darian Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 pai cred ca e mai bine cu 12Ah, nu? parerea mea. NU !!! Tot sistemul eletric,e gândit sa fie cu elementele componente,corelate între ele.Degeaba pui baterie de 12 Ah,dacã alternatorul,n-o poate încãrca la capacitatea asta...Cã pe principiul "mai mare=mai bine" ,îi bagi în coburi,sau pe port-bagaj,o baterie de masinã,care are 60-140 Ah.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Se refera la faptul ca vn-ul accepta baterie moto de 10 Ah sau de 12 Ah, nu mai mare, gen baterie de masina sau mai stiu eu ce fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Daca in cartea tehnica scrie de 12 Ah, apoi de 12 Ah ii pui. Darian are dreptate in ce priveste capacitatea alternatorului + releul regulator si amperajul bateriei.Nici o baterie de 14 Ah nu va fi incarcata in situatia in care cartea tehnica a motocicletei specifica amperaj de 12 AH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) am luat Toplite-250RON(cica's facute de YUASA...)10Ah ca asa scrie in cartea de service, oricum am rezolvat, va multumesc! Editat Martie 15, 2012 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 foarte bine. ia ziceti voi, de unde cumpar eu cablu pentru frana spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 vezi la @ metricmotion, poate iti aduce el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 aham. sa ii dau un mesaj. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 pai daca Senor Morpheus zice ca de 12 e in parametrii recomandati si acceptati...tot zic ca, in acest caz, ”mai mare=mai buna”. copii, nu incercati acasa cu una de 14...sau de 800 Ah, marimea nu conteaza, doar sa fie alternatorul fâșneț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Pai cam asa. Eu citam din carte: 10Ah sau 12Ah. N-am dat din top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 pai daca Senor Morpheus zice ca de 12 e in parametrii recomandati si acceptati...tot zic ca, in acest caz, ”mai mare=mai buna”. copii, nu incercati acasa cu una de 14...sau de 800 Ah, marimea nu conteaza, doar sa fie alternatorul fâșneț. Ce inseamna alternator "fasnet"? Mai mare= mai buna, e o expresie care nu la baterie se refera, iti spun sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Mai groasa = mai buna, normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Mai groasa = mai buna, normal! Bun, parerile sunt impartite......,si nu fac referire la baterie. Ce inseamna alternator "fasnet"? Termenul asta mi-e total necunoscut, nu vreau sa zic ca nu exista, o fi...., ai tu pe VN tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Stiu ce zici Lunga, groasa, dupa preferinte si dupa puteri Cred ca vantul ne poate spune ce inseamna alternator fasnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Stiu ce zici Lunga, groasa, dupa preferinte si dupa puteri Cred ca vantul ne poate spune ce inseamna alternator fasnet. Da, m-a facut curios cu alternatorul asta.Eu is rabdator sa vad ce o sa zica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 fasnet inseamna mai rapid, mai eficient, etc ii o vorba doar, nu un termen tehnic oricum, 10, 12 nu face diferenta si bateria se incarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Salut, pana in vara vreau sa imi cumpar un cruiser, in prima faza am oscilat intre un intruder 1500 si un Sportster ( da stiu, diferenta mare intre ele), dar usor usor si-a facut loc in discutie si un Vn 800 A. Vn-ul este util atat datorita asemanarii cu HD cat si datorita pretului care mai imi lasa niste bani in buget pt o minima customizare. Ma intereseaza sa-i stiu bubele, ce re, ce n-are si sa vad daca merita investitia, intreb deoarece daca il iau, am de gand sa profit de asemanarea cu Softail-ul si sa-l customizez un pic. In principiu un ape, 2 tobe , alta aripa pe spate si poate o curea in loc de lant ar fi de inceput. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 d-lor posesori de VN800, stie cineva unde este seria motor? am vrut sa fac azi ITP-ul si nenea ala zicea ca nu are serie pe carter? asa o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) este stantata pe partea inferioara a motorului. chiar dedesubt. pune-l sa caste ochii bine si o va gasi. este pe partea cu pedala de frana parca. e chiar pe motor, nu pe cadru. Editat Martie 16, 2012 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Salut, pana in vara vreau sa imi cumpar un cruiser, in prima faza am oscilat intre un intruder 1500 si un Sportster ( da stiu, diferenta mare intre ele), dar usor usor si-a facut loc in discutie si un Vn 800 A. Vn-ul este util atat datorita asemanarii cu HD cat si datorita pretului care mai imi lasa niste bani in buget pt o minima customizare. Ma intereseaza sa-i stiu bubele, ce re, ce n-are si sa vad daca merita investitia, intreb deoarece daca il iau, am de gand sa profit de asemanarea cu Softail-ul si sa-l customizez un pic. In principiu un ape, 2 tobe , alta aripa pe spate si poate o curea in loc de lant ar fi de inceput. Multam Gixu-le tata, musai sa ne vedem la o bere si-ti povestesc eu mai multe despre ce si cum cu VN-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Gixu-le tata, musai sa ne vedem la o bere si-ti povestesc eu mai multe despre ce si cum cu VN-ul. Cand vin acasa in vara te bag in sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 este stantata pe partea inferioara a motorului. chiar dedesubt. pune-l sa caste ochii bine si o va gasi. este pe partea cu pedala de frana parca. e chiar pe motor, nu pe cadru. rezolvat, corect-seria se gaseste in dreapta(lateral) sub motor in dreptul traversei de la cadru, vizibil doar din spate. nenea de la ITP nu stia ca acolo este seria motor (nu prea a avut VN-uri), oricum a creat o stare de neliniste. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Salut, pana in vara vreau sa imi cumpar un cruiser, in prima faza am oscilat intre un intruder 1500 si un Sportster ( da stiu, diferenta mare intre ele), dar usor usor si-a facut loc in discutie si un Vn 800 A. Vn-ul este util atat datorita asemanarii cu HD cat si datorita pretului care mai imi lasa niste bani in buget pt o minima customizare. Ma intereseaza sa-i stiu bubele, ce re, ce n-are si sa vad daca merita investitia, intreb deoarece daca il iau, am de gand sa profit de asemanarea cu Softail-ul si sa-l customizez un pic. In principiu un ape, 2 tobe , alta aripa pe spate si poate o curea in loc de lant ar fi de inceput. Multam Eu il am pe al meu din '97 si nu i-am gasit pana acum bube...mai ales pe plan tehnic . "Bubele" lui sunt pe plan estetic ( parerea mea )si anume...nu permite roata mai lata de 160 pe spate, doar daca schimbi bascula ( dar in aceasi situatie este si sportster-ul), accesorii aftermarket limitate si mai scumpe decat la HD , far chior , sha urata....si isi pierde valoarea la revanzare fata de Harley . Editat Martie 17, 2012 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Vn-ul suna cel mai apropiat de HD. Partea proasta, din punctul meu de vedere, este ca eu n-am mai avut cruiser. Am mers pe Vrod, Electra,Fat Boy, Vl 1500, Bonnie America, dar de cele mai multe ori totul s-a rezumat la cateva ore sau cateva zile impreuna. De aici si buba, nu vreau sa renunt la motoarele sport si in acelasi timp, mereu mi-au placut chopperele. Anu' asta vreau sa impac si capra si varza. Vn-ul are o linie superba, un sunet f apropiat de HD si un pret accesibil. Vizavi de pret, un sportster sh costa minim 5k, un Vn sh pot sa-mi iau cu 2300-2500 eu de aici. Daca imi place si ne intelegem ok, it's a keeper. Zona unde stau acum detine un chappter HA maricel, iar numarul cruiserelor din zona e urias, mai ales HD, e un mediu f contagios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Intre un sportster 883 si un Vn800 toate plusurile sunt de partea Vulcan-ului . Si cum spui tu...Vulcanul are avantajul unui pret corect ... este exagerat sa platesti pt un motor din aceasi categorie dublu doar pentru ca are o istorie in spate ( HD ). Apoi, daca tot iti plac sportivele...Vn-ul de 800 este mai nervos decat un 883...este comparabil cu sportster-ul de 1200... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Are cineva de vanzare kit lant nou pentru VN 800A, sau imi poate spune cineva care e cel mai recomandat model? Evident caut ceva cu raport bun calitate/pret. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate