mihai_prd Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 0724452023. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut. ma poate ajuta cineva cu schema electrica a VN-ului de 800? daca are importanta, al meu e din 2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut,le am pe amindoua nu sunt noi dar sunt bune,trimite-mi adresa si ti le trimit(donatie) aprind o lumanare pentru ingerul tau la biserica pentru asta!!!!!!!! si dau si o bere sau mai multe cand si daca am ocazia!!!! vorbim in PM. MERCIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Salutare Vreau sa comand Vance&Hines Longshot pentru vulcanul meu (pentru ca merita ), dar am auzit ca trebuie sa cumpar langa asta si filtru K&N, si un Jetkit, cu care modifici carburatorul. Este chiar necesar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut. ma poate ajuta cineva cu schema electrica a VN-ului de 800? daca are importanta, al meu e din 2001. Cred ca te pot ajuta eu, da trebuie sa ajung mai intai la calculatorul in care am manualul de service. Cat e de urgent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Cred ca te pot ajuta eu, da trebuie sa ajung mai intai la calculatorul in care am manualul de service. Cat e de urgent? gata, am gasit. am si eu manualul acum. multumesc morpheus si sorinavram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 @vantu Cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Nu. Invers in schimb e musai, adica daca ai luat hypercharger si jetkit, e pacat sa ramai cu tobele stock, pt ca plusulde "jvanc" e nesemnificativ. Ia tobele linistit, nu trebe sa faci nici un reglaj dupa montarea lor. Mersi mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Mersi mult!! Vrei sound h?Nice!Sper sa iesim cat de curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Mersi mult!! nu te grabi am eu un numar de telefon a unui manufacturier ungur care picteaza niste tobe superbe la pret de 100 euro bucata le face cu izolatie dupa forma aleasa de tine iar sunetul................ daca vrei iti dau numarul lui zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Ma scuzati ca intru,nu sunt posesor de vulcan (desi imi plac),un prieten vrea sa cumpere un motor pentru vulcanul lui (VN750).dac stiti unul de vanzare v-as fi recunoscator. Nimeni,nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Nimeni,nimic? In Varias stiam 1 de vanzare, pot intreba daca nu sa dat inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 caut cablu vitezometru pt. Vulcanu meu de 400. Din cate-am inteles se gasesc mai greu. shtie cineva daca s-ar potrivi cu cel de pe Vulcan 800 sau poate de pe alte modele? Sa shtiu ce comand. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Nimeni,nimic? vezi ca e un tip pe comunitatea din focsani de are de dat un vn 750 /index.php?showtopic=128719 bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nu te grabi am eu un numar de telefon a unui manufacturier ungur care picteaza niste tobe superbe la pret de 100 euro bucata le face cu izolatie dupa forma aleasa de tine iar sunetul................daca vrei iti dau numarul lui zaha Ok. Da-mi numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 0724452023. Merci am vb cu omu si zilele astea renunt si au la "a doua suspensie pe fata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Ok. Da-mi numarul. 00400744545311 numar de ungaria trebuie sa gasesti pe cineva sa vb ungureste zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 00400744545311numar de ungaria trebuie sa gasesti pe cineva sa vb ungureste zaha Mersi mult. Cu limba maghiara rezolv cumva mersi inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 nu te grabi am eu un numar de telefon a unui manufacturier ungur care picteaza niste tobe superbe la pret de 100 euro bucata le face cu izolatie dupa forma aleasa de tine iar sunetul................daca vrei iti dau numarul lui zaha Salut..intrebare: Face si flansele de adaptare la cilindru? Tevile sunt goale-goale sau mai au ceva inauntru?...ca daca sunt teava goala........mai mult strici......parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Un nou propitar de vn800A customizat prin zona..il asteptam sa se prezinte, e cam mahmur, ca tocma s-a insurat. Am vrut sa iau unul de 1500 dar nu mi-a placut ce am gasit si l-am luat pe asta mai micut la bani buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Sa-l stapanesti sanatos!!! Trebuie sa-i iau si eu la a mea neaparat o sa ca a ta...tare bine le sta cu astea subtiri...Spune-mi te rog, dak se poate si pretul de achizitie...Nu de alta dar am vrut sa-l vand si eu pe al meu...dar m-am razgandit intre timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Am vrut sa iau unul de 1500 dar nu mi-a placut ce am gasit si l-am luat pe asta mai micut la bani buni. mirobolant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Al meu mananca 7.0-8.5 in oras (depinde mai mult de aglomeratia din trafic si anotimp decat de forja) si 4.7-5.0 in afara. Cand il aud pe nea Morpheus ca a lui mananca 5.5 in oras imi vine sa-l intreb: care oras? Poate vreun oras fantoma, cu trafic zero. Dar nu intzeleg ce va miratzi asha, VN meu de 900, tot 5-5,5 are consum mediu shi eu bag talpa la greu in el. La nici un plin nu a fost altfel, tot in jurul la 5,5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Dar nu intzeleg ce va miratzi asha, VN meu de 900, tot 5-5,5 are consum mediu shi eu bag talpa la greu in el. La nici un plin nu a fost altfel, tot in jurul la 5,5. E pe injectie, ar fi fost aiurea sa fie altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 E pe injectie, ar fi fost aiurea sa fie altfel. Korect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate