Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator goe 75
33 minutes ago, pinnochio said:

Dom părinte!!! Urât vorbești! Cred că vă învață la biserică! Referitor la războaie în numele creștinismului....Cavaleriii Templieri..zice ceva,la memoria d-voastră?

Care parinte ? Nu mai este, acum e raspopit .

Erou a fost ala din bor care l-a dat afara din preotie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 minute, pinnochio a spus:

Goe!!!...lasă-l ușor,că se supără,și nu mai avem cu cine ne certa...

Deci voi doi sunteti impreuna?

Acum 18 minute, goe 75 a spus:

Hahaha! 

Eu zic sa nu mai razi cu gura asa mare, ca s-ar putea sa-ti indese nasul pe gat iubitul tau pinocchio.

Link spre comentariu

Balauri, serpi vorbitori,himere, cazane cu smoala,😂 tara asta e praf la capitolul servicii sociale.

Ala cu martorii lu' iehova, ia-o'n gura cu maxima demnitate.😉. Daca tot sunteti buni si loiali la pupat icoane, imi bag cariciu la inaintare, sa-l lustruiti in mare stil😂

Link spre comentariu

La 03.07.2020 la 23:28, easy ride on! a spus:

Aici nu scrie nimic de cruce, doar de ... LEMN:

[Si, dupa ce au implinit tot ce este scris despre El, L-au dat jos de pe lemn si L-au pus intr-un mormant. (Fapt.13:29)]

Sectărel, Biblia Cornilescu e o mizerie plina de erori. Doar diavolul si slugile sale neaga crucea lui Hristos! Pentru ca se tem de ea! Da o cautare in Biblia Ortodoxa sa vezi de cate ori apare cuvantul " Cruce" in Noul Testament. 

La 03.07.2020 la 8:56, frankone a spus:

...ar trebui sa fie de ajuns ca toata religia sa fie aruncata acolo unde ii este locul, la cosul de gunoi al istoriei.

Religiile false da, inclusiv ateismul care tot o religie e (trebuie sa crezi ca nu exista, nu poti demonstra). Adevarul insa niciodata! Si cand va aparea Semnul Fiului Omului pe cer - Sfanta Cruce - toti dusmanii ei se vor cutremura! Luati aminte ca nu mai e mult!

Editat de paul_biker
Link spre comentariu

Vizitator goe 75
9 hours ago, categoria"A" said:

Goe75 e cu Martorii lui Iehova, dar e cuplat cu pinocchio. 😀 S-ar putea sa te bage si pe tine intre ei, daca tot pui cariciu' la bataie.

Asa te-a invatat bor-ul ,sa repeti minciuni la nesfarsit ca poate prind la o parte din audienta...

Eu sunt matorul lui Hitchens.Uite inca una in care va face muci decatlonul:

9 hours ago, categoria"A" said:

Unul care vorbeste despre diareea la copii... Extraordinar! Gata, am devenit ateu!

Daca doar cu asta ai ramas , e vai de neuronul tau ...  

Link spre comentariu

Acum 7 ore, paul_biker a spus:

Religiile false da, inclusiv ateismul care tot o religie e (trebuie sa crezi ca nu exista, nu poti demonstra). 

Amice... Esti cu intelectul la nivel de gradinita, eu iti dau un argument tu tot repeti "ba tu esti"ca si aia din grupa mica. Eu ti-am dat un argument pentru care TOATE religiile, inclusiv jegul pe care il aperi trebuie aruncate la gunoi. Daca nu ai altceva de zis decat tampeniile astea, ia treci matale in lista mea de ignore, esti intr-o companie "selecta" acolo, nu te vei plictisi.

Link spre comentariu

Cica legile fizicii sunt tot ce exista. Apoi se mira omul ca-l bate un Laureat al Premiului Nobel pe spate si-i spune ca inca nu intelege cum functioneaza lumea.

Pai cum mama dracului sa nu te trateze ala cu mila, cand tu tocmai ai recunoscut ca ai un blocaj in gandire? Savantul ala priveste dincolo de legile fizicii si nu gaseste un raspuns, in consecinta fiindu-i greu sa se declare ateu.

Acum 54 minute, Starcream a spus:

😃CA5E8F1C-ADB9-42D1-82C9-1C5BFCFCB765.thumb.jpeg.35ea8d250ca7e750607597fb894defa3.jpeg

Tabere ateiste...

https://www.youtube.com/watch?v=eQ3Dllo9kyY

Acum 2 ore, goe 75 a spus:

Eu sunt matorul lui Hitchens.Uite inca una in care va face muci decatlonul...

Tot caut pe internet sa vad ce explicatie are Hicens asta despre momentul anterior BigBang si nu gasesc nimic concludent. Daca ai vreun filmulet in care da explicatii despre momentul -1 al BigBang, te rog sa pui un link si aici, pentru  ca pana acum nu am gasit decat argumente prin care neaga existenta lui Dumnezeu bazat pe razboaiele religioase, copii care mor de diaree, etc.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Momentul BigBang -1 

1. d-zeu este obosit si slabit dupa o eternitate de masturbare  , pentru ca este singur si nu exista alta distractie si nu exista conversatie sau interactiune de niciun fel. Daca nu era asa de slabit de la atata masturbare , facea lumea in mai putin de o saptamana.

2. d-zeii socializeaza si se distreaza si se provoaca reciproc la tot felul de incercari nebunesti ...universul si  omul fiind creat de cel care a pirdut un joc de baut.

3. Nu este moral sa mintim ca exista o divinitate , de la care avem "informatii" , doar pentru ca nimeni nu poate sa dovedeasca contrariul .  Asa cum tu minti despre barbosul ortodox , asa au mintit si egiptenii despre zeii lor ...si o sa vina un timp in care ortodoxia o sa fie la fel de relicva istorica precum olimpienii. Ortodoxia o sa dispara , moralitatea nu .

Alege tu .

Mie imi place partea in care omul este creat dupa chipul si asemanarea lui d-zeu ...adica dumnezeu este si baiat de treaba ...dar si : o jigodie, o curva , un psihopat , un narcisist, un homosexual , un rasist, un egoist, un mincinos ...etc.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, Starcream a spus:

Știu ca e greu de cuprins cu mintea, dar dacă nu cred in Dumnezeul din basmele voastre, asta nu înseamnă ca neg existența lui.

Imi pare rau ca nu esti capabil sa intelegi ca Dumnezeul meu este diferit de cel al lui paul_biker. Tocmai de aceea m-a si numit "caldicel", pentru ca a sesizat faptul ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda.

Sustin totusi BOR pe alte criterii decat cele pur religioase.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, goe 75 a spus:

Deci nenea asta vorbeste despre momentul de dinainte de BigBang ca si cum ar fi existat aceleasi legi ale fizicii ca cele care se aplica in Universul nostru, ori stim deja ca inainte de BigBang legile fizicii practic nu existau.

Bun, dar sa zicem ca acceptam teoria lui si ca inainte de BigBangul nostru a existat un alt BigBang si un altul si un altul si un altul... Ce a fost inainte de primul BigBang?

Link spre comentariu

Vizitator goe 75
6 minutes ago, categoria"A" said:

stim deja ca inainte de BigBang legile fizicii practic nu existau.

Pe bune ? De unde ? 

Daca ai urmarit pana la capat ai fi vazut ca varianta cu multimple evenimente BigBang este doar o posibilitate , dar sunt mai multe ...

Faptul ca stii tu mai bine ca unul de calibrul Brian Green sau Hitchens sau Krauss , e comic rau.

Iar pentru ce a fost primul dintr-un sir de nesfarsit de posibilitati eu prefer varianta cu testoase suprapuse pana la infinit.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Nu , nu este un lucru stiut. Daca era un lucru stiut , oameni cu adevarat implicati cosmologie si fizica nu ofereau mai multe posibilitati.

Da , am observat ca ai idei la nivel de copil de gradinita care este impresionat de "eroi" ...care sunt defapt , de cele mai multe ori , povesti propagandistice. 

Link spre comentariu

Acum 13 ore, categoria"A" a spus:

Imi pare rau ca nu esti capabil sa intelegi ca Dumnezeul meu este diferit de cel al lui paul_biker. Tocmai de aceea m-a si numit "caldicel", pentru ca a sesizat faptul ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda.

Sustin totusi BOR pe alte criterii decat cele pur religioase.

E bine de stiut ca exista 2 dumnezei,probabil fiecare cu isusu lui,raiu lui...etc.Daca renunt la religia ateistă🤣🤣🤣pe care dumnezeu sa-l aleg? A tau,sau a lui paul?

Link spre comentariu

Acum 19 minute, goe 75 a spus:

Daca era un lucru stiut , oameni cu adevarat implicati cosmologie si fizica nu ofereau mai multe posibilitati.

Goe, nu mai bine vezi tu de volanul tau? La nivelul tau de educatie precara nu "se" merita sa-ti pierzi timpul pe aici. 

Romania este fantastica, demna de un roman de Kafka, driverii fac filozofie si discuta despre legile Universului.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic