vrajitorul din oz Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Las ca ajungi tu in rai si ne arati deshtu de la balcon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 asta e ca faza aia: Dupa o partida de sex salbatic (fara sa fie casatoriti) - maria si Ion se relaxau. Ion: Marie, ai fost DIVINA! La care Maria: No' Ioane, amandoi am fost DI VINA deci...tu esti mai divina. noi, oamenii, suntem de origine DIVINA . Spre deosebire de aberantele comparatii cu seria de primate , avem SUFLET, CONSTIINTA, RATIUNE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Credinta vine si de la "cred", "am impresia", "eu cred ca", " un sentiment cum ca"etc.. pan troglodytes! Si dupa cum am spus mai Neanderthalianule (hahaha mai ti minte bizonule cum ziceai ca esti aceeasi specie... hahahahahaaa), nu este in antiteza cu rationalul asa cum "crede" gandirea ta simplutza. Si mancarimea vine de la a manca, deci e un fel de mancare, mai rational... Eu cred ca tu esti ineducabil, am multe argumente ca cel pus de tine intre paranteze. Acum sunt si credincios. Nu? Nu inflexiunile (care ar fi doar niste morfeme flexionare, pe care le avem deja) lipsesc, sfertoanalfabetule, ci niste forme lexicale diferite. Asta nu scuza utilizarea gresita a unor cuvinte. De aia avem o sintaxa si capacitatea de a construi fraze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Eu ma tot intreb de ceva timp, cand o sa i se dea dreptate lui 9fingers, ce-o sa se intample? )))) Dar sa zica toata lumea. Cred ca misiunea lui pe planeta asta va lua sfarsit. Editat Iulie 23, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Si cind stam pe buda sintem divini. doar ca ne e scirba... ciudat nu? » Post actualizat in 23 Jul 2014 11:46turism spatial religios... http://instagram.com/p/qoIa5BwKG2 de facepalm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Eu ma tot intreb de ceva timp, cand o sa i se dea dreptate lui 9fingers, ce-o sa se intample? )))) Dar sa zica toata lumea. Cred ca misiunea lui pe planeta asta va lua sfarsit. nope. pentru ca are 'nspe misiuni, nu doar una i-am dat eu dreptate de vreo 2-3 ori (cand chiar avea. punctual. la niste faze. rar dar se mai inampla. asa, ceva de genul 2% din ce zice e corect) si degeaba, n-a facut implozie Editat Iulie 23, 2014 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Tot mai intru din cand in cand. Fratica...eu speram sa ii mai lumineze Dumnezeu pe unii . Asta e, pesemne ca n-a venit inca timpul sau sunt "doomed". Pe scurt, pentru cine mai are minte si suflet - noi, oamenii, suntem de origine DIVINA . Spre deosebire de aberantele comparatii cu seria de primate , avem SUFLET, CONSTIINTA, RATIUNE. In semnatura mea, inca odata , este explicatia rapida a acestei naturi umane cu care am fost inzestrati. Negarea ei si incercarea de tragerea in intunericul mintii si al sufletului este un mare pacat. Nu va asteptati sa fiti mangaiati pe crestet. Arhanghelii ( Mihail de ex ), Ilie, samd sunt exemple bune. Din pacate vi s-a spus de prea multe ori incat nu aveti scuza " n-am stiu ". Exact! Cainele care-l vezi pe drum, nu e mai mult decat o marioneta fara ratiune. Cu siguranta e mana diavolului acolo! Daca primatele de care vorbeai tu, nu au constiinta, sau chiar orice alta fiinta cu trasaturi asemanatoare, atunci iti recomand urgent sa mai treci prin scoala inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Pe scurt, pentru cine mai are minte si suflet - noi, oamenii, suntem de origine DIVINA . Spre deosebire de aberantele comparatii cu seria de primate , avem SUFLET, CONSTIINTA, RATIUNE. Maimuta divina sau primatul superstitios. Doar pt ca se indeletniceste cu aprinsul lumarilor si inchinatul la moaste, crede ca este singurul detinator de suflet, contiinta si ratiune (fix ce-i lispeste). Crestinismul asta nu se presupune ca ar face omul mai bun, mai iertator, mai ingaduitor cu semenii lui? La tine nu vad decat ciuda si pofta de razbunare. Si o ranchiuna care te face sa scapi cate un blestem pt atei in topicuri care nici n-ar avea vreo tangenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Foxulica, nu ai niciodata fractiuni de secunda de luciditate cind te uiti in oglinda? Nu auzi o voce care-ti zice "da' plin de bullshit mai esti"? Daca se intimpla, nu e diavolul, sa stii. Se cheama subconstient si poate e cazul sa-l asculti din cind in cind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Eu cred ca suntem cu mult peste d-zeu avand in vedere ca mintea noastra l-a creat!! Suntem galactici chiar, avand in vedere ca mintea noastra a evoluat astfel incat sa inteleaga mediul inconjurator si universul! » Post actualizat in 23 Jul 2014 14:50Astronomers Have Found the First Earth-Sized, Habitable Zone Planet !! » Post actualizat in 23 Jul 2014 14:52Kepler-186F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Mnezo a mai facut o minune http://www.inquisitr.com/1365065/woman-lets-god-drive-car-anthony-oliveri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Hai Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 La ora de desen, un copil desena un îngeraş.Profesorul:- Ce desenezi acolo?- Un îngeraş!- Cu trei aripi? Unde ai mai văzut îngeraş cu trei aripi?- Dar dv. cu două aripi unde aţi văzut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Aleluia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 (editat) Faptul ca omenirea a invatat prin tehnologie sa manipuleze mediul inconjurator, nu inseamna ca evolutia s-a oprit! Nici pe departe. Inseamna ca se adauga un parametru in plus in cercetarea evolutiei speciilor al caror inteligenta le-a permis manipularea mediului inconjurator!E ca si cu ai spune ca Pamantul este static, nu se misca/roteste deoarece simturile tale nu pot percepe miscarea de rotatie si/sau revolutie a planetei! PS: nu mai cita din biblie: este infantil si josnic! Nu cred sa existe ateu care sa nu fi citit biblia, precum si alte `carti sfinte`... Personal, ma zgaraie pe ochi cand vad pasaje citate din biblie sub forma de argument pentru probarea/existenta divinitatii presupuse. De ce nu citezi si din Torah, sau Coran? Sau din Cartea Egipteaza a Mortilor? Toate au aceeasi valoare: nula!Faptul ca Matei `a prezis ceva`, nu-i o dovada a nimic altceva decat capacitatea mintii umane de a filozova si emite predictii! As putea spune ca este punctul de plecare al procesului numit stiinta!Revenind la evolutie, imi vine in minte un enunt dat de nici nu mai stiu ce om de stiinta:"Our sense of the stability of the Earth is an illusion due to the shortness of our lifes!"Extrapoland ideea de mai sus: este nevoie de multa pregatire de specialitate doar pentru a incerca sa intelegi fenomenul si mecanismele evolutiei speciilor, atunci cand singura perceptie palpabila in ceea ce priveste trecerea impului este raportata la lungimea propriei vieti! Editat Iulie 27, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 (editat) Pun pariu pe ce vrei ca nici tu nu stii ce-i aia `memorie kinestezica` si `miscare ondulatorie`!PS: evolutia starii de cunoastere este diferita de evolutia speciilor care nu presupune ca individul sa doreasca a evolua intelectual prin procesul de acumulare de informatie... Evolutia speciei se intampla independent de gradul de inteligenta/intelect al indivizilor! Editat Iulie 27, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 De "acord" cu tine. Unii "oameni" nu au (mai) evoluat din maimuta. Au ramas tot asa (se holbeaza la ceilalti si imita, dupa "moda").Tot ce scrii tu aici e imitatie. N-am vazut sa scrii nici o idee pe care nu am intilnit-o in alta parte in exact aceeasi forma. Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 De "acord" cu tine. Unii "oameni" nu au (mai) "evoluat" din "maimuta". Au "ramas" tot asa (se "holbeaza" la "ceilalti" si "imita", dupa "moda"). fixed...uitasesi sa pui o gramada de ghilimele si nu se mai intelegea nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Ai incercat sa "decupezi" coada unui sarpe? Asta ca argument al "legaturii" dintre creier, memoria kinestezica si programul (vizibil) de miscare ondulatorie Poate mai cugeti... P.S.Deci functia de miscare ondulatorie nu se afla in creier, cel putin la sarpe. Sau functioneaza cu telecomanda wireless Mai ai multe exemple de necunoscator de biologie de clasa 7a? Hai sa te ajut, Inima la om e tot wireless la baza... uuuuuu.. spoooky... memoria kinestezica.... miscarea danubiano-pontica... Fiecare organ pina la urma e autonom intr-o masura mai mare sau mai mica. Nimic spectacular in asta. La fel si prefectura e autonoma fata de guvern... nu sta sa intrebe primu ministru daca sa deschida geamu la baie sau nu dupa un nr 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Tot ce scrii tu aici e imitatie. N-am vazut sa scrii nici o idee pe care nu am intilnit-o in alta parte in exact aceeasi forma. Deci? Aici e vorba de subinteles.. Se pare ca n-ai inteles ideea lui sub din fata lui inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 ie metafore mai... stii tu, ca fazele alea in care toate religiile zic ca's cu pacea si iubirea si iluminarea - da' cei mai violenti extremisti sunt aia religiosi; cei mai incuiati in cap si neluminati sunt aia religiosi; samd metafore peste metafore si subintelesuri pe care numai cei luminati de domnu' le inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 stii tu, ca fazele alea in care toate religiile zic ca's cu pacea si iubirea si iluminarea - da' cei mai violenti extremisti sunt aia religiosi; cei mai incuiati in cap si neluminati sunt aia religiosi; samd BA! Adica?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Doar voi sunteti de vina ca bagati in seama niste mesaje atat de stupide si incontinente. Am facut-o si eu cu gramofon, dar parca sunt niste limite. Unde sunt credinciosii de alta data, au devenit cu totii atei si agnostici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate