foxbat Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 5 ore, Adrian M. a spus: De forza 250 ce ziceti? nu ma incanta rotile, ca s 14 cu 13? si e mai mult maxi. Dar asta e interesant, din anunt... https://www.olx.ro/oferta/honda-forza-250-abs-IDd50al.html#ca16ee7c01 cand l-am pus eu pe al meu la 1100 ... si era cu 22 .000km. acum deh..1900 si neinmatriculat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 2 ore, foxbat a spus: cand l-am pus eu pe al meu la 1100 ... si era cu 22 .000km. acum deh..1900 si neinmatriculat.. Chiar ca a fost pomana. Oricum, la ce vremuri vin, e bine si-asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 scuze. acum am vazut ca asta are si ABS. al meu nu avea. Oricum asta e piata. si o sa se strice grav ( preturile vor urca). poate pe BG( si eu am primit sfatul asta cand am vrut scuter) sa fie mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 5 minute, foxbat a spus: Oricum asta e piata. si o sa se strice grav ( preturile vor urca). Eu as paria pe "preturile vor scadea". Sper sa ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 6, 2020 Autor Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 57 minute, pierrotlefou a spus: Eu as paria pe "preturile vor scadea". Sper sa ma insel... Si eu la fel. Oricum la noi toate anunturie moto/scuter au niște preturi de lista de zici ca au maxim 3 ani vechime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 14 minute, Adrian M. a spus: Si eu la fel. Oricum la noi toate anunturie moto/scuter au niște preturi de lista de zici ca au maxim 3 ani vechime Pana la urma cat vrei sa dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 6, 2020 Autor Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) @ianachim, cat am spus. Max 2500 Editat Aprilie 6, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 La banii astia iti iei o trotineta electrica buna....atentie ...nu foarte buna ci doar buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 23 minute, ianachim a spus: La banii astia iti iei o trotineta electrica buna....atentie ...nu foarte buna ci doar buna Eh, nu este un obiectiv imposibil pentru un scuter. Mai ales in perioada urmatoare. Insa e nevoie de rabdare, tutun si iuteala de a sari pe oportunitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 6, 2020 Autor Share Postat Aprilie 6, 2020 Ee nu. Gasesti xmax 2010 in stare aparent buna. Sau beverly 300, am dat unul mai sus, in stare foarte buna, cu multe chestii noi pe el. Asta cu bugetul e discutabila. Nu dau 5000 euro pe un scuter, e pt cine isi permite/doreste/are, nevoie. Eu vreau ceva ieftinel, e o jucarie/capriciu, si voi gasi si ceva decent,sunt sigur. Trotineta electrica, 2500 euro? Dar, ce face, cartofi prajiti? Sa fim seriosi. Valoarea banului e complet eronat stabilita, de multe ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Acum 31 minute, pierrotlefou a spus: Eh, nu este un obiectiv imposibil pentru un scuter. Mai ales in perioada urmatoare. Insa e nevoie de rabdare, tutun si iuteala de a sari pe oportunitate. prea multa lume marjeaza pe PRETURILE SCAZUTE.....din urmatoarea perioada cine vinde pocnitoare” si are nevoie de bani de pacanele da o sa lase la pret Editat Aprilie 6, 2020 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 eu pe al meu SH300 in stare absolut perfecta (nu il vind) am dat 1800;e destul de ingust,nu sunt probleme decit putin cu oglinzile ;iar daca mergi linga trotuar,poti atinge bordura ca nu e inalt Are cbs,foarte echilibrate frinele,fara ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 6, 2020 Autor Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Relax, ca nu cumpăr / n am cumparat in viata mea de la vânzători cu care n am rezonat pozitiv. Daca pare om serios, cunoaste utilajul, are un istoric, fie el si la nivel declarativ, cred ca nu voi da gres. Totusi vorbim de utilaje ce costau undeva la 4000 euro noi, si in 10 ani, o depreciere de 40% mi se pare de bun simt. Acum 4 minute, mihai c a spus: eu pe al meu SH300 in stare absolut perfecta (nu il vind) am dat 1800;e destul de ingust,nu sunt probleme decit putin cu oglinzile ;iar daca mergi linga trotuar,poti atinge bordura ca nu e inalt Are cbs,foarte echilibrate frinele,fara ABS. Da, e, pe, lista scurta.cum e cbs ul, isi, face treaba? Simti nevoia de abs? L ai, luat din România sau de afara? Editat Aprilie 6, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Ajunsese in tara prin Sermoto/cluj,la cineva apoi a ajuns la mine;km putini,cureaua e ca noua;Cbs-ul e gindit bine,frine super,blochezi rotile doar daca vrei cu tot dinadinsul,ABS-ul ar fi bun doar daca as merge mult pe ploaie/polei etc;dar avind 3-4 masini,nu are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2020 Admin Share Postat Aprilie 7, 2020 Eu cred că în 2500 euro îți iei un scuter cu care mai mergi 5 ani fără să-i faci nimic! Acum 9 ore, foxbat a spus: Oricum asta e piata. si o sa se strice grav ( preturile vor urca). Cum naiba să crească prețurile, când toată economia mondială este într-o recesiune cumplită? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 mai fac si cu tine un pariu, pe o naveta de tuborg. eu zic ca vor creste. Toate cheltuielile de acum..cum se vor deconta.? uita-te si la eur - a cresct pana la cer intr-o luna. recesiunea...cine o repara?.. noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 47 minute, taong_mapagbiro a spus: Or sa scada ...or sa scada . Nu vor scadea, poate vor fi cativa care in disperare de cauza va vinde ieftin dar in rest vor vinde scump. Trendul asta este si in strainatate, nu doar la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 3 ore, taong_mapagbiro a spus: Or sa scada ...or sa scada . Nu uita ca in general scuterul/mobra este un moft. Nu or sa cada multi in picioare dupa toata tarasenia asta cu virusul. Daca vor da drumul la legea cu 125...vor creste Lumea nu se va mai duce catre o moto ci va cauta un scuter cu care sa se strecoare si in oras spre job si sa iasa si in wkend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 7, 2020 Autor Share Postat Aprilie 7, 2020 Deja se discuta de deficit format din 2 cifre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2020 Admin Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 20 minute, Adrian M. a spus: deficit format din 2 cifre.. Nebunule, ti-ar conveni un 2500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 7, 2020 Autor Share Postat Aprilie 7, 2020 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Nebunule, ti-ar conveni un 2500 euro Deficit, nu devalorizare gata, mi-am gasit scuter :)))))))) https://www.olx.ro/oferta/vand-maxiscuter-honda-helix-cn250-IDczubM.html#4defd312fd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 4 ore, Adrian M. a spus: Deficit, nu devalorizare gata, mi-am gasit scuter :)))))))) https://www.olx.ro/oferta/vand-maxiscuter-honda-helix-cn250-IDczubM.html#4defd312fd POMANA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 (editat) 10 hours ago, taong_mapagbiro said: Nu uita ca in general scuterul/mobra este un moft. Scuterul nu e moft.Mai degraba mobra sau chiar unele masini cind te gindesti ca are consum intre 2.5 si 4 % probabil ca va fi folosit mai des de acuma... Editat Aprilie 7, 2020 de mihai c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Ai pozitie de wc ..dar iti faci super treaba cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate