Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator Kosh

Oricum ipocrizia este la ea acasa pentru ca in biblie, tehnologia si ganditorii/oamenii de stiinta sunt prigoniti peste tot. Credinciosul este chiar invitat sa-i alunge, sa se dezica de ei si chiar sa-i ucida.

Editat de Kosh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca era parada gay, erau oameni pe margine, aplaudau, suspinau de fericire, unii hetero se luau pe la spate din respect fata de participanti, fluturau cu mandrie steagul ala al rasucitilor samd. Daca sunt unii care tin niste traditii...ah...incuiati.

Tradiile sunt actiunile oamenilor incuiati ce nu se dezvolta intelectual si fac precum papagalii aceleasi lucruri an de an lucruri pentru a fi aplaudati.

Editat de ZaiR
Link spre comentariu

Pe tine cu ce te deranjeaza traditiile Romanesti? :D

Pe mine ma deranjeaza traditia romanului de a ramane prost o viata alimentata cu cultivarea de aere superioare.

Link spre comentariu

Vizitator petre81.

Asta se intampla cand in numele religiei faci un pas inapoi, cam pe undeva prin evul mediu, in speranta ca se va schimba ceva...

Dpmdv acesti oameni nu merita nici curent electric.

Ai fi preferat semiluna in locul crucii?

» Post actualizat in 24 May 2018 17:59

Oricum ipocrizia este la ea acasa pentru ca in biblie, tehnologia si ganditorii/oamenii de stiinta sunt prigoniti peste tot. Credinciosul este chiar invitat sa-i alunge, sa se dezica de ei si chiar sa-i ucida.

Aiurea, biserica nu se mai impotriveste de mult timp stiintei.

» Post actualizat in 24 May 2018 18:00

Daca era parada gay, erau oameni pe margine, aplaudau, suspinau de fericire, unii hetero se luau pe la spate din respect fata de participanti, fluturau cu mandrie steagul ala al rasucitilor samd. Daca sunt unii care tin niste traditii...ah...incuiati.

Cum era aia cu ipocrizia?

:10:

Niste pene pe cwr intotdeauna vor fi mai apreciate.

» Post actualizat in 24 May 2018 18:03

Tradiile sunt actiunile oamenilor incuiati ce nu se dezvolta intelectual si fac precum papagalii aceleasi lucruri an de an lucruri pentru a fi aplaudati.

Mie imi place Craciunul desi nu sunt credincios, sunt ateu. Imi place atmosfera aceea de sarbatoare, sunt incuiat daca imi place Craciunul care este o sarbatoare crestina? Dar un islamist care omoara in numele religiei cum ti se pare? Ca nu va vad latrand pe aici impotriva lor...

Link spre comentariu

Vizitator petre81.

Nu comunic, doar observ.

Ai incercat sa observi daca doctorii din tarile islamice cred in Allah?

Editat de petre81.
Link spre comentariu

Vizitator petre81.

"Oamenii de stiinta musulmani"

Amuzanta fraza,

Chiar mai amuzanta decat

"Fizicienii crestini"

Stii tu ceva dar nu stii sa explici. Cele mai sarace si neevoluate societati sunt cele religioase, cu cat sunt mai religioase cu atat sunt mai sarace. Ce voiam eu sa subliniez este faptul ca se duce o lupta acerba contra crestinismului in lume (ca religie dar si ca societate) iar in acelasi timp se lupta din toate puterile pentru promovarea islamului exact in societatile in care crestinismul este prigonit.

Care e ideea pt care se face acest lucru? De ce se doreste inlocuirea tipului de societate care a adus cel mai inalt nivel de civilizatie cunoscut pana acum cu un tip de societate (islamica) inapoiata si habotnica prin definitie?

Editat de petre81.
Link spre comentariu

Stii tu ceva dar nu stii sa explici. Cele mai sarace si neevoluate societati sunt cele religioase, cu cat sunt mai religioase cu atat sunt mai sarace. Ce voiam eu sa subliniez este faptul ca se duce o lupta acerba contra crestinismului in lume (ca religie dar si ca societate) iar in acelasi timp se lupta din toate puterile pentru promovarea islamului exact in societatile in care crestinismul este prigonit.

Care e ideea pt care se face acest lucru? De ce se doreste inlocuirea tipului de societate care a adus cel mai inalt nivel de civilizatie cunoscut pana acum cu un tip de societate (islamica) inapoiata si habotnica prin definitie?

Inlocuirea tipului de societate de catre alta societate se doreste de la caderea din copac si va fi dorita pana cnad oamenii vor evolua cu VR integrat.

Musulmanii vor sa-i inlocuiasca pe crestini, crestinii pe evrei, evreii pe musulmani, crestinii pe feministe si homosexuali, feministele pe barbati, barbatii pe vegani, veganii pe aia care mananca carne, aia care mananca carne pe aia care tin post, aia care tin post, pe musulmani. Ah, minunatul ciclu al vietii. Daca ii pui pe toti pe o foaie si tragi linii de la aia "buni" la aia "rai", umpli foaia de pix.

Lupta impotriva crestinismului de fapt e lupta impotriva societatilor evoluate din vest care a trait in pace relativa si n-a dezvoltat aticorpi la golani veniti din zone unde golania e lege.

Multi oameni in momentul de fata nu mai dezvolta oo natural, zici ca sunt dive, ii deranjeaza toti si toate, sunt sensibili, trebuie sa-i izolezi de probleme ce le pot pune in pericol emotiile.

Nu mai stiu cum sa reactioneze.

Cum ar zice nea costel, mai da-i in pwla mea pe toti.

» Post actualizat in 25 May 2018 08:34

Departe de mine ideea de a avea ura directionata catre musulmani, sau turisti, da cand mergi in casa la om, te descalti si respecti regulile. Valabil si pentru mioritici prin tarile nordice, si pentru asiatici pe plaiuri mioritice.

Editat de iocapa
Link spre comentariu

Iocapa, iti place tipul de societate in care traiesti acum?

Sunt multumit, nu ma afecteaza direct.

Dar probabil, ca orice apogeu, lucrurile o sa inceapa sa se strice, in mai multe feluri.

Prea multa prostie, oamenii sunt prea usor de manipulat, prea multe interese din toate partile.

Manipularea aduce multe probleme, divizare/cucerire (vezi situatia politica).

Ca sa nu deviem de la topic, cu toate ca sunt un ateu destul de hardcore, nu prea exteriorizez asa tare, nu prea ma intereseaza parerea la altii pe tema asta, nu e nimic de discutat.

Dar, in principiu urasc egal pe toata lumea.

Si, ca sa fiu sincer, eu ma consider destul de PC, dar, oamenii salbatici sunt oameni salbatici. Adica n-am nimic cu musulmanii corecti si civilizati, sunt unii despre care nici nu stii ca-s musulmani,

Da cum ar zice englezu' c'mon, adica, prin unele tari se eomoara femeile cu pietre, aia nu sunt oameni, sunt animale, e destul de simplu, ma doare-n pwula de cultura si traditiile lor, la fel cum ma doare si de crestinii care

fraieresc cetatenii pentru bunuri "lumesti"

Editat de iocapa
Link spre comentariu

Vizitator petre81.

Sunt multumit, nu ma afecteaza direct.

Ai schimba societatea in care traiesti acum cu una islamica?

Link spre comentariu

Dap...problema nu a fost niciodată credinta, asta e o chestie intima, crezi sau nu, fiecare cum simte. Comportamentul religios, cel normat de dogma, dogma cu diferite cerinte in functie de societate, zona, neam, asta e problema. Fiind de obicei inflexibila, reclama conflicte. Nu in vederea schimbarii, evident, ci in vederea impunerii. Cand populatia globului isi va da seama de inutilitatea dogmei, sau, mai mult, de natura ei distructiva in privinta relatiilor interumane, vom trai toti fericiti, liberi sa credem sau nu, fara ca asta sa afecteze cum ne raportam la altii si cum altii se raporteaza la noi. Numai ca, se pare, nu se vrea absolut deloc inlaturarea acestui obstacol sau, macar, diminuarea influentei dogmei asupra populatiilor. Si e valabil in absolut toate civilizatiile, indiferent de religie, rasa, etc. Ceva extraordinar trebuie sa se intample pentru a ne debarasa, ca omenire, de ancora asta hrapareata, consumatoare avida a absolut tuturor eforturilor pozitive ale omenirii, ancora pe care o dragam de milenii si care, s-a vazut de-a lungul istoriei, s-a agatat dr asa multe ori cu rezultate oribile pentru specie. Ceva cu adevarat extraordinar, cu potential terapeutic urias, pentru a smulge ridichea asta uriasa din psihicul oamenilor. E un cosmar doar sa incerci sa intuiesti ce ar putea fi, ce fel de eveniment ar avea un astfel de efect.

Link spre comentariu

Dap...problema nu a fost niciodată credinta, asta e o chestie intima, crezi sau nu, fiecare cum simte. Comportamentul religios, cel normat de dogma, dogma cu diferite cerinte in functie de societate, zona, neam, asta e problema.

Da, nu ma intereseaza absolut deloc ce crede fiecare si cu cine se fwute normal sau necrestineste.

Pana la urma, indiferent cat de mult uram noi pe cetatenii X sau Y, nu avem incotro si sunt 2 optiuni, ori invatam sa convietuim, ori ne omoram intre noi.

Problema e ca unii sunt asa siguri ca ce cred ei e bine incat sunt in stare sa dea in cap sau sa faca rau la altii, deoarece, evident, calea lor e aia buna (valabil la crestini/musulmani/atei/vegani in egala masura).

Am avut de-a face cu oameni ultra religiosi de un caracter exceptional si am avut de-a face cu atei de un caracter infect, apartenenta la un anumit grup nu da neaparat o indicatie asupra caracterului, in schimb, da o

indicatie asupra capacitatilor intelectuale (nu tot timpul, dar in majoritatea cazurilor). Atentie capacitatea intelectuala nu e corelata cu caracterul, pana la urma asa e viata, oamenii sunt diferiti, dar o gandire care nu critica prea mult informatia e foarte usor de manipulat in anumite scopuri,

Editat de iocapa
Link spre comentariu

Vizitator petre81.

Da, nu ma intereseaza absolut deloc ce crede fiecare si cu cine se fwute normal sau necrestineste.

Pana la urma, indiferent cat de mult uram noi pe cetatenii X sau Y, nu avem incotro si sunt 2 optiuni, ori invatam sa convietuim, ori ne omoram intre noi.

Problema e ca unii sunt asa siguri ca ce cred ei e bine incat sunt in stare sa dea in cap sau sa faca rau la altii, deoarece, evident, calea lor e aia buna (valabil la crestini/musulmani/atei/vegani in egala masura).

Am avut de-a face cu oameni ultra religiosi de un caracter exceptional si am avut de-a face cu atei de un caracter infect, apartenenta la un anumit grup nu da neaparat o indicatie asupra caracterului, in schimb, da o

indicatie asupra capacitatilor intelectuale (nu tot timpul, dar in majoritatea cazurilor). Atentie capacitatea intelectuala nu e corelata cu caracterul, pana la urma asa e viata, oamenii sunt diferiti, dar o gandire care nu critica prea mult informatia e foarte usor de manipulat in anumite scopuri,

Litere multe care nu exprima nimic, un fel de sa fie bine ca sa nu fie rau. Dar totusi te deranjeaza crestinismul, doar crestinismul. :-L

Editat de petre81.
Link spre comentariu

Litere multe care nu exprima nimic, un fel de sa fie bine ca sa nu fie rau. Dar totusi te deranjeaza crestinismul, doar crestinismul. :-L

Pai ti-am zis mai sus, ma deranjeaza toate, bine recunosc, probabil incuiatii de prin orientul mijlociu mai mult decat crestinii locali. Nu vad de ce nu s-a inteles.

Link spre comentariu

Vizitator petre81.

Pai ti-am zis mai sus, ma deranjeaza toate, bine recunosc, probabil incuiatii de prin orientul mijlociu mai mult decat crestinii locali. Nu vad de ce nu s-a inteles.

Pentru ca nu ai specificat, in mod explicit ai mentionat doar de crestini.

Link spre comentariu

Iti dai seama dupa, dar 97,5% dintr oameni cand isi dau seama ca se apropie sfarsitul incep sa realizeze ca exista ceva si isi schimba parerea, numai ca pt uni e prea tarziu.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic