apriliacluj Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Acum 20 minute, WotRU2Me a spus: Am vazut si eu o chestie asemanatoare instalata la o manastire. sper ca nu asta.... La 13.04.2020 la 11:02, WotRU2Me a spus: Daca e din lemn, se explica. Ytong de 30cm, plus polistiren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Acum 23 minute, WotRU2Me a spus: Pastrand proportiile, nu-mi imaginez cum poti inghesui ceva profi si eficient intr-o sufragerie, cred ca trebuie o camera tehnica. semineul il pui in sufragerie , il conectezi la buffer si restul instalatiei (tur-retur) care poate sa shada intr-o camera tehnica mai arata si bine , flacara arde in JOS (cel putin la asta de l-am vazut eu) si resturile de ardere sunt minime ceva de genul asta https://www.fireplaceproducts.co.uk/en/brands/rais-stoves/rais-bionic-wood-gasification-stove-nickel-black-glass-framed-door pui lemnele sus dar arderea are loc in camera de jos cand termostatul cere cresterea temperaturii apei . in plus jucaria e izolata destul de bine si nu-ti radiaza foarte multa caldura ~90% o transfera in termoficare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: sper ca nu asta.... Ytong de 30cm, plus polistiren Haha...nu, prin Dobrogea. Un prieten le-a dimensionat si pus in opera sistemul si m-a luat cu el o data, sa se laude. Aha, Ytong...la cum sustin ei nu mai e nevoie de izolatie. Multumit de constructie? Acum 2 ore, superbec a spus: semineul il pui in sufragerie , il conectezi la buffer si restul instalatiei (tur-retur) care poate sa shada intr-o camera tehnica mai arata si bine , flacara arde in JOS (cel putin la asta de l-am vazut eu) si resturile de ardere sunt minime ceva de genul asta Da, buna ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 ytong e bca rebranduit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Acum 5 minute, superbec a spus: ytong e bca rebranduit? e un producator de caramizi, blocheti, bca, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 14, 2020 Autor Share Postat Aprilie 14, 2020 Nu am poze cu circuitul de fum prin interior, dar este foarte interesanta constructia. Revin cu detalii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 La 12.04.2020 la 23:50, Cavaleru a spus: am 2 saobe de teracota de dezmembrat si donat. careva interesat? Pune pe olx ca le inchiriezi pt sedinte foto rurale ("miss teracota") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 (editat) Acum 9 ore, superbec a spus: pui lemnele sus dar arderea are loc in camera de jos Asa? https://www.cazanecentrale.ro/centrala-pe-lemne-cu-gazeificare-atmos-dc100s-100-kw-transport-gratuit-p401/ Astea au avantajul ca nu trebuie sa te scoli in toiul noptii sa mai pui lemne pe foc. Vezi ca nu sunt gandite sa le pui in sufragerie. Nu sunt seminee d-alea romantice. Daca iti place dizainu, iesi mai ieftin si mai usor cu un dulap din tabla si un resou in el. Editat Aprilie 14, 2020 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 nu, asa ceva https://static.wixstatic.com/media/68f534_62c3f8306c564e0d8c2f6501baa57f9d.jpeg/v1/fill/w_539,h_398,al_c,q_90/68f534_62c3f8306c564e0d8c2f6501baa57f9d.webp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 14, 2020 Autor Share Postat Aprilie 14, 2020 Intra pe site la Jotul sau la Morsoe! VID-20200412-WA0065.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 uite aici cum functioneaza, sunt 2 filme in dreapta pozei . https://www.hetzonneboilerhuis.nl/producten Walltherm.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Proiectul de iarnă trecută Am fost foarte surprins cat de cald poate sa fie in garaj dacă întreții focul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Tandaraiele din roaba,vor sa devina un cuptor mobil,pentru pizza.se poate folosi un butoi de tabla de 200 litri.Omu a vrut ceva mai mare,asa ca a cumparat coala tabla,pe care am roluit-o la calandru.Dracovenia va avea pereti dubli,pat de șamota,sertar carbune(lemne),sertar cenușa,evacuare cu clapeta,termometru.Va sta pe un carucior cu roti si mânere.Vedem ce iasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Sa-i tai fundul rotund sa o poata rostogoli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Se conturează țigănia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Am făcut cuva interioară.Meșteru Bischon a venit să verifice lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 E gata VID-20200715-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 17, 2020 Autor Share Postat Iulie 17, 2020 Proba de drum pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Salut,ieri seara a plecat la beneficiar.Mâine are petrecere cu copii(ziua nasterii fiicei sale) Se inaugureaza si cuptorul,cu niste pizze.A promis ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 La 17.07.2020 la 12:10, taong_mapagbiro a spus: Cum bre sa dai produsul in ''blind'' asa fara teste fara nimic Daca baga pizza in cuptor si ies gogosi ...ce te faci ? Ce uuuameni...pffff Iaca nii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 5, 2020 Share Postat August 5, 2020 (editat) Poi e de afară,prin sertarul de cenușă,cel de jos.Deschizi puțin sertaru,ai tiraj,închizi sertaru,n-ai tiraj.Sertarul pentru carbuni are vreo 25 gauri jos,de 8 mm,date simetric. Editat August 5, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat August 5, 2020 Share Postat August 5, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate