Tsunami Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pai cred ca te-ai incadra la atei, dupa parerea mea... n-am zis asta, nu stiu si nici nu ma intereseaza nu castig (mai) nimic daca ma cert si ma injur cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Castigi experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 And the winner isssss .... Tsunami !!!! Zi-le asta si astora tastaturisti de militeaza trup si suflet p'aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Mi-a placut chestia aia cu "Ei ne fac prosti, noi radem, noi ii facem prosti, ei se oftica" Da' nu numai de asta... Ca sa respectam adevarul "istoric", doar ateii s-au ofticat pana acum Si nu, nu v-am facut noi... Astea nu-s cele mai bune imagini de care esti in stare, boss Si ce faceau cio-cio-san acolo? Poate fi bataie cu namol, poate fi bataie cu pumni si picioare intre sefi si angajati, a doua zi la munca exista o singura explicatie - sake! Si nu este nici o dusmanie Editat Iunie 27, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 And the winner isssss .... Tsunami !!!! Zi-le asta si astora tastaturisti de militeaza trup si suflet p'aici. ce iesti nebun?? cine e tsunami si de ce sa le ia dreptul la violenta? cine e tsunami sa le spuna ca mult mai important decat "adevarul" fiecaruia, e relatia (buna) dintre oameni, berea aia cu spuma fina si toleranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 N-au dat drumul la net in spital inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Un Endo mai mic sau mai mare se afla in toti habotnicii religiosi sustinatori ai bisericii! El este biserica! - chestia asta s-ar putea sa-i placa, nici starul in halat negru de la mistic-club-ul local nu-l magulea asa tare... I-ai dat un scop in viata, o sa se inscrie pe toate forumurile, o sa-si faca site si blog si o sa-si ridice altar in fundul curtii. Prostia e o chestie relativa. Un credincios va fi mult mai adaptat societatii actuale - probabil de aici vine si chestia cu "l-a ajutat domnul", de fapt il sprijina comunitatea de indivizi aidoma lui intr-o potentare reciproca de oportunism si de coruptie mentala de grup. Vorba aia, nu fii prost, canta cum ti se spune si-ti va fi bine... Sa fii ateu e nitel mai greu - pana nu de mult erai ostracizat oficial, iar in prezent s-ar putea sa ai inca probleme intr-o cariera publica daca te declari contra Marii Iluzii Colective; ce-am avut si ce-am pierdut, inainte era nasol daca nu erai membru PCR, acum e usor mai dificil daca nu esti ortodox de partid si de stat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Un reply extrem de rational, intr-adevar... Nu cumva te-ai "ofticat"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 da chiar asa ... es-ti ofticat? ca noi suntem la pubertate si tu imbatranesti rapid ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Ok, v-am inteles, sunteti atei, bun, perfect, si ce-i cu asta?? Simtiti ca toata lumea trebuie sa fie in asentiment cu voi? Nu, aici "ne radem" de cei ca tine... cand NU suntem la pescuit/camping/reising/femei/baut/etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Bine, mai Pisica Buna, "sunte-m" mai pudra decat zaharul@ Ca tu ai fi vreun cubic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 La televizorul pus pe Trinitas, sa precizam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) OK GoodKat, te-am inteles, nu esti ateu, bun, perfect, si ce-i cu asta? Simti ca toata lumea trebuie sa fie in asentiment cu tine? Stiu ca asta e retorica de gradinita, dar poate asa, cand folosesc cuvintele tale, poate intelegi: ASTA E UN TOPIC DE DISCUTII PE UN FORUM DE DISCUTII bai nene. Aici venim sa ne dam fiecare cu parerea, sa conversam, sa dezbatem opinii. Nu suntem la tine acasa ca sa trebuiasca sa iti cerem tie voie. Nu iti place discutia? Te deranjeaza? Nu te mai obosi sa intri pe aici atunci, nu te cheama nimeni cu forta la discutii. Esti ca vecinii aia bosorogi care bat in teava de la calorifer sa dam muzica mai incet, cand de fapt nu e nimeni acasa... Putem sa discutam despre orice vrem, atata timp cat subiectul este incadrat la rubrica potrivita. Daca discutam despre patinaj artistic, poate nu intrai sa spui nimic. Dar daca vorbim despre religie, ai simtit nevoia sa participi la discutii. Acum ca ai inceput sa te oftici pentru ca nu iti da nimeni dreptate, ce faci, incepi sa zici ca suntem noi de "rahao" ca vorbim despre asa ceva, si ca nu ar trebui sa o facem? Vezi-ti frate de treaba ta daca nu iti place discutia, si lasa-ne pe noi sa vorbim in continuare, daca asta vrem. Noi consideram ca ce discutam aici este o activitate intelectuala (un stres enorm pentru unii, ce e drept ) ) si ne place. Ne place si pescuitul, si campingul...nu neglijam nici activitatile in aer liber, multumim de grija ce ne-o porti. Dar noi printre alte activitati, mai citim si mai scriem cate ceva pe aici, pentru ca ne place sa ne punem creierasele la contributie (chestiile alea scarboase si pacatoase pe care le aveti si voi intre urechi acolo, si va ispiteste la ganduri necurate), mai citim o carte, mai vedem un documentar... Daca ti se pare prea solicitanta treaba pe topicul asta, iti dau o veste buna: POTI PLECA ORICAND ...Nu iti punem "absent" in catalog. Pana atunci insa, incearca sa nu te mai oftici, ca faci gastrita, si nu o sa mai poti tine post cum trebuie. Spune ce ai de spus la subiect, sau nu te mai agita degeaba, ca incepe lumea sa rada de tine, si iar te oftici. Si ca sa nu crezi ca nu vrem sa discutam si la subiect cu tine, uite, te intreb ceva: De ce zeul tau אֱלהִים ("Elohim" se citeste, ca sa nu crezi ca imi bat joc de tine) la originea lui era doar unul dintre mai multi zei ce strabateau neantul? Chiar numele Elohim se traduce din ebraica "Zeii Puternici", sau "Fortele marete" (evreii au scris biblia, toata originea religiei crestine de la ei vine, asta asa, ca sa nu crezi ca vorbesc despre altceva), si numele asta era atribuit tuturor acei zei. Pe asta de fapt il chema Yahve, si era mai nebun asa, mai curios, si nu statea in gashca cu ceilalti zei...asa ca de plictiseala a creat cerul si pamantul, ca sa aiba el o lume numai a lui. Si asa A inceput prima scriere a Genezei, Sfanta Carte a Facerii. Cu un zeu dintre multi altii care era cam plictisit. Si dupa aproape 40 de scrieri derivate din povestea asta, s-a ajuns la un consens: hai sa fie Yahve asta UNICUL zeu, si doar el sa fie ELOHIM. Unicul zeu al poporului lui Israel. Sau nu stiai partea asta de istorie? Nu stiai cate biblii au fost scrise de fapt? Nu stiai cate transformari a suferit povestea asta a crestinatatii pana a ajuns in forma actuala? Probabil ca nu, pentru ca ai fi avut mai multe intrebari acum, in loc de "raspunsuri" din astea de "Adevar Suprem". Editat Iunie 28, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Serios Endo, cred ca esti praf acum. Un om treaz nu poa' sa gandeasca asa de aiurea. Ba bucur sa aud... se zvoneste ca fericirea in Dumnezeu este nemarginita. Poate m-am apropiat si eu putin, nevrednicul. Cat despre faza aia cu "ei nu au ce pierde dupa mintea lor"... Mai oameni buni, ori sunteti prosti, ori sunteti prosti... Pai daca ateul nu crede in reincarnare, rai, viata dupa moarte, nemurirea sufletului dupa moartea caprioarei, voi intelegi din asta ca nu are ce pierde?! Din contra, are TOTUL de pierdut. O singura viata. O singura existenta, de care trebuie sa profite din plin, sa o traiasca bine, fericit, pentru ca de alta nu mai are parte, vrea ca existenta lui sa conteze, sa insemne ceva pentru el si pentru ceilalti, sa aibe grija de viata lui fragila. O viata, cu un sfarsit asa cum cred ateii ca exista, nu reprezinta nimic. Un zero absolut. Poti sa traiesti 2000 de ani si sa fumezi si sa bei si sa te destrabalezi si nu are nicio finalitate, niciun castig. Din contra. Sunt convins ca habar nu ai ce inseamna sa traiesti fericit sau sa traiesti bine. In saracia valorilor voastre, de multe ori acestea se concretizeaza in lucruri bizare, rele, daunatoare pentru voi si cei din jurul vostru. Va creati niste repere artificiale, insa daca va scutura cineva ramaneti goi si saraci, fara niciun punct de sprijin. Numai Dumnezeu Fiul este piatra din capul unghiului. Voi nu o aveti. Nu aveti temelia solida, pe piatra, ati cladit un castel intreg pe nisip si orice val il va surpa. Aveti impresia ca sunteti puternici, bine ancorati in realitate, siguri pe voi, insa acestea sunt doar imagini pe care le proiectati in fata celorlalti, caci "vorba si lucrul vostru va da pe fata" ca fiind de fapt plini de teama, de incertitudine, rataciti, va e frica de tot ce va inconjoara si vedeti un pericol in orice. Opusul credinciosilor care nu au teama de nimic, ci numai de unul Dumnezeu si se supun voii Sale oricare ar fi ea (de aici si lipsa de teama) Voi credinciosii (nu doar crestinii) sunteti aia care comiteti atrocitati in numele zeilor vostri pentru ca nu aveti nimic de pierdut, pentru ca va reincarnati, sau va inaltati la cer, sau traiti vesnic in rai, sau pupati 72 de fecioare in gura... Voi credeti ca dupa viata asta urmeaza altceva mai frumos, si nu numai ca nu prea va pasa daca muriti, ci chiar sunteti nerabdatori sa ajungeti "la Domnul"... Deci nu, nu ateii sunt cei ce nu au nimic de pierdut dupa mintea lor, ci voi, in iluzia voastra de fanatici visatori.Eu stiu ca doar o viata am si imi place sa o traiesc, tu crezi ca e doar prima, urmeaza alta si mai frumoasa...deci daca o pierzi pe asta nu e asa mare tam-tam. Acum intelegi? Ai amestecat aici ce ai vrut si de unde ti-a convenit... Rezultatul? Concluzie gresita. Credinciosii isi cantaresc faptele pentru a nu-si atrage vina asupra lor si incearca sa faca voia Domnului. Ateul poate face oricate fapte rele, crime (pe care le imputati celor credinciosi), pentru ca el nu este tras la raspundere de nimeni. El se ascunde si daca poate fura, fura, daca poate ucide, ucide, caci nu-l vede nimeni (in mintea lui de capcaun) Credinciosul are mereu pe bunul Dumnezeu langa el si stie ca Domnul vede toate faptele sale, dupa inima sa (adica dupa intentie). Deci, daca ai incurcat borcanele din greseala, sa fii mai atent, iar daca ai facuto cu inima, sa-ti fie rusine! "Religia - o fraza de dânsii inventataCa cu a ei putere sa va aplece-n jug, Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata, Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata, Ati mai purta osânda ca vita de la plug?" DA! Noi nu purtam jugul pentru ca ne-a promis cineva dintre oameni viata vesnica, ci pentru ca avem intarire si certitudine direct de la Dumnezeu. Ca sa nu mai dati cu goagalu, e Mihai Eminescu. A, sa nu uit, pentru atei, e un site fain, www.atei.ro, merita citit. Ce mi-a placut mie acolo, sunt foarte multi tineri. Asadar, se schimba raportul, incet-incet. E fain? Ardelene, daca o sa fie un site pentru sinucigasi cum o sa fie, cool? Ti-a placut ca sunt multi tineri atei? Pai tu esti diavolul in persoana si noi nu stim? Tinerii atei o sa-ti sparga masina, o sa-ti fure motocicleta, o sa-ti violeze vreo apropiata, or sa bage cutitul in gatul tau pentru banii din portofel. Intelegi? Cel credincios cu adevarat nu face lucrurile astea. Vai de voi, caci nu sunteti demni sa purtati denumirea de OM. Mi-a placut chestia aia cu "Ei ne fac prosti, noi radem, noi ii facem prosti, ei se oftica"Da' nu numai de asta... Tia placut nu? Ia, fii atent! Voi radeti pentru ca sunteti nebuni. Va uitati la tren cu gatul pe calea ferata. Noi ne ofticam pentru ca nu intelegeti acest lucru, ne pasa de voi si nu vrem sa fiti calcati de tren. In lumina asta cred ca o sa dai berea, dar o sa beti de suparare. Cu alte cuvinte, unul zice "nene, sunt nebun" iar tu ii zici "bravo, i-ai zis-o lu' asta!" Pin' la urma, care-i scoru' Atei versus Credinciosi? Vorbiti cu moderatorul sa va puna 4000 la atei, daca asta este scopul vostru inalt. Sobolane, iar iti arati conditia de rozatoare de canal. Iar macani cu crime si alte tampenii. Sunt convins ca ai acest stereotip ca reactie compensatorie a lipsei de argumente. Un credincios nu face ceea ce tot guiti tu acolo. Daca o face nu are legatura cu credinta, ci e numai un lup ATEU cu blana de oaie, adica credincios. Deci incetati cu minciunile. Ateii au facut tot ce imputati credinciosilor. Biserica pe care tu o tot blamezi, ca o marioneta de-a diavolului este exact ceea ce s-a spus: toate se vor sfarsi, dar cuvintele Mele nu vor trece. Orice a facut omul, orice imperiu, orice a creat s-a sfarsit, iar ce este se va sfarsi... Iata ca Biserica, si Adevarul, nu se sfarsesc, ceea ce ar trebui sa-ti dea de gandit ca nu este o creatie omeneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Bai Endo, care sunt atrocitatile alea de le-au facut ateii si noi vi le imputam voua? Jihad-urile, cruciadele si inchizitiile au fost de fapt facute de atei, si noi vi le aruncam voua in carca asa, pe nedrept, nu? Ipocritule. Am amestecat ce am vrut si ce mi-a convenit? Am enumerat niste chestii ce se atribuie credinciosilor din toata lumea, nu doar voua, crestin-ortodocsilor, pentru ca ortodoxia nu e singura religie din lume. Ipocritule. Noi nu raspundem in fata nimanui? Raspundem in fata legii, si raspundem in fata moralitatii umane. Voua nu va este frica DECAT de un zeu imaginar... Noi suntem cei iresponsabili? Ipocritule. Noi ne credem puternici, ancorati de realitate, dar nu sunt decat minciuni pe care ni le spunem singuri, imagini pe care ni le proiectam in fata celorlalti?! Iar voi sunteti de fapt cei realisti, care va inchinati la un zombie care s-a nascut pe el insusi ca sa moara crucificat de propriile creatii pentru a spala "pacatele" mostenite de la o tanti care a muscat dintr-un mar pentru ca asa i-a spus un sarpe vorbitor, nu e asa? Ipocritule. Tinerii atei sunt cei care fura, violeaza si ucid, dar procentul de credinciosi din inchisori este in medie de 90% pe langa atei si agnostici (aici variaza procentul in functie de stat, dar intotdeauna cel al credinciosilor domina), si tot ateii sunt aia raii, nu? Ipocritule. Ateul nu merita numele de OM?! ...Rusine, "bunule" crestin... Editat Iunie 28, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Endo pentru cat ai pacatuit p'aici cu gandul (si tastatura) iti zic eu sigur sa nu-ti mai faci planuri pt lumea cealalta ca n-o sa plutesti pe un norisor si nu-ti face nimeni statuie ori sa te duci spre lumina. Eu ti-am zis asa sa stii sa nu-ti mai faci sperante si iluzii desarte Mai bine v-ati duce sa donati pentru Radu caci in baza lui Allah il pierdem... Editat Iunie 28, 2011 de maverick08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Mai endo-ro, tu citesti ce scrii? In afara de batjocura la adresa noastra, randurile multe scrise de tine nu exprima nimic concret, ci sunt o insiruire de cuvinte fara noima. Recunoaste, ai fisa-medicala in buzunar la piept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Daca statistica era facuta in Romania ghici cine era pe primul loc .... hahahahhh... Astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Let me quote myself: Nu-s de ce am impresia ca numa retardatii sunt religiosi, contraziceti-ma daca aveti exemple.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Sunt numai 2 motive pt care poti fi religios: either you are stupid, either .. retarded. Si asta in ciuda pedepsei cu iadul si bataii divine... hahahah... pai inseamna ca fara religie astia sunt rai ca dracu! Pai nu stii cum fac copiii, de ce-i pedepsesti si ameninti de-aia fac mai rau, in concluzie religia a facut numai rau pe lumea asta, a PROVOCAT la rau cand poate ca acel RAU nu avea nici o importanta daca nu ar fi fost pedepsit sau facut TABU. Tentatia fructului interzis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 Astia? DING DING DING CORRECT! Ai castigat premiul cel mare, oferit de sponsorul nostru Cesar: O mangaiere suava din partea mainii Maicii Domnului! ) Da nene, astia sunt crestinii nostri default... astia sunt "becalii" nostri care tocesc pragurile bisericilor. Astia sunt enoriasii romani. Cesar si Endo, doar ca un pic mai bogati probabil... In rest, nu prea cred ca as putea sa ii diferentiez ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Astia? Ca raspuns la topic: Uite de aia sunt ateu, pt ca-s astia credinciosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 astia-s la fel de credinciosi ca si mafiotii din america latina ce se roaga la fecioara si practica santeria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Vad ca te-ai aprins! Interesanta forma artistica in care ai imbracat mesajul, ce ajunge sa se incheie cu acelasi cuvant. Iata unde duc necunoasterea si mania! Voi, ateii, practicati religia diavolului. Aceasta 'lipsa' a religiei pe care o tot recitati nu este nimic altceva decat religia draceasca. Principiul de baza al ei, pe care voi vi-l insusiti cu incapatanare este nesupunerea. Nu conteaza fata de cine, ce sau cum. Doar NESUPUNERE sa fie. Si de aici vi se adauga toate cele rele, ajungand sa fiti nu la fel, ci mai rai decat diavolul insusi, cel ce va adapa pofta nesatioasa de rele, caci el doar va instiga si va arunca ganduri marsave si murdare, iar voi, ca niste nebuni, vi le insusiti si dati ascultare acestora, mai mult, punand in fapta cele rele, concretizandu-le. In felul acesta faceti rau atat voua, cat si celor de langa voi. Vai voua si celor ce asculta de nebunia voastra! Sunteti fii perzaniei, sunteti cei de pe urma, in care nu a mai ramas aproape nimic bun, sunteti rusinea omenirii, a ratiunii adevarate, a bunului simt si a tuturor celorlalte virtuti. Si pentru ca stiu ca te arde, asa cum arde Crucea si Adevarul pe diavol, iti repet. Indiferent sub care nume de biserica, religie, perioada istorica s a m d, cei care au ucis si au facut rau in numele acestora si chiar a lui Dumnezeu insusi au fost ATEII. Adica voi... Cei care au crezut in Dumnezeu cel adevarat nu au facut decat sa fie umiliti, batuti, ucisi pentru credinta lor, pentru Dumnezeu adevarat si viu. Repeta-ti acest lucru (tie) pana cand te vei autoexorciza de duhurile rele care au pus stapanire pe mintea ta. Si pentru ca mai intreba cineva de ce atatea contre pe acest forum... Credinciosii scriu aici nu pentru a intoarce ateii la credinta, desi ar fi bine sa se intample si asta, ci pentru a vedea viitorii cititori ca totusi Lumina nu a disparut printre intunecatii care se perinda in numar foarte mare pe aici. Caci, vorba aceea, daca s-ar deschide ochii duhovnicesti ai oamenilor si ar vedea cate duhuri rele sunt prin vazduh si cat de urate sunt acestea, s-ar cutremura... Ateii risca sa-si dea propriilor suflete o forma asemanatoare cu a acestor duhuri necurate... Vai lor! Sa ne rugam pentru toti... lor sa le redea mintile inapoi, iar noi sa nu ni le pierdem pe ale noastre si sa ne asemanam lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 endo, tu iti dai seama ca ei sunt pe jos acum? de ras adica pentru ce iti pierzi timpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate