Endo_ro Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ete ca vrea ... Cancer, razboaie, accidente ... Ai uitat sa mentionezi ce era mai important. Moartea. Si inca ceva... Toate acestea sunt efectul neascultarii sau mai usor de inteles al alegerii omului. Partea misto este aparuta de curand, Rugaciunea din c.ur, Nu pozitia conteaza, ci "pozitia" inimii. De ex unul poate sa-si exprime parerea de rau fata de un lucru cu o propozitie si sa-l doara sufletul, iar altul poate sa boceasca si sa jeleasca, dar sa-l doara fix la doi metri... Pariu ca te inchini la sticla de alcool, la fastfud, la supermarket, la clisee de kakt, la pompa de benzina... Asta este destul de greu de perceput. Mai intai trebuie sa-si sensibilizeze simturile. Si eu ma inchin la o multime de lucruri, care de multe ori se ascund sub haina "pasiunilor", inclusiv motociclismul. Este dificil de patruns in toate cotloanele sufletului, in care se pot ascunde samburii raului. Nu degeaba a numit cineva credinta ca fiind Stiinta Stiintelor. Si nu degeaba oamenii de stiinta de multe ori nu pot intelege aceasta stiinta, pentru ca este Stiinta Suprema. E greu sa pricepi o lume nevazuta. Multi spun ca nu se poate sa fim singuri in univers etc... Altii accepta existente paralele, calatorii in timp s a m d. dar la aceste existente invizibile, care ne influenteaza propria gandire, ca si cum ar fi a noastra nu se gandesc oamenii. Este si infricosator la un moment dat, dar sa incerci sa deosebesti intre propriile ganduri, ceea ce iti apartine, ceea ce vine din exterior, ceea ce e bun sau rau... Aceasta este o stiinta pe care sufletele o castiga prin experienta si prin atentie fina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Iar ii apuca ascetismul de opereta pe suspect-de-fericitii? Te pomenesti ca n-au mancat niciodata la fast-food, mai ales pe vremea cand erau singurele localuri din tarisoara noastra unde nu luai salmonella... Amuzant... A unspea porunca - sa nu mananci mancare rapida... Or fi nesanatoase, dar nu cred ca fac obiectul vreunei interdictii biblice. Mall-ul e si el un magazin, pana la urma. Sa inteleg ca drept-credinciosii de aici haladuie cu arcul cu sageti pe dealuri, poate mananca si ei un iepure, un sobol, ceva? Sincer, urasc sa ma duc la cumparaturi - de regula trimit pe altii, in UK puteam sa mi le fac chiar online, desteapta treaba... Asta nu inseamna ca a cumpara ceva din magazin e un lucru daunator sanatatii, sau ca asta inseamna ca te inchini societatii de consum. La fel cum pe vremuri mergeai la vanatoare, azi mergi sa-ti iei mancarea din mediul contemporan de viata si nici nu te mai calca mamutul. E o etapa din evolutia societatii umane si atat. Poate peste cativa ani vom avea replicatoare ca in Star Trek. So what? Sa-i lasam pe baietii astia sa faca pe ascetii si sa na intoarcem la viata noastra plicticoasa cu motoare, chefuri, vin bun si femei faine; personal, mi-as face rugaciunea din pozitia 69, dar sunt ateu, asa ca am ratat ocazia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Greu de inteles, cum spuneam... Cand mananci ca porcul, pana iti vine sa vomiti, esti robul pantecelui. Te inchini mancarii. personal, mi-as face rugaciunea din pozitia 69 Daca iti place sa te rogi cu savarina pe fata este alegerea ta... As zice ca tot e bine pentru inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Cesar, patinezi iarasi ... here we go again ... Ete ca vrea ... Cancer, razboaie, accidente ... Ai uitat sa mentionezi ce era mai important. Moartea. N-am uitat nimic sa mentionez ... moartea ne vizeaza pe toti, indiferent de cat de credinciosi sau ne credinciosi suntem ... moartea e o stare de fapt. Eu ma refeream la chinuri ... la viata distrusa, la modalitatea dubioasa de suferinta umana, si in definitiv la nonsensul pe care il sustineti cu atata verva ... dumnezeu v-a creeat, el va chinuie, el va omoara ... "Greu de inteles" ... cum ziceai ... Editat Iunie 16, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Asta a fost o sumara explicatie de ce unii suntem atei si altii nu... 'R-ati ai dreacu' de roacheri satanisti... E si Queen pe lista. Ieeeeeee Si eu credeam in clasa a IX-a cand am ascultat prima data Black Sabbath ca sunt satanisti. Da,stiu,cam tarziu am ascultat prima data formatia asta. Eu ma refeream la chinuri ... la viata distrusa, la modalitatea dubioasa de suferinta umana, si in definitiv la nonsensul pe care il sustineti cu atata verva ... dumnezeu v-a creeat, el va chinuie, el va omoara ... "Greu de inteles" ... cum ziceai ... Pai stii ca asta e vorba de parinti psihopati. "Eu te-am facut,eu te omor." Cred ca asta e motto-ul lui dumnezeu. Editat Iunie 16, 2011 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Cu completarea: "Intre timp, roaga-te si venereaza-ma!" Editat Iunie 16, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Cesar, patinezi iarasi ... here we go again ... Asa zic toti studentii care pica examene - ca profesorul e naspa. Un alt cliseu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 pfff ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 ....asteptam cu maxim interes si un topic in care sa povestiti si de ce sunteti homosexuali, cum erati inainte sa deveniti si ce v-a convins sa luati aceasta cale.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Da' tu cine esti, mai? Si cu ce ocazie p-acilea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 ....asteptam cu maxim interes si un topic in care sa povestiti si de ce sunteti homosexuali, cum erati inainte sa deveniti si ce v-a convins sa luati aceasta cale.... Bre, este si un topic cu o tema asemanatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasatux Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Extras din articol: "DUPA PARTICIPAREA LA CONCERTE ROCK, ACEA PERSOANA ESTE STAPANITA DE UN HAOS, DE O MELANCOLIE SI DE INCLINARE SPRE VIOLENTA SI SINUCUDERE. SE ENERVEAZA FOARTE USOR, STRIGA, SPARGE SI ESTE REVOLTAT. SI UNEORI EXPRIMA PLACEREA PENTRU SANGE, SI GRAVEAZA PE CORPUL LUI, PE OBIECTELE LUI SAU PE PERETI SIMBOLURI SATANICE. SI ARE O MANIE FARA EXPLICARE SI O PASIUNE PENTRU MUZICA ROCK. VREA SA FIE IDENTIFICAT CU CANTARETII; CEVA INVIZIBIL IL ATRAGE FOARTE PUTERNIC" Mai da-o dracu , melancolie ei euforie gandesc ca e normal sa simti , inainte , in timp si dupa concert . Ca asa e la toate concertele. Da la cate concerte de rock am fost nu am simtit niciodata nevoia sa vin acasa, sa-mi ucid familia si sa scriu simboluri satanice pe pereti cu sange.  Cine dracu scrie astfel de articole? Serios , io nu vad ortodoxia  mai presus decat niciuna din sectele existente. Raspunde la toate criteriile unei secte. "O LUME URATA SI RESPINGATOARE. ASCULTAREA CONTIUNUA A ACESTEI MUZICI SI PREOCUPAREA PENTRU EA TE FAMILIARIZEAZA CU EA. SI IN SFARSIT NU NUMAI CA TE OBISNUIESTI, DAR O PRIMESTI SI O APRECIEZI." Logic ,pentru unii face parte din procesul de "demanelizare". Inveti sa asculti muzica adevarata, sa apreciezi sunete si nu zgomote (sau schelalaieli in cazul unora). =))=))=)) Editat Iunie 16, 2011 de pasatux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshalart Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Salut, nu pot sa zic ca am citit toate cele 195 de pagini din post, dar am citit destul sa imi fac o idee. Si acesta fiind un forum unde, prin definitie, toata lumea are dreptul la o parere, oricare ar fii aceasta, o sa bag si eu 2 centi in aparat Sunt ateu, si ca regula de baza pot sa spun ca NU IMI PASA. Dupa parerea mea asta inseamna sa fii ateu, sa nu iti pese de religia vecinului, de faptul ca el crede in creatie si tu in evolutie, de ce ii se parea asa de important ca fecioara Maria era virgina, sau de ce interpretare ii atribuie vechiului si noului testament (pentru ce interesati, biblia e doar un foarte scurt rezumat, vechiul si noul testament ar putea umple o un perete destul de mare). Revenind. Ca ateu scopul meu in viata nu e sa gasesc crestini, musulmani, budisti, sau shinto-isti sa ii conving sa fie atei si sa le arat lumina. A fi ateu nu este o religie si desi pare ciudat sunt oameni care asta incearca sa faca. Omenirea are o predispozitie, sa zicem genetica, sa creada in ceva, fie el un bat, o statuie de piatra sau metal, sa in una sau mai multe zeitati. Intotdeauna au existat indivizi care nu aveau aceasta "predispozitie", singurul motiv pentru ca asta are acel miros de "motor nou" este ca acum traim intr-o continua comunicare unii cu altii si lumea a devenit brusc mai mica. Din experienta am observat ca e imposibil sa schimi asemenea credinte la oameni oricat de multe argumente ai avea, fie ele logice sau nu. Cand intalnim o persoana diferita de noi, ateu sau credincios, primul instinct e sa credem ca e neinformat, si il lamurim cu argumentele logice pentru noi. Daca asta nu tine presupunem automat ca e prost, si il tratam ca atare. Dar daca ne demonstreaza ca nu e, atunci inseamna ca e un om rau si ar trebui sa ne ferim, sau dupa caz sa reactionam violent. Ceea ce multi nu inteleg este ca asa sunt oamenii, diferiti, si oamenilor le e frica de ce e diferit de ei. Ateilor cel putin nu ar trebui sa le pese, avem o viata si ar fii pacat sa o irosim pe subiecte inutile. si ca sa mai si radem putin, pentru cei care nu stiu si ca tot e un site de motociclisti - Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 @marshalart Ateismul seaman cu anarhismul... da... ma doare la basca de ce crede unu sau altu... sau ce legi timpite sint in statul x din tara y... pina in momentul in care viata mea e influentata negativ de cei care cred... la fel pina in momentul in care vine garda si ma leaga ca mi-am facut nevoiele in padure, etc. Ateismul la origine nu este "laissez faire"... lumea inainte sa aibe ateisti... avea ateisti morti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Shobolinski... Nu sunt nici eu ascultator, fii linistit... desi ar trebui sa fii nelinistit. Ai impanat textul meu, ca pe o friptura cu usturoi, cu tot felul de expresii care ar putea fi inlocuite cu onopatopee. Adica, sa fiu mai pe intelesul tau, daca puneai in loc "muuuuu", "chit chit", "beeeeee", nu era nicio diferenta. La un moment dat chiar tu recunosti ca esti depasit cu intelegerea, ca sa nu spun altfel... De-asta spun de incapatanarea berbeceasca... Ca nu poti, nu e o rusine, dar nici nu vrei... Hai noroc! Editat Iunie 16, 2011 de Endo_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 @ Shobolanu' : Amin! Si sa nu uitam ca Renascentismul a aparut IN CIUDA bisericii, artistii fiind ingraditi de normele impuse de biserica in arta, astfel devenind vitala pentru arta nevoia de extindere a orizonturilor. A trecut ceva timp pana cand biserica a acceptat curentul renascentist ca forma de arta demna de peretii ei. Intotdeauna s-au impotrivit tuturor lucrurilor noi. Trag in mod constant omenirea inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) mr roger moore vb prostii, pune mana pe o carte de istoria artelor...te rog singura ingradire care imi vine mie in minte acum a fost in reprezentarea nudului.... pt ca tocmai se facusera niste descoperiri ale unor statui antice/pagane si de acolo si inspiratia renascentistilor gen Michelangelo. initial toti marii maestrii au studiat alti mari maestrii, Michelangelo l-a studiat pe Giotto si tot asa pana ajungi la arta crestina...ha! Aceasta respigere a stilului clasic grec s-a mai produs si intr-un secol mai apropiat de cel al nostru cand s-a reinventat gothicul- considerat arta crestina ca un fel de contra neo-clasic. si daca nu exista crestinismul si grecii continuau cu arta lor "pagana" nu tot pe motiv religios era si aia? poate era mai rau, ajungeam sa avem gay depictions in 3D... Editat Iunie 17, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) mr roger moore vb prostii, pune mana pe o carte de istoria artelor...te rog singura ingradire care imi vine mie in minte acum a fost in reprezentarea nudului.... pt ca tocmai se facusera niste descoperiri ale unor statui antice/pagane si de acolo si inspiratia renascentistilor gen Michelangelo. initial toti marii maestrii au studiat alti mari maestrii, Michelangelo l-a studiat pe Giotto si tot asa pana ajungi la arta crestina...ha! Aceasta respigere a stilului clasic grec s-a mai produs si intr-un secol mai apropiat de cel al nostru cand s-a reinventat gothicul- considerat arta crestina ca un fel de contra neo-clasic. si daca nu exista crestinismul si grecii continuau cu arta lor "pagana" nu tot pe motiv religios era si aia? poate era mai rau, ajungeam sa avem gay depictions in 3D... Ms. Ice-queen, nu vorbesc prostii, si pentru ca am pus mana pe istoria artelor, ba mai mult, am si citit-o (e a dracu' de mare, da' am reusit, pentru ca mi-a placut, o am si acum in biblioteca la loc de cinste) am vorbit in deplina cunostinta de cauza, nu doar ca sa ma aflu in treaba, cum mai fac unii. Uite, o sa o scot acum din biblioteca, rasfoim un pic pana ajungem in perioada Renasterii... Sa vedem daca eu sau tu vorbim prostii. Si sa stii ca nu ma refer la ingradirea reprezentarii nudului, desi era si asta una din chestiile la care stramba biserica din nas, dar era o chestie prea triviala pentru a fi mentionata. Renasterea a fost un curent al transformarii pe multe planuri, nu doar artisctic, ci si social, cultural, economic si politic. Societatea feudala a Evului Mediu, cu structura sa ierarhica rigida, dominata de economia agrara si sub puternica influenta a Bisericii Catolice, a inceput sa se destrame. In decursul Renasterii, un rol determinant l-au avut oamenii de cultura și artiștii înclinați spre clasicismul greco-roman. In aceasta perioada, omul recapata constiinta de sine ca individ, dupa o lunga perioada de anihilare filozofica a personalitatii. Istoricii Renasterii renunta la periodizarea istoriei dupa criterii religioase (Geneza, nasterea lui Iisus si asteptarea Judecatii de Apoi), în timp ce invatatii Evului Mediu priveau cu neîncredere lumea pagana a grecilor si romanilor, noua generatie a Renasterii era plina de admirație fata de civilizatia antichitatii si condamna perioada secolelor ce i-au urmat ca fiind ignoranta, barbara, intunecata. Renascentismul insemna ruperea totala de traditii, actiune ce contrazicea tot ceea ce incerca Biserica sa impuna (traditie dogmatica, atat de laudata de Biserica Ortodoxa pe la noi). Dar ca orice perioada de varf a omenirii, Renasterea cunoaste si un declin. Si daca ai fi citit intr-adevar destule despre perioada Renasterii, nu am fi purtat aceasta discutie. Nu am spus degeaba ca Biserica s-a impotrivit progresului de orice fel, pentru ca si renascentismul i-a fost un ghimpe in coasta papala mult timp, pana s-a luat decizia de a integra si acest curent nou in cadrul bisericii crestine, asa cum au facut cu celelalte curente, culturi, religii si civilizatii. Dar asta nu s-a intamplat prea devreme, nu, intai Biserica a luptat asa cum stie ea sa o faca cel mai bine atunci cand observa ca lumea descopera puterea gandirii individuale: a incercat sa o omoare. Ca reactie la Reforma Religioasa initiata in Germania din perioada renascentista, Biserica Catolica instituie Contrareforma si tribunalele inchizitoriale, o adevarata lovitura de gratie impotriva libertatii de gandire, a liberului arbitru despre care s-a vorbit atat de mult pe acest topic... In urma conciliului din Trient, se alcatuieste o lista a cartilor interzise, considerate eretice daca vin in contradictie cu dogmele bisericesti ("Index librorum prohibitorum"). Galilei este constrans sa-si nege public convingerea asupra rotatiei pamantului in jurul soarelui, nu fara a sopti pentru sine "eppur si muove" ) .Giordano Bruno, combate teza aristoteliana, admisa oficial de Biserica, a unui univers închis, reprezentand un umanism panteist si va fi ars pe rug ca eretic, in urma sentinței tribunalului inchizitorial. La Geneva, sub dominația lui Jean Calvin, teologul și medicul spaniol Miguel Servet, pentru faptul de a fi pus sub semnul intrebarii dogma Sfintei Treimi, ajunge sa fie ucis in acelasi fel, condamnat pentru blasfemie. Asa ca Ms. Ice-queen, nu, nu ma refer la ingradirea nuditatii din artele plastice, ci la atitudinea generala a Bisericii impotriva Renasterii si al oricarui curent nou de gandire posibil. Am tot respectul pentru artisti, deci si pentru tine si sculptura ta, dar te rog, nu pune biserica inaintea gandirii, si orgoliul inaintea artei. PS: "gay depictions in 3D" ))) Frumos, frumos, toleranta umana la nivelul cel mai inalt. Dar iti place acest modern "performance art": pedophile depictions in 3D? "Aduce-ti copiii la mine, ca ar f#*te si popii mei ceva"... Editat Iunie 17, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 hhahaha! de parca eu sunt de partea bisericii. good joke... (aia cu copiii) or not! sa revenim... daca citesti toata cartea aia o sa vezi ca orice curent important e initiat de oameni care au adus inovatii, dar asta nu inseamna ca si-au bagat complet piciorul in metodele si invatamintele anterioare. au invatat din ele si au evoluat! tu spui doar ca biserica a tinut in loc evolutia si atat, dar multe curente importante au aparut tocmai datorita bisericii (oricare ar fi ea). cum spuneam, printre cele mai spectaculoase este stilul gothic. asta la noi in europa dar daca iei per total...asa la nivel global, religia a fost motivul principal pentru aparitia marilor monumente/stiluri/minuni ale lumii etc si reformele bisericii , schismele au avut si motive politice ca si anglia cu protestantii vezi filmul queen victoria uite evolutie: clasicul greco-roman,renastere,neo-clasic gothic, victorian-gothic grecii au evoluat de la zei cicladici la zeii olimpici iar crestinii de la pesti desenati pe peretii pesterilor la reprezentari de sfinti acelasi lucru, alta religie ce e asa greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 "evolutia" e relativa.. plm.. tu te consideri evoluat furnicii, dar furnica iti da clasa la altceva... de ex la viteza de mers pe jos. "evoluat" folosit in arta si stiluri.. iar, mie imi place gothic, tie clasic, nu poti spune care e mai evoluat, pe ce criterii, la ce te raportezi.. chiar daca vii cu criterii, poate altul nu da 2 bani pe el. Vorba ceea, "dati-mi un punct de sprijin si voi rasturna lumea", dar din pacate un punct fix si etern nu exista in universu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 un stil poate evolua din altul...dar ce iese poate fi foarte diferit si radical daca nu exista evul mediu si stilul gotic nu aveam acum sagrada familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) hhahaha! de parca eu sunt de partea bisericii. good joke... (aia cu copiii) or not! sa revenim... daca citesti toata cartea aia o sa vezi ca orice curent important e initiat de oameni care au adus inovatii, dar asta nu inseamna ca si-au bagat complet piciorul in metodele si invatamintele anterioare. au invatat din ele si au evoluat! tu spui doar ca biserica a tinut in loc evolutia si atat, dar multe curente importante au aparut tocmai datorita bisericii (oricare ar fi ea). cum spuneam, printre cele mai spectaculoase este stilul gothic. asta la noi in europa dar daca iei per total...asa la nivel global, religia a fost motivul principal pentru aparitia marilor monumente/stiluri/minuni ale lumii etc Mai, mai, ce iti mai place tie sa pleci de la premiza ca as fi prost, sau "necitit"... Da draga mea, am citit TOATA cartea aia, si nu numai aia. M-a interesat intotdeauna subiectul. Si tot tin sa te contrazic: nu biserica a facut ceva pentru evolutia artei, ci artistii. Nu ea a inventat noile curente, ci artistii. Ganditorii, filozofii, vizionarii, oamenii cu idei, nu biserica, cu dogmele ei conservatoare. Biserica doar s-a opus. Ca intr-un final, cand se vedea clar ca oamenii acceptau in intregime curentele respective, da, biserica se vedea nevoita sa le accepte si sa le integreze, pentru a pastra contactul, apropierea de populatie, si asa au aparut catedralele acelea gothice despre care iti place sa vorbesti( care intr-adevar, sunt de o frumusete de iti taie rasuflarea). Dar totul se datoreaza artistilor ce nu s-au lasat induplecati de presiunile Bisericii timpului lor. Nu confunda artistul cu colectionarul de arta... Ultimul lucru la care ma asteptam era ca un artist sa ia apararea bisericii pe perioada renascentista... Cred ca ai ramas cu o impresie total gresita despre perioada aia...Ceva nu ai inteles, altfel nu vad de ce ai sustine chestiile astea. Editat Iunie 17, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) roger moore inca scrie... omule, artistii aia, mai ales masonii aia care au inventat goticul su integrat geometrie sacra in arhitectura. se chinuiau saracii sa caute perfectiunea proportiilor ca opera sa fie cat mai apropiata de cea a creatorului adica dumnezeu, aveau motivatie puternica si credinta. nu erau atei... Editat Iunie 17, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 roger moore inca scrie... Crezi ca ar trebui sa ma las de scris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 nu am zis ca esti necitit dar cand arta nu e decat un hobby...aia a fost prima concluzie. hai nu te supara uite nu mai scriu eu nimic si te las pe tine in fond e topicul vostru, al ateilor sper sa gasesc un topic la fel de interesant dar despre motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate