Stelu Poienarii apostoli Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 aventura cu motocicleta prin Europa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Que? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Nu vad aventura... Sau pentru voi e o aventura sa iesiti de asa si pana la terasa din centru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Insusi urcatul mobrei pe trotuar e o aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Ai cumparat-o din Europa? Credeam ca e din Dragonul Rosu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 1 oră, hora09 a spus: Que? Qui, quo, quack-quack... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Sa speram că acesta e doar începutul, cam sărăcăcios, dar poate se îmbunătățește in următorul post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Sau e legat de faptul ca s-or ingesuii unii acuma sa cumpere HD-uri la ocazie ca o sa le creasca pretul odata cu cresterea taxei de import la alea noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 apoi cu harli e aventura din plin ca sunt asa mai stricacioase, tot trebuie sa repari la ele, nu-i sigur ca ajungi la destinatie deci il inteleg pe initiator...., sunt convins ca a fost o mare aventura pt el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Si cica eu is hater cu astia cu cioapare... :)))))) Ieri la intrunirea saptamanala eram vreo 3 cu mobre normale, restul de vreo 20 cu cioapare. Ei faceau poze, noi ceilalti ne amuzam. I-am inteles pe baieti, a fost o aventura pe cinste, vreo 4-5 km prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 40 minute, apriliacluj a spus: apoi cu harli e aventura din plin ca sunt asa mai stricacioase, tot trebuie sa repari la ele, nu-i sigur ca ajungi la destinatie deci il inteleg pe initiator...., sunt convins ca a fost o mare aventura pt el! Păi tu ai Aprilia și razi de Harley?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 si alea sunt stricacioase, hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 16 minute, Lucian_M a spus: Si cica eu is hater cu astia cu cioapare... :)))))) Ieri la intrunirea saptamanala eram vreo 3 cu mobre normale, restul de vreo 20 cu cioapare. Normale și "cioapare"?! Știi că cea mai importanta parte în rezolvarea unei probleme este sa recunoști că ai o problema, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 (editat) Hopaaa, cineva cu probleme... Începe aventura! Cioaparele oricum sunt deosebite, restul răgălii. Editat Mai 7, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Halelujah! Pune și tu oleacă de benzină peste paiele mele, să vezi ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 3 minute, VyXxer a spus: CIne se baga la discutie despre Beciuri? Fixed! Ar merge un vin bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 27 minute, farfuridi a spus: Iti donez eu niste benzina pentru motorul tau ,cu conditia sa nu o bagi in rezervor ci doar pentru uz extern. Nu te-ai schimbat deloc, dimpotrivă, situația s-a acutizat. N-ai un psihiatru bun prin zonă? Tu ești cu capul, cum să-mi spui să-mi dau foc la mobra? Ești sănătos mental? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 (editat) Taie-ti unghiile, să nu ți le bagi in gât de nervi. Se ridică părul de pe piept de oftică, așa e? Sensibili tare cioaparistii, pe alții i-ar durea undeva. Editat Mai 7, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 (editat) Era fără nimic, dar ai și tu unghii lungi. Texte de cacao și amintiri tâmpite. Aaaaa, cioparist și tu, acum am observat. Ai dreq sensibili, fix voi, bărbații adevărați... Editat Mai 7, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 (editat) Tot cu intelect puțin ai rămas... Da' sensibil tare. Editat Mai 7, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Cam da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 6 ore, Bart Bz a spus: Normale și "cioapare"?! Știi că cea mai importanta parte în rezolvarea unei probleme este sa recunoști că ai o problema, nu? Ahaha bine punctat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 In 5 km n-are ce să-l doară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Iar alții ar trebui să iasă mai des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 A pus unul o poză, mie mi-a cășunat pe cioapare, băieții s-au iritat și a ieșit bășcălie, ca în orice topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate