fara sa gafaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 5, 2019 Share Postat Noiembrie 5, 2019 Foarte frumos. Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2019 un pic mai mult soare daca prindeam era perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 5, 2019 Share Postat Noiembrie 5, 2019 te rog, pune si traseul pe google ceva, macar o poza cu el. sunt curios cam pe unde ai putut merge cu scutericiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2019 1 oră în urmă, Mariusik85 a spus: te rog, pune si traseul pe google ceva, macar o poza cu el. sunt curios cam pe unde ai putut merge cu scutericiul. Buc moreni moroeni glod cabana dichiu piatra arsa sinaia dn buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 ceva imi da cu minus : drumul acela neasfaltat, pe unde e ? din ce scrie colegul mai sus ar fi cel care urca pe langa sanatoriu, eu nu cunosc zona. pe harta vad doar un drum pe la manastirea Moroeni care urca din moroeni spre cabana dichiu, altul este prin glod... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Acum 1 minut, Mariusik85 a spus: ceva imi da cu minus : drumul acela neasfaltat, pe unde e ? din ce scrie colegul mai sus ar fi cel care urca pe langa sanatoriu, eu nu cunosc zona. pe harta vad doar un drum pe la manastirea Moroeni care urca din moroeni spre cabana dichiu, altul este prin glod... Drumul începe din Glod și urcă pe lângă sanatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 gata. am vazut unde e si sanatoriul ala. super fain drumul. cred ca la primavara vara il fac si eu, daca nu cu scuterul, cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2019 Chiar acum, Mariusik85 a spus: gata. am vazut unde e si sanatoriul ala. super fain drumul. cred ca la primavara vara il fac si eu, daca nu cu scuterul, cu masina. Vara e cam full pe acolo plus ca nu ai culorile astea si frunze cazute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 deci tre facut cumva in timpul saptamanii .. voi vedea atunci. problema e ca nu prea pot sa-l fac cu scuterul pe timp de toamna-iarna decat daca prind vreme frumoasa si calduroasa. nu am imbracaminte adecvata de drum lung ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 salutare tuturor maine vreau sa fac exact acelasi traseu ..daca se mai "pupa" cineva cu mine e super ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2019 Acum 4 ore, Mariusik85 a spus: deci tre facut cumva in timpul saptamanii .. voi vedea atunci. problema e ca nu prea pot sa-l fac cu scuterul pe timp de toamna-iarna decat daca prind vreme frumoasa si calduroasa. nu am imbracaminte adecvata de drum lung ... Eu cu bocanci astia am fost si intradevar cu soseta de iarna inalta un pont...cumpara parazapezi de urcat pe munte.....o sa vezi DE CE!! sincer am fost si cand era soare vara insa norii si peisajul de duminica au fost wow FullSizeRender.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Foarte frumos! Cu ce drona ai filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 problema mea nu e la bocanci din pacate ianachim, ci la pantaloni si geaca. inca nu am reusit sa-mi iau pentru drumuri lungi. Eu ma misc 90% in oras cu scuterul, si pana acum nu am iesit decat de vreo 2-3 ori cu el pana spre cheia si nehoiu ... dar aia a fost pe timp de vara, in mijlocul zilei. sper ca in viitorul apropiat sa pot sa-mi iau ceva cat de cat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2019 Acum 28 minute, RedRat a spus: Foarte frumos! Cu ce drona ai filmat? mav air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 multumesc mult caracter, dar nu cred sa plec pe vreundeva in perioada urmatoare. Bebe mic de 3 luni , abia pe la anul o sa scot si eu capul pe "afara". pana atunci poate reusesc sa incropesc bani pentru echipament de touring (in nici un caz de piele). (ca idee eu am 172 si 90 kg, deci cred ca ne-am potrivi la echipament). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 deci maine misca cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Combinatia asta de moto / drona este o minunatie. Culorile toamnei sunt o "grozavie", vorba unui amic. Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Acum 1 oră, Nicku_R a spus: deci maine misca cineva?? Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 S-a executat tura conform planului, frumos drumul de la sanatoriu spre Dichiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2019 La 06.11.2019 la 21:15, catalin10 a spus: Eu Cum fu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Fu mirific Ianachime....deosebita compania cu Niku, deosebit si traseul.... Cand mai faci vreun traseu....zi si mie.....ca ma bag ....si dau si o ciorba sau shaorma....ca na, rămasei dator de ceva timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate