LifeOwner Postat Iunie 10, 2021 Autor Share Postat Iunie 10, 2021 La 08.06.2021 la 13:38, VyXxer a spus: Cred ca cel mai eficient e sa opresti in siguranta, cu motor mort sau fara. La biserica se crede , in rest sunt studii care demonstreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Nu s-a terminat aici, a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LifeOwner Postat Iunie 11, 2021 Autor Share Postat Iunie 11, 2021 Vine o zii ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Cum e mai bine, asa: sau asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Pentru cineva fara experienta, cum s-a franat in cele 2 filmulete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Bine și foarte bine, cum altfel? La statistici ne pricepem, dar să exersăm un pic frânarea, ciuciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 16, 2021 Share Postat Iunie 16, 2021 La 12.06.2021 la 18:13, misionaru a spus: Cum e mai bine, asa: sau asa: Cu riscul de a-mi lua hate, in UK de ex ai pica examenul moto in ambele cazuri. Primul pt "skidding" si in al doilea pt roata in aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 16, 2021 Share Postat Iunie 16, 2021 (editat) La 12.06.2021 la 22:32, ionutpm a spus: Pentru cineva fara experienta, cum s-a franat in cele 2 filmulete? In primul filmulet, s-a franat doar cu frana spate, sau preponderent doar cu frana spate. Din pacate, din cauza centrului de greutate total (adica motor si motociclist), care se muta spre fata in cazul franarii, spatele e deja "in aer" si eficienta franarii e mult diminuata. In al doilea filmulet, s-a insistat mult spre total pe frana fata. E posibil sa fi fost si o combinata. In orice caz, cea mai indicata varianta de franare de urgenta, cu cateva amendamente, printre care, inclinarea motoretei pe axul longitudinal sa fie spre zero, asfaltul sa fie uscat si fara alte substante reziduale, pozitia corecta in sa, etc etc. este franarea cel putin 80% frana fata. Citat Bine și foarte bine, cum altfel? La statistici ne pricepem, dar să exersăm un pic frânarea, ciuciu. Din pacate, da, iti dau dreptate. Aceste filmulete au fost facute la una si singura sedinta de franare propusa de mine, undeva acum cativa ani, in spate la IKEA Baneasa. De atunci, nu am mai reusit sa ne adunam pentru a exersa, in conditii relativ sigure, aceste manevre. Dupa acea iesire, pentru unii, a fost o revelatie si au continuat cu ceva cursuri platite de conduita dfensiva, ceea ce e mult mai bine decat deloc, pentru altii, probabil, a fost de ajuns incat sa isi dea seama de reactiile gresite, sau nu, in situatii de urgenta (atat cat ar fi ele, pentru ca stiai ca trebuie sa franezi la linia de pe asfalt, dar din pacate intr-o situatie reala, linia aia nu mai exista). Am incercat sa continui ideea de iesiri pentru a exersa franarile de urgenta, chair anul asta, dar nu s-au aratat doritori. Viata merge inainte Citat Cu riscul de a-mi lua hate, in UK de ex ai pica examenul moto in ambele cazuri. Primul pt "skidding" si in al doilea pt roata in aer. Nu exista "hate" atata timp cat iti expui parerea fara a jigni direct pe cineva, cel putin, asa gandesc eu. In al doilea rand, acele filmulete nu sunt la examen moto, cred ca nici o tara nu are in programa scolara si de examen, franarile de urgenta care au fost facute de noi. Ai divagat putin de la subiect. Editat Iunie 16, 2021 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iunie 16, 2021 Share Postat Iunie 16, 2021 3 hours ago, misionaru said: Am incercat sa continui ideea de iesiri pentru a exersa franarile de urgenta, chair anul asta, dar nu s-au aratat doritori. Viata merge inainte Eu sunt doritor, doar ca trebuie sa termin scoala, sa iau examenul si sa imi iau motor, deci mai dureaza. Dar mi-ar face placere sa exersez orice intr-un mediu controlat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 16, 2021 Share Postat Iunie 16, 2021 Acum 4 ore, misionaru a spus: Nu exista "hate" atata timp cat iti expui parerea fara a jigni direct pe cineva, cel putin, asa gandesc eu. In al doilea rand, acele filmulete nu sunt la examen moto, cred ca nici o tara nu are in programa scolara si de examen, franarile de urgenta care au fost facute de noi. Ai divagat putin de la subiect. Hai sa ne intelegem. Ai pus 2 filmulete si ai intrebat cum e mai bine. Eu ti-am raspuns intr-un mod din care tu trebuia mai departe sa tragi concluziile. Si evident ca franarea de urgenta e parte din training si dupa aia din examen, altfel nu o mentionam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 18, 2021 Share Postat Iunie 18, 2021 La 17.06.2021 la 1:20, MrD a spus: Hai sa ne intelegem. Ai pus 2 filmulete si ai intrebat cum e mai bine. Eu ti-am raspuns intr-un mod din care tu trebuia mai departe sa tragi concluziile. Si evident ca franarea de urgenta e parte din training si dupa aia din examen, altfel nu o mentionam. Raspunsul tau este perfect normal, de aia am mentionat ca nu exista motiv de hate, atata timp cat nu jignesti direct pe cineva. Poate m-am exprimat eu gresit, scuze pentru asta. Daca astfel de franari se practica la examen, atunci, tot respectul! Citat Eu sunt doritor, doar ca trebuie sa termin scoala, sa iau examenul si sa imi iau motor, deci mai dureaza. Dar mi-ar face placere sa exersez orice intr-un mediu controlat. Nicio problema, poate la un moment dat, ne strangem mai multi si facem exersarile. Si eu sunt dispus sa mai facem inca o data acea iesire. Vedem cum o planificam, oricum, in momentul asta, nu exista doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2021 Share Postat Iunie 20, 2021 On 18.06.2021 at 20:43, misionaru said: Nicio problema, poate la un moment dat, ne strangem mai multi si facem exersarile. Si eu sunt dispus sa mai facem inca o data acea iesire. Vedem cum o planificam, oricum, in momentul asta, nu exista doritori. Pune-ma pe lista de doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 La 20.06.2021 la 12:33, XaeL a spus: Pune-ma pe lista de doritori Cu mare drag! Daca mai exista alti doritori, cred ca putem folosi acest topic pentru "inscrieri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate