Sari la conținut

Kawasaki Vulcan

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pinion mic fata+pinion mare spate=cuplu mai mare.

tu ai schimbat doar raportul,adica pinion mai mic pe spate,prob ca vei avea viteza un pic mai mare.

nu cred sa fie alte diferente/probleme intre modele,doar cuplu/viteza,so nu vad cum ar afecta negativ motorul...

:rolleyes: :moto: :bow: Exact asta si vroia Bart de la motor....sa ajunga la 200.Am dreptate, Bart?

LA multi, multi ani Dl Geo, sa ne vedem cu bine...si la o :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai baieti (si fete), haideti sa ii uram un cald La multi ani, asfalt uscat si vant in plete (alea care nu le are :moto: ) lui AWD! Sa fi iubit, bro! :kiss:

La multi ani AWD . :rolleyes:

Link spre comentariu

* aaaah! ...cum te-am neglijat ieri! scuze! Geo, cam cu intarziere, iti urez din toti plamanii (si inima :rolleyes:) "La Multi Ani!" sa fii iubit, sanatos si in putere! :kiss:

Link spre comentariu

salut....stie cineva cum pot sa modific furca la un vn de 400 sa o fac mai lunga sau poate se pricepe cineva la treaba asta?

eu iti pot spune,cum am avut eu la unul dintre motoarele mele:

2 prelungiri din inox,cu capete filetate,care se infiletau direct in telescoape,in locul dopurilor pe unde se extrage arcul.

atentie insa,prelungirea iti v-a ridica fata motorului....daca vrei mai mult decit atit,schimbi si jugurile,cu unele cu gauri inclinate la un unghi anume,si asa iti vei putea arunca furca putin mai in fata.

studiaza un pic si topicul despre furci.

/index.php?showtopic=55792

succes.

Editat de TheFatBob
Link spre comentariu

salut....stie cineva cum pot sa modific furca la un vn de 400 sa o fac mai lunga sau poate se pricepe cineva la treaba asta?

http://www.motoimco.it/shop/scheda.asp?id=388

NU se gaseste de VN400 , dar poate se potrivesc astea de VN800 . Iti lungesc furca cu 10 cm. exista si de 5 cm si parca de 15cm

Link spre comentariu

In interiorul farului, poti sa-i dai linistit cu vopsea, dupa ce cureti rugina, matuiesti cu glaspapir fin si degresezi. Rugina de pe jenti si alte cromuri o cureti cu WD-40, dar acolo va reaparea oricum dupa ceva timp, e de la discul de frana.

Link spre comentariu

In interiorul farului, poti sa-i dai linistit cu vopsea, dupa ce cureti rugina, matuiesti cu glaspapir fin si degresezi. Rugina de pe jenti si alte cromuri o cureti cu WD-40, dar acolo va reaparea oricum dupa ceva timp, e de la discul de frana.

Mersi mult. Din fericire pe jenti nu a aparut inca rugina. Am probleme numai in interiorul pieselor cromate.

Mersi inca o data.

Editat de phoenix27
Link spre comentariu

Multam!

Sa ne vedem, sa ne vedem ...

Rocket IV ? :angryfire:

Multam !

La multi ani si voua!

Nu l-am dat inca. Dar se pare ca pleaca. Nu stiu ce urmeaza. Chiar nu stiu. As vrea ceva de la 1500 in sus, dar nu stiu ce, inca mai cantaresc.

Rockul e dificil !!!

Mmm, te iert ca esti tiganca (pardon, targovisteanca de-a mea). Sar'na.

Aniiiiiiii .... Bine bre, promit multi. Hai primavarare !

hopaaaaaa....... iete cu La Multi Ani si kilometri de asemenea..... sa ne traiesti ca ne trebuiesti :angry: sa ai parte de asfalt ca pe D1 , benzina din belsug ca in irak,gume ca la poarta la dunlop, vant in plete si tot ce iti mai doresti

aw(e)d

Link spre comentariu

Nu l-am dat inca. Dar se pare ca pleaca. Nu stiu ce urmeaza. Chiar nu stiu. As vrea ceva de la 1500 in sus, dar nu stiu ce, inca mai cantaresc.

Rockul e dificil !!!

*aha! ....pai un Intruder 1800 nu te-ar "coafa"...? :angryfire:

Mmm, te iert ca esti tiganca (pardon, targovisteanca de-a mea). Sar'na.

:angry:

stiu, stiu...., dar sa nu mai spui la nimeni(!) :baldy:

cand vii in Bucuresti sa te bem? ...te astept la Fantana Mioritza, ca mi-i seteeee!

Editat de cria_p
Link spre comentariu

salut...caut sistem de prindere cromat sau nichelat pentru proiectoare care sa se potriveasca la un vulcan de 400/800.mi-am cumparat proiectoarele cu tot cu sistemul de prindere dar nu se potriveste si nici nu am posibilitatea sa-l modific....asa ca daca cineva are de vanzare sau stie de unde pot sa cumpar sistemul de prindere dar sa se potriveasca va rog spune-ti si mie.

Link spre comentariu

Salut fratilor!

Am si eu o problema care ma seaca de cand mi-am luat si eu vulcanasul...Nu am litrometru si am ramas in pana prostului de n-shpe ori. M-am saturat sa tot numar kilometri si sa resetez kilometrajul de fiecare data cand bag benzina. Vreau si eu sa imi pun unul dar nu gasesc pe nicaieri. Are careva vreo idee?

Link spre comentariu

Salut fratilor!

Am si eu o problema care ma seaca de cand mi-am luat si eu vulcanasul...Nu am litrometru si am ramas in pana prostului de n-shpe ori. M-am saturat sa tot numar kilometri si sa resetez kilometrajul de fiecare data cand bag benzina. Vreau si eu sa imi pun unul dar nu gasesc pe nicaieri. Are careva vreo idee?

Exista rezerva. Ar trebui sa ajunga pana la prima benzinarie.

Link spre comentariu

Exista rezerva. Ar trebui sa ajunga pana la prima benzinarie.

Corect!

@mrpilot: Tine robinetul nu pe REZ, ci pe PRI (parca asa e) si cand iti moare motorul, treci pe REZ si ochii dupa o benzinarie (mai ai benzina de vreo 10-20km, nu mai stiu exact, ca nu imi place sa merg pe vapori si alimentez la prima benzinarie serioasa). Exerseaza si invata-i pozitia robinetului ca sa il poti actiona in mers (de cateva ori mi-a murit in curba sau intersectie nasoala si l-am comutat din mers).

Editat de legionaru
Link spre comentariu

Atentie, nu pe PRI, ci pe ON trebuie sa stea robinetul. Pe PRI benzina curge liber si risti sa ineci motorul. Pe PRI se tine cateva secunde, cand comuti de pe ON pe RES pentru a reumple camera de nivel constant.

Link spre comentariu

• Marian E. Stefanescu changed the title to Melcul vitezometrului/kilometrajului defect. Ma puteti ajuta sa gasesc unul SH/nou? Kawasaki Vulcan 400A/800A
  • IceLord changed the title to Kawasaki Vulcan