The Mentalist Postat Septembrie 14, 2021 Share Postat Septembrie 14, 2021 Maine plec pana la Sighisoara, pleaca vreunu spre munte sau spre Lepsa? As merge pe Cheia sau pe Lepsa, apoi sa o iau spre Sighisoara unde stau peste noapte. Daca e vreun grup care pleaca spre munte m-as lipi si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Septembrie 14, 2021 Share Postat Septembrie 14, 2021 Tocmai am venit. Cheia e foarte aglomerata. Bucati decopertate, cu pietricele. Mai multe pe sensul catre Ploiesti. Multe curbe cu pietricele (in special in N, dupa Bratocea). Lepsa a fost complet liber. Dar am avut cateva curbe unde pe jos mi s-a parut ca luceste (erau dâre umede). Si ursi. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 14, 2021 Share Postat Septembrie 14, 2021 Asta dacă voia sa afle starea drumurilor și vremea..altfel nu îl ajuta. E prea din scurt pentru mine și oricum știu ca nu este compania mult visata,altfel când o sa mai cresc o sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 14, 2021 Autor Share Postat Septembrie 14, 2021 Compania ta este intotdeauna ok, dar cand am chef de mers la consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 16 hours ago, The Mentalist said: Compania ta este intotdeauna ok, dar cand am chef de mers la consum Ba ce rau esti :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Eu nu o vad ca pe o răutate, e realist. El poate mai mult, eu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 15, 2021 Autor Share Postat Septembrie 15, 2021 Prima zi, am plecat pe la Mizil, dar nu a meritat, drumul foarte valurit pana la Buzau. Apoi Focsani-Lepsa-Tg Secuiesc- Miercurea Ciuc- Odorheiu Secuiesc- Sighisoara, cazare in Sighisoara. Lepsa f bun dar pe la umbra ud o portiune, cum zicea si colegu mai sus. Tg Secuiesc- Miercurea Ciuc foarte frumos, dar apoi Odorhei si pana la Sighisoara nu a meritat, doar prin sate si foarte valurit. Sa vad pe unde ma intorc maine. Acum 4 ore, Ribo a spus: Ba ce rau esti :))) Nu sunt rau, am dat o tura impreuna dar foarte rar am rabdare sa merg asa. Dar o data pe an asa, cine stie pe unde ma mai vad cu ea la o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 (editat) Sighișoara Sibiu obârșie Voineasa rm valcea București ar fi o varianta. Sau obârșie și ta... Editat Septembrie 15, 2021 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru @ADMINva rog pentru ca înțeleg ca @The Mentalista fost Banat pentru jigniri si mi se pare că nu este cazul. Nu știu sa fi existat alt topic pe care sa fi comentat în contradictoriu, jignind pe altcineva și sper ca aceasta decizie nu a fost luata ca urmare a acestui topic pentru că aici nu a jignit pe nimeni. Repet, omul este realist fără sa jignească. Îmi puteți spune va rog de ce a fost Banat? Poate @l.u.v poți te rog sa faci lumină? Mulțumesc. Sunt curioasa și cine a dat report. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 18, 2021 Admin Share Postat Septembrie 18, 2021 Eu nu văd nicio banare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Acum 33 minute, l.u.v a spus: Eu nu văd nicio banare. Am pus o poza. Mulțumesc. Ce e de făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Ori l-ai banat tu pe el ori el pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Acum 35 minute, SenorPink a spus: Ori l-ai banat tu pe el ori el pe tine Asta chiar trebuie sa dezvolți pentru că nu înțeleg ce vrei sa insinuezi. Mai direct te rog, te ascult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Nu insinuez nimic, zic că poate din greșeală v-ați dat ignore sau ceva, ca mentalist nu e banat de admini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Asta este ce ii apare lui când vrea sa se logheze. Nu are nicio legătură cu ce zici tu. Poate l.u.v ne ajuta în sensul ăsta. Merci, @l.u.v! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 18, 2021 Admin Share Postat Septembrie 18, 2021 Am spus deja mai sus. Ce ai pus tu este o restricție de 7 zile de acum 7 ani. Să folosească alt browser și să încerce și de pe pc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2021 Autor Share Postat Septembrie 19, 2021 Multumesc, Ina! A fost zona crepusculara, nu inteleg cum sa imi apara chestia asta dupa atatia ani Cert este ca ieri nu am putut intra deloc, e vreo manevra masonica la mijloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 19, 2021 Share Postat Septembrie 19, 2021 Acum 9 minute, The Mentalist a spus: Multumesc, Ina! A fost zona crepusculara, nu inteleg cum sa imi apara chestia asta dupa atatia ani Cert este ca ieri nu am putut intra deloc, e vreo manevra masonica la mijloc! Ai mers cu hayabusa cu warp speed, pana ai ajuns in trecut, acum 7 ani, cand erai banat Culmea, ceea ce nu i imposibil, in cazul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2021 Autor Share Postat Septembrie 19, 2021 Acum 21 minute, Adrian M. a spus: Ai mers cu hayabusa cu warp speed, pana ai ajuns in trecut, acum 7 ani, cand erai banat Culmea, ceea ce nu i imposibil, in cazul tau Ceva de genu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate