Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

La 02.07.2020 la 11:00, categoria"A" a spus:

Da, asta e realitatea ateista.

daca e sa ne luam dupa multi d-astia ca tine si motocicleta face parte din creatia diavolului , doar ca acceptati ce va convine. ;)

Cam d-asta va consider ipocriti, nu acceptati decat crezul vostru si ce va convine. Restul e satana :))

Te-ai gandit ca in vreo 300 de ani cand lumea o sa uite de barbosii pe care fiecare ii sustine pe aici, ultra-nepotii tai o sa-si faca cruci la clopotul lui daniel?!

Asta zic eu blasfemie, nu distractia pe care fiecare o gaseste in rezervor/heroina/boxe audio.

La 03.07.2020 la 18:55, Altair a spus:

Vrei să-ți spun un banc cu un elefant, cu o pisica si cu un soarece? 

Haida!!!!  Baaga mare!!!!

Uite, nu vreau sa rad pe datorie :cheers:

image.thumb.png.dec886395f6d3745b4649a39e6b6844e.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La 05.07.2020 la 7:43, taong_mapagbiro a spus:

Icoana binefacatorului Ice-D cariciosu

Eu cand le-am spus ca basina asta numita religie naste ura si diferente intre oameni,nu au crezut. Drept dovada ,crime, ura, dezbinare,contre, prosteala in masa,toate la ordinea zilei.

Stii care este marele avantaj al unui ateu?! El nu trebuie sa dovedeasca nimic,nimanui. Pe cand iubaretii astia de icoane, ar fi in stare sa pupe si popa in pelican.

file.jpg

Link spre comentariu

Acum 9 ore, categoria"A" a spus:

Tocmai cand credeam ca am depasit momentul si am trecut la cosmologie si fizica, ai aparut tu cu clopotul. 

Daca atat pot unii sa cuprinda cu mintea... 

Pai voi cand auziti clopotul aruncati totul din maini, doar-doar sa prindeti o cruce curata pe piept.

Fara clopot ati uita de religie nu am mai citi atatea baliverne pe acest topic :))))

Clopot rules

Link spre comentariu

Acum 2 ore, einstein1984 a spus:

Si atunci de ce tot deschid astia topicuri ca asta? Ca, crestinii nu am vazut sa deschida topicuri de misionariat pe aici...

Sunt prea multi nebuni scapati din ham care cred ca detin adevarul absolut,de dovezi, nici nu incape indoiala.😂

Aia mai lipsea, asemnea topicuri..

Este foarte interesant cum aceste organizatii, asa zise simboluri ale pacii, au reusit sa provoace fix ce am scris mai sus,opusul!

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Nu deschideti topicuri de recrutare pentru ca nici voi nu credeti in balivernele alea cu adevarat. Aprindeti doua lumanari ca polita de asigurare . Daca nu e doamne-doamne ai pierdut 2 lei ...daca e doamne-doamne poate te califici pt jackpot. 

Daca sunt lumanari oficiale bor ai dreptul si la extragerea speciala.

Link spre comentariu

Ehhhh....o să-ți spună că ești posedat de demoni🤣🤣🤣

Acum 46 minute, taong_mapagbiro a spus:

Ma macina o intrebare ..poate profesorii ma lumineaza

Unu care a avut alzheimer ...cand moare , sufletu ramane tot cu alzheimer ? 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, taong_mapagbiro a spus:

Ma macina o intrebare ..poate profesorii ma lumineaza

Unu care a avut alzheimer ...cand moare , sufletu ramane tot cu alzheimer ? 

Si pe mine m-au macinat mai multe intrebari de-a lungul timpului. Spre exemplu pe la vreo 16-17 ani imi puneam intrebari despre aparitia Universului. Ma gandeam ca daca nu a existat un "prim miscator", daca totul a aparut spontan, din nimic, ar trebui sa avem in jurul nostru o multime de exemple cu sisteme care sa functioneze pe principiul "perpetuum mobile". Poate ca nu le vedeam eu, poate ca natura le camufla foarte bine, dar asta nu insemna ca erau greu de realizat.

Asa ca, pustan fiind si cu minte cam putina, m-am apucat de facut tot felul de jgheaburi din lemn prin care sa plimb bile de rulment.

Normal ca un astfel de sistem este irealizabil, dar la vremea aceea, beneficiind si de foarte putina informatie pe marginea subiectului, lucrurile erau destul de tulburi in mintea mea.

PS. Trebuie sa intelegi faptul ca de foarte multe ori raspunsurile la intrebarile pe care le punem ne dau de gol cat de slab pregatiti suntem in domeniile la care facem referire.

Link spre comentariu

Cand eram in scoala generala eu si colegii ne intrebam daca nu cumva exista posibilitatea ca noi sa fim doar imaginatia cuiva, sau visul cuiva. Unul argumenta ca "gandesc deci exist" si ca asta inseamna ca suntem reali desi exista si probabilitatea ca in imaginatia cuiva cineva sa cugete si deci sa existe. Ideea e ca astfel de intrebari exista de mult timp, inainte sa apara filmul Matrix sau filmul Contact.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Starcream a spus:

Bunica unui prieten bun de-al meu a uitat ca fumeaza intr-o buna zi, dupa zeci de ani de tabagism intens 😃 Alzheimer-ul a ajutat-o 

Femeie de vaza oricum, mare petrecere ce a fost la priveghiul ei, am cinstit-o cum se cade.

Pana la urma e bun si Alzi la ceva..Desi la peste 80 de ani nu m-ar ingrijora prea tare problema tutunului..Ultima fraza spune totul  despre acea femeie..Probabil ca se joaca  frumos cu vibratiile acum..

Link spre comentariu

Acum 8 ore, goe 75 a spus:

Nu deschideti topicuri de recrutare pentru ca nici voi nu credeti in balivernele alea cu adevarat. Aprindeti doua lumanari ca polita de asigurare . Daca nu e doamne-doamne ai pierdut 2 lei ...daca e doamne-doamne poate te califici pt jackpot. 

Daca sunt lumanari oficiale bor ai dreptul si la extragerea speciala.

Laic!Care este jackpotul, evitarea sarpelui vorbitor?😂

Acum 5 ore, einstein1984 a spus:

@ice-D, nu intelegi tu prea multe vad....

Avand in vedere subiectul,nici nu am cum. Poate ne mai explicati voi cum sta treaba.😂 Pupi icoane?☻

Link spre comentariu

Scopul acestui topic nu a fost niciodată despre existenta lui doamne-doamne, sau a altor zei. 

Dacă încă mai crezi în d-astea, nasol, ce pot sa zic. 

Ideea a fost, încă de la inceput despre legitimitatea BOR. 

Apoi au apărut toți habotnicii, care mai de care cu spume la gura (Vadim style),  cu argumentele lor lipsite de conținut. 

Link spre comentariu

Acum 10 ore, easy ride on! a spus:

P.S. "Noul Testament" de care zici tu sugereaza un Dumnezeu (potential) mort.

Cei cu viata vesnica nu lasa testament(e}.

Corect?

Ce-ti mai place si tie sa scrii fara sa cunosti, fara sa intelegi, fara sa gandesti. In Biblie "Testament" are intelesul de "Lege". Vrei tu sa scoti niste chestii destepte din tine, dar nu iti iese deloc.

Acum 38 minute, andrei111 a spus:

Scopul acestui topic nu a fost niciodată despre existenta lui doamne-doamne, sau a altor zei. 

Dacă încă mai crezi în d-astea, nasol, ce pot sa zic. 

Ideea a fost, încă de la inceput despre legitimitatea BOR. 

Apoi au apărut toți habotnicii, care mai de care cu spume la gura (Vadim style),  cu argumentele lor lipsite de conținut. 

Sper ca nu vorbesti serios... Pai uita-te pe prima pagina, unde nu a scris niciun credincios. Pe prima pagina au scris doar habotnicii ateisti.

@andrei111 (adica chiar TU) a cris chiar in prima postare: "Dacă realizează ca nu are nevoie de intermediari pământești pentru 'vedea lumina'?"

@Starcream: "credinciosi... pelerinajele... "

@goe 75: "...Nostradamus."

@Adrian M:"...cand ai scris asta ai facut repede 3 cruci cu limba, in cerul gurii? acum , in perioada asta a celor sfinte? Blasfemie!"

@frigider: "Asteptam habotnici in 3... 2... 1..."

@Adrian M: "...au plimbat niste moastre pe strada..."

@iulia_boris: "...multi isi cumpara locul in rai..Ca nici unu' nu vrea in iad.."

@andrei111: "...@iulia_boris pai de ce nu se legalizează acordarea de indulgent, ca în evul mediu?" (referire la Biserica Catolica - nu are nicio legatura cu BOR)

@Silver Arrow: "...De parca Dumnezeu este debil mintal si nu stie (ca doar le stie pe toate) ca te prefaci."

"...oameni disperati... care traiesc si apeleaza la... puterea divina.

@vladf:

@iulia_boris: "...Pana nu se vor arata extraterrestrii efectiv,daca au curaj,sa vada oamenii care sunt zeii lor nu vor disparea religiile."

@Silver Arrow: "Asta daca nu ii luam la paruiala ca sa ii crestinam si pe ei . Daca bineintels nu inteleg cu frumosul."

@_Raul_: (din nou nicio legatura cu BOR)

@andrei111: "Dupa marea ciuma de la mijlocul sec. XIV in mintea oamenilor a aparut o oarecare indoiala in privinta credintei lor, fenomen ce a contribuit la operele renascentiste si alte schimbari majore, in plan religios."

@Lucian_M: "La pariu că nu se dileste nimeni dacă se închid un an bisericile?"

Deci o arzi cam aiurea, cu alte cuvinte.

Si ca sa-ti raspund din nou la intrebare, legitimitatea BOR este data de actiunile prin care a contribuit la propasirea neamului romanesc prin infiintarea de scoli si tipografii, prin participarea la razboaie si prin operele de caritate pe care le-a intreprins de-a lungul timpului, infiintand numeroase cantine sociale, institutii ce ofera servicii medicale, centre pentru copii, varstnici si familiale si alte institutii sociale.

Acum 56 minute, categoria"A" a spus:

Ce-ti mai place si tie sa scrii fara sa cunosti, fara sa intelegi, fara sa gandesti. In Biblie "Testament" are intelesul de "Lege". Vrei tu sa scoti niste chestii destepte din tine, dar nu iti iese deloc.

Sper ca nu vorbesti serios. Pai uita-te pe prima pagina, unde nu a scris niciun credincios. Pe prima pagina au scris doar habotnicii ateisti. Ti se pare tie ca a discutat vreunul despre BOR? Numai deviatii...

@andrei111 (adica chiar TU) a cris chiar in prima postare: "Dacă realizează ca nu are nevoie de intermediari pământești pentru 'vedea lumina'?"

@Starcream: "credinciosi... pelerinajele... "

@goe 75: "...Nostradamus."

@Adrian M:"...cand ai scris asta ai facut repede 3 cruci cu limba, in cerul gurii? acum , in perioada asta a celor sfinte? Blasfemie!"

@frigider: "Asteptam habotnici in 3... 2... 1..."

@Adrian M: "...au plimbat niste moastre pe strada..."

@iulia_boris: "...multi isi cumpara locul in rai..Ca nici unu' nu vrea in iad.."

@andrei111: "...@iulia_boris pai de ce nu se legalizează acordarea de indulgent, ca în evul mediu?" (referire la Biserica Catolica - nu are nicio legatura cu BOR)

@Silver Arrow: "...De parca Dumnezeu este debil mintal si nu stie (ca doar le stie pe toate) ca te prefaci."

"...oameni disperati... care traiesc si apeleaza la... puterea divina.

@vladf:

@iulia_boris: "...Pana nu se vor arata extraterrestrii efectiv,daca au curaj,sa vada oamenii care sunt zeii lor nu vor disparea religiile."

@Silver Arrow: "Asta daca nu ii luam la paruiala ca sa ii crestinam si pe ei . Daca bineintels nu inteleg cu frumosul."

@_Raul_: (din nou nicio legatura cu BOR)

@andrei111: "Dupa marea ciuma de la mijlocul sec. XIV in mintea oamenilor a aparut o oarecare indoiala in privinta credintei lor, fenomen ce a contribuit la operele renascentiste si alte schimbari majore, in plan religios."

@Lucian_M: "La pariu că nu se dileste nimeni dacă se închid un an bisericile?"

Deci o arzi cam aiurea, cu alte cuvinte.

Si ca sa-ti raspund din nou la intrebare, legitimitatea BOR este data de actiunile prin care a contribuit la propasirea neamului romanesc prin infiintarea de scoli si tipografii, prin participarea la razboaie si prin operele de caritate pe care le-a intreprins de-a lungul timpului, infiintand numeroase cantine sociale, institutii ce ofera servicii medicale, centre pentru copii, varstnici si familiale si alte institutii sociale.

Link spre comentariu

Acum 22 minute, easy ride on! a spus:

O fi avand inteles(ul) de "Lege" pentru tine, potrivit prejudecatilor si rastalmacirilor pe care ti le-au insuflat (gresit) altii.

Dovada: [Sa nu credeti ca am venit sa stric Legea sau Prorocii; am venit nu sa stric, ci sa implinesc. (Mat.5:17)] - Cornilescu

[Sa nu socotiti ca am venit sa stric Legea sau proorocii; n-am venit sa stric, ci sa implinesc.] - trad. ortodoxa

Tocmai ai argumentat ceea ce am spus eu. Deci Iisus nu a venit sa strice Legea (Legea Veche/Vechiul Testament), nu a venit sa stearga toate preceptele ei, ci s-o implineasca printr-o noua Lege (Legea Noua/Noul Testament).

Acum 37 minute, easy ride on! a spus:

O fi avand inteles(ul) de "Lege" pentru tine, potrivit prejudecatilor si rastalmacirilor pe care ti le-au insuflat (gresit) altii.

"Testament" inseamna si "Lege". Stai cuminte ca te faci de rusine.

Link spre comentariu

La 07.07.2020 la 22:32, categoria"A" a spus:

Nu uita de clopot.

cu meclaul sefului ;)

Link spre comentariu

Frumoasa catedrala aia.

Daca o termina baietii si o fac asa cu aur ca-n proiect (ok,mai putin aur ca fura si muncitoru rroman, se stie) atunci voi fi si eu mantuit?

Aur curat topicu asta. 

Hmmm vreau nu vreau tot apare cuvantul "aur" .. Parca am gura aurita. La naiba, iar a aparut,

E clar o legatura intre BOR si AUR.

Cum sunt caracterele chirilice unde B nu e B poate B e A si O e U si deci BOR=AUR.

deja ma vad ciupind un nobel pt religie.

Sa-l pun frumos pe mileul de pe TV.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

O fi ceva și după? Eu nu cred.Dar...se spune că mormintele emană energia omului îngropat acolo.Pe scurt,locul e preferat de cățelu din poză.Acolo e îngropat un om,a fost cumsecade,fusese șofer de Rabă,ultimii ani de viață chinuise,cu picioarele tăiate,din cauza unor afecțiuni circulatorii. Oricum....e impresionant😕

20200724_211247.jpg

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic