Puc Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Caut, printre altele: - suport oglinda dreapta VN800 - cel care se imbina armonios cu paharelul de lichid de frana. preferabil doar suportul - maneta frana VN800 - scarite originale (sau nu), preferabil doar cele de pe dreapta (pilot + pasager) - un far de VN800 din care imi trebuie doar rama Daca are careva prin dulap chestiile de mai sus, PM va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 sa intelegem ca te-ai dat pe jos, ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) sa intelegem ca te-ai dat pe jos, ai? de doua ori intr-o luna, pe aceeasi parte. noroc ca n-apucasem sa repar nimic. adaug la lista si semnalizarea dreapta spate, a mea e cam zgariata. apropo, lupule alb, tu parca ajutai oamenii sa-si aduca "pese" de prin state, e normal sa ma coste transportul 150 de dolari si taxele 40 de dolari, pentru niste piese de 103 dolari? de pe bikebandit.com. Niste banditi. Editat Aprilie 24, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) de doua ori intr-o luna, pe aceeasi parte. noroc ca n-apucasem sa repar nimic. adaug la lista si semnalizarea dreapta spate, a mea e cam zgariata. apropo, lupule alb, tu parca ajutai oamenii sa-si aduca "pese" de prin state, e normal sa ma coste transportul 150 de dolari si taxele 40 de dolari, pentru niste piese de 103 dolari? de pe bikebandit.com. Niste banditi. data viitoare ia de pe ebay, este transportul mai ieftin. doi la mana, parca mai am niste scarite in garaj, daca legionaru nu vine sa le ia, ca se face jumatatea de an, sunt ale tale. cat despre semnale am unele in plus, dar negre, de drifter Editat Aprilie 24, 2009 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Caut, printre altele: - suport oglinda dreapta VN800 - cel care se imbina armonios cu paharelul de lichid de frana. preferabil doar suportul - maneta frana VN800 - scarite originale (sau nu), preferabil doar cele de pe dreapta (pilot + pasager) - un far de VN800 din care imi trebuie doar rama Daca are careva prin dulap chestiile de mai sus, PM va rog. Daca vrei, iti pot da eu oglinda dreapta cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Nu ba, ca tu mi-ai dat VN-ul meu, si nu l-ai dat pe jos, l-ai pus sa pasca ceva iarba. Si nici macar nu a fost vina ta. VN ala de 2000 nu e al tau si nu cred ca tre sa-l dea careva pe jos. Cand ajungi in Buc, ca dum tre sa ma duc sa-mi iau muncitorii la casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 stf..cu stima, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 doi la mana, parca mai am niste scarite in garaj, daca legionaru nu vine sa le ia, ca se face jumatatea de an, sunt ale tale. Vin, bre, vin... Tu ai zis ca nu e graba. Ce uameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Test de piata: vrea cineva un motor (the engine, not the bike) complet de VN800 ('96, 52.000 km, intretinut) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu se mai poate repara motocicleta? ori care-i treaba de vinzi doar motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 intrebare : ce dimensiuni are roata fata de vn 800 A ? clasicu stiu ca e 130/90- 60 . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 intrebare : ce dimensiuni are roata fata de vn 800 A ? clasicu stiu ca e 130/90- 60 . mersi 90/90-21"....sau merge si 100/90-21". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 multumesc mult TFB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu se mai poate repara motocicleta? ori care-i treaba de vinzi doar motorul? nu prea se mai poate. de fapt nu sunt eu dispus sa il refac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu prea se mai poate. de fapt nu sunt eu dispus sa il refac. e complet?un pret estimativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 e complet?un pret estimativ? motorul e complet. motocicleta nu. n-am nici cea mai vaga idee cat valoreaza. Pentru detalii mai adanci, discutam in privat daca sunt interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) nu dai mai multe detalii sau sa pui niste poze cu ce a mai ramas?poate e altcineva dispus sa faca un custom din el am vazut pe ebay mai demult,motor de vn800 de la 500 la 1000 euro(sper sa nu aberez,dar asa tin minte) Editat Aprilie 30, 2009 de oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu dai mai multe detalii sau sa pui niste poze cu ce a mai ramas?poate e altcineva dispus sa faca un custom din el am vazut pe ebay mai demult,motor de vn800 de la 500 la 1000 euro(sper sa nu aberez,dar asa tin minte) Nu am poze, deocamdata. O sa-i fac in viitorul apropiat. La custom m-am gandit si eu initial, dar nu cred ca pot trece de o chestie psihologica , care nu prea ma lasa sa ma urc inapoi pe motorul ala sau pe ceva derivat din el. Nu stiu exact cat costa motorul, dar tot in regiunea aia ma gandeam. Cred ca, cu greu, as putea sa recuperez cam jumatate din cat am platit pe motocicleta, dar asta ar necesita timp, asa ca as prefera sa-l dau exact asa cum e sau in bucati cat mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 (editat) Nu stiu exact cat costa motorul, dar tot in regiunea aia ma gandeam. Cred ca, cu greu, as putea sa recuperez cam jumatate din cat am platit pe motocicleta, dar asta ar necesita timp, asa ca as prefera sa-l dau exact asa cum e sau in bucati cat mai mari. Pai cam ce mai ai de vanzare de la el?Fa si tu o lista cu diferitele parti care ti-au ramas de la el si eu zic ca vei scapa destul de repede de ele,sunt multe VN-uri in tara asta!Succes! Editat Mai 2, 2009 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 pune niste poze si cat vrei pe tot ce ai... multam bart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 puc,si eu astept un pret la tot ..dar cat de repede se poate.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) De cand asteptam sa se duca topicul cu Vulcan pe pagina cealalta , glumesc. Uite va dau eu un Up si va intreb pe cei care ati intarit suspensia pe spate, pe unde naiba ati bagat cheia de tensionare a arcului? Prietenul meu caruia urmeaza sa-i fac operatiunea nu are timp si in plus are o aripa spate custom care ma impiedica chiar sa vad amortizorul. Va salut! Numai bine! Editat Mai 5, 2009 de Flanker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 De cand asteptam sa se duca topicul cu Vulcan pe pagina cealalta , glumesc. Uite va dau eu un Up si va intreb pe cei care ati intarit suspensia pe spate, pe unde naiba ati bagat cheia de tensionare a arcului? Prietenul meu caruia urmeaza sa-i fac operatiunea nu are timp si in plus are o aripa spate custom care ma impiedica chiar sa vad amortizorul. Va salut! Numai bine! salut eu am tensionat suspensia spate, dar am fost nevoit sa suspend motoreta , sa scot roata spate sa dau jos plasticul de protectie, si sa umblu la amortizor cu o cheie speciala veche de la un IZH cu un cioc care am putut sa fac chestia asta , ca sa dai lateralele jos nu te baga, ptr ca te complici degeaba, acolo nu ai loc sa faci nici o miscare cu vre-o cheie ceva! Numai bine si spor la treaba:P ! C. Baieti acum am eu nevoie de ceva anume, care dintre voi are vre-o schema cu diametrele si lungimile si inaltimi finale ale unui crash bar , vreau sa imi fac unul ptr vn cu roata fata pe 21 si nu ma prea pricep sa iau dimensiuni si cote pe motoreta si ma gandeam ca aveti careva asa ceva! Multumesc si drive safe! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 salut eu am tensionat suspensia spate, dar am fost nevoit sa suspend motoreta , sa scot roata spate sa dau jos plasticul de protectie, si sa umblu la amortizor cu o cheie speciala veche de la un IZH cu un cioc care am putut sa fac chestia asta , ca sa dai lateralele jos nu te baga, ptr ca te complici degeaba, acolo nu ai loc sa faci nici o miscare cu vre-o cheie ceva! Numai bine si spor la treaba:P ! Thanks man! Asa vom proceda. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cuchi Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Nu am poze, deocamdata. O sa-i fac in viitorul apropiat. La custom m-am gandit si eu initial, dar nu cred ca pot trece de o chestie psihologica , care nu prea ma lasa sa ma urc inapoi pe motorul ala sau pe ceva derivat din el. Nu stiu exact cat costa motorul, dar tot in regiunea aia ma gandeam. Cred ca, cu greu, as putea sa recuperez cam jumatate din cat am platit pe motocicleta, dar asta ar necesita timp, asa ca as prefera sa-l dau exact asa cum e sau in bucati cat mai mari. Imi cer scuze daca ma bag ca musca in ..... calului, dar daca vrei sa dai parti din el, sa stii ca eu as vreau tobele tale. Sunau f frumos cand le-am auzit ultima data. Daca tot o dai asa, adik nu mai vrei sa o repari, iti dau tobele mele, si diferenta de bani, nu stiu, negociem cat. Ele nu au nimica, sunt in stare perfecta, doar ca sunt prea galagioase. Am zis ca o sa ne intalnim prin oras, dar nu s-a intamplat.. O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate