categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 1 minut, taong_mapagbiro a spus: Nu te face nimeni bre .... In alta ordine de idei ....mai inumani si jegosi decat popii nu prea am vazut ...popii apoi doctorii ... Da, dar asta spuneam, ca pe popi poti sa-i ocolesti. Practic cu un popa poti sa nu interactionezi niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Chiar acum, Doctor X a spus: Băi dobitocule... Mi s-a impus să plătesc... Nu ti-a impus nimeni nimic, tu ai vrut sa-i duci la biserica. E chiar atat de greu de inteles? Nu ti-a impus nimeni sa-i ingropi crestineste si deci nici sa platesti. Ai facut-o pentru ca ai vrut tu, de dragul parintilor tai. Acum 1 minut, taong_mapagbiro a spus: Teoretic , da ...practic NU , cand ai o familie in spate . Nu o inteleg pe asta cu familia... Pai daca nu vrea pvla voastra sa aiba de-a face cu biserica, va obliga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 1 minut, taong_mapagbiro a spus: Exagerezi ...macar redu nivelul pt a avea o conversatie cat de cat decenta ! Vezi ca eu n-am facut pe nimeni nici prost si nici dobitoc, asa ca eu zic sa spui treaba asta celorlalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 5 minute, categoria"A" a spus: Nu ti-a impus nimeni nimic, tu ai vrut sa-i duci la biserica. E chiar atat de greu de inteles? Nu ti-a impus nimeni sa-i ingropi crestineste si deci nici sa platesti. Ai facut-o pentru ca ai vrut tu, de dragul parintilor tai. Nu o inteleg pe asta cu familia... Pai daca nu vrea pvla voastra sa aiba de-a face cu biserica, va obliga cineva? Tu ești real? Și dacă ești, trăiești în țara asta? Cum de nu înțelegi? Tu trăiești singur, într-o bulă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 4 minute, taong_mapagbiro a spus: Nu-mi doresc decat prin prisma a ceea ce spui , sa ai copii pe care sa-i doara in plua de dorintele/ visele / aspiratiile tale . Si cand oi avea nevoie de doctor sa se pise pe tine , cand lasi scris ca vrei ingropat/ incinerat sa te lase la groapa de gunoi dus de primarie ....etc . .... vad ca doar assta vrei . Amesteci doctorii cu popii si deja nu mai inteleg despre ce vorbesti. Pe scurt, ca sa pricepi: daca de doctor nu ai cum sa scapi, de popa poti scapa. Topicul asta este despre BOR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 4 minute, taong_mapagbiro a spus: As vrea sa inteleg doar ....daca ma rog acasa in buda ...in liniste , este mai putin important decat daca m-as ruga in fata unui fariseu intr-in lacas de cult ? Cand te duci la mormantul/ urna unui parinte ...esti mai fals la una fata de cealalta ? Poti sa nu te rogi deloc, iar parintii poti sa-i incinerezi linistit, BOR nu te obliga in niciun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 6 minute, taong_mapagbiro a spus: Asta inseamna ca Nu-i nevoie de BOR ...nu este un ''must have'' ...ci un rahat optional ...ca asa e in democratie . Multumesc . Pai unii nu cititi ce se scrie pe un Topic si care este viziunea interlocutorilor vostri. Spre exemplu eu am scris foarte clar ca BOR trebuie sa existe asa cum trebuie sa existe orice bun de patrimoniu pe care il sustii si il intretii. BOR face parte din istoria noastra si nu poate fi data la o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Chiar acum, taong_mapagbiro a spus: Nu boss...ai zis fix ca este optional ...ca si chilotii cu trompa ...daca vreau iau , daca nu , nu ! . Fix asa este si cu BOR ! Nu o mai sca;lda aiurea !!! Bai, prietene, serviciile BOR sunt optionale. Unii chiar nu puteti... Daca nu puteti, nu puteti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Și dacă sunt opționale serviciile de ce plm să plătim toți instituția asta?!? Stai că acu îl bagă pe Cuza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Unde zice in biblie de preoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Levitic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 13 minute, taong_mapagbiro a spus: Pai tu nu poti mah ...plm...ce nu intelegi ? fix cu cuvintele lu matale : BOR este optional ...deci NU ESTE NEVOIE . QED Da, ma, ASTA iti zic, tu nu ai nevoie de BOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Ma rog...de respectare a ritualurilor pentru a pastra comuniunea cu divinitatea. Dar prin actiuni care includ si prezenta sau activitatea preotilor. A, si se adreseaza poporului evreu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 6 minute, john17 a spus: Și dacă sunt opționale serviciile de ce plm să plătim toți instituția asta?!? BOR plateste taxe si impozite pentru bunurile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Bai, da' repede postati...era in continuarea raspunsului pentru Altair. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 2 minute, taong_mapagbiro a spus: Asta zic si eu ...NIMENI NU ARE NEVOIE DE BOR - ESTE OPTIONAL PRECUM CHILOTII CU TROMPA !!! Bai, omule, TU NU AI NEVOIE... Tu poti sa-ti vezi de treaba ta. Mergi linistit pe strada in fiecare zi, ca n-o sa te abordeze niciun popa ca sa-ti perturbe linistea. Mai degraba o sa ai probleme cu prietenii lui Eugen, pe care tot tu ii sustii cu bani. Eu, in schimb, respect istoria si din punctul asta de vedere nu pot sa sterg cu buretele o buna bucata din ea, care este reprezentata de BOR. Iar unii au nevoie de BOR pe considerente spirituale, dar asta e treaba lor. Acum 4 minute, taong_mapagbiro a spus: Bosss ...hai sa lasam prostiile .... Concluzia generala este ca nu este nevoie de BORaturi .....sunt optionale ...FIX Da, bosulica, incinereaza-ti parintii linistit ca BOR nu o sa te opreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Băi, voi parcă ați trăi în Suedia, nu în România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 (editat) Acum 3 minute, taong_mapagbiro a spus: Ne doare in plua de de ce crezi tu ca a facut bor ...este OPTIUNEA TA ...atat. Iar pe noi ne doare in pvla de ce crezi tu ca nu a facut BOR. Este OPTIUNEA TA sa nu-ti botezi copilul, sa nu-l inscrii la ora de religie, sa nu te cununi religios si sa-ti arzi parintii la crematoriu. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca esti incult daca nu intelegi ca BOR = ISTORIE. Editat Aprilie 20, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 13 minute, taong_mapagbiro a spus: Te rog sa ma scuzi daca spun ca esti prost facut gramada !!!!...nu era vorba despre ce cred eu, ci despre daca este nevoie . Si tu si colegu Good ati confirmat ca este absolut optiunea voastra ....deci nu un MUST HAVE te cacao pe tine ca ai cazut in plasa ...plm...nici macar coloana verticala nu ai boss ...pacat Pe asta am auzit-o de atatea ori de la toti ateii rupti in gura de pe Forum, incat nici nu am cum s-o mai iau personal. Eu si colegul Good ne-am exprimat deja punctul de vedere pe la inceputul topicului, iar parerea nostra a fost aceea ca este nevoie de BOR. Noi doar am incercat sa fim putin psihologii tai, pentru ca a parut ca ai avea nevoie: Esti un barbat in toata firea, dar locuiesti cu parintii, iar acestia te obliga sa interactionezi cu popii in timp ce tie nu-i place acest lucru. Sincer sa-ti spun ne-am gandit ca ai avea nevoie de putina consiliere pentru ca pari a fi gata sa le faci ceva rau parintilor tai din cauza aversiunii pe care o ai fata de preoti si BOR. Daca vrei, poti sa-mi dai mie numarul lor de telefon ca sa vorbesc pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 (editat) Acum 3 ore, taong_mapagbiro a spus: ...pe astia te obliga famiglia sa-i mai iei in considerare ....chiar daca vomiti si le-ai rupe capul . Pana acu ...pe unu l-am alergat si pe unu l-am lasat la 20 km de casa .....si au avut noroc chior Ce sa zic? Cum zici tu... Pe de alta parte am vazut cum te descrii: La "Club" ai scris "Hater", cu "H" mare. Deci sunt sigur ca poti sa-ti urasti inclusiv parintii pentru ca sunt apropiati de biserica. Fii cuminte, te rog eu... Sa nu faci vreo prostie! Editat Aprilie 20, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 (editat) Acum 3 minute, taong_mapagbiro a spus: Daca vrei sa continui discutia ...deschide alt topic de genul : este ortodoxia un must have ?....sau cum vrei tu ... Asta nu inteleg superficialii si incultii ca tine, ca la intrebarea "Este ortodoxia un must have?" se poate raspunde cu NU. Editat Aprilie 20, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Ehe cand esti bo$$ de bo$$ ai si elicopter la scara. Prostii de rand se infecteaza si mor prin spitalele din Moldova. https://adevarul.ro/news/eveniment/arhiepiscopul-sucevei-radautilor-pimen-confirmat-coronavirus-1_5e9df5065163ec4271f28e08/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 (editat) Acum 12 minute, danny_nt a spus: Ehe cand esti bo$$ de bo$$ ai si elicopter la scara. Prostii de rand se infecteaza si mor prin spitalele din Moldova. https://adevarul.ro/news/eveniment/arhiepiscopul-sucevei-radautilor-pimen-confirmat-coronavirus-1_5e9df5065163ec4271f28e08/index.html Iar asta are legatura cu intrebarea topicului? ... Oare a fost singurul pacient din Romania transportat pana acum cu elicopterul? Se tot transporta pacienti de ani de zile cu elicopterul, nu vad unde e noutatea si care e problema. Editat Aprilie 20, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Chiar acum, taong_mapagbiro a spus: Ramanand la intrebarea : este nevoie de BOR ?... conform raspunsurilor tale/ voastre ...NU Asa e, nu e nevoie de BOR pentru tine. Acum du-te si te culca. Acum 2 ore, GoodKat a spus: Asta e frumusetea democratiei. Fiecare face cum vrea si cum considera ca e bine pentru el. Deci ti s-a spus in postul 326 ca faci cum vrei. Acum 1 oră, categoria"A" a spus: Poti sa nu te rogi deloc, iar parintii poti sa-i incinerezi linistit, BOR nu te obliga in niciun fel. Iar in 327 ti s-a spus din nou ca faci cum vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 (editat) Acum 16 minute, taong_mapagbiro a spus: Reciteste postul 326 , 327 Nu vad unde am afirmat noi, in postarile astea, ca nu este nevoie de BOR. Ti s-a explicat doar ca BOR nu te obliga si ca TU poti s-o ocolesti, in timp ce altii pot sa o imbratiseze. Esti liber sa nu dai niciun ban popilor, nu te constrange nimeni in niciun fel. Despre asta era vorba in discutia noastra. Acum 8 minute, taong_mapagbiro a spus: ...sa vii sa ma pupi si pe mine in c.ur ... Ti-am demonstrat ca nu ai dreptate si gata, ai cedat nervos. La 15.04.2020 la 13:41, categoria"A" a spus: Pe scurt: Este nevoie de BOR si de tot ce reprezinta ea pentru istoria acestui popor? Da, este nevoie. Este nevoie de popi grasi, aroganti, care sa-si etaleze bogatia? Nu, nu este nevoie. Uite aici postarea cu numarul 100. Daca te-ar duce putin capul, ai intelege din ce punct de vedere privesc eu lucrurile. Editat Aprilie 20, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate