Ursul89 Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 Buna ziua, Am un KTM EXC 300 din 2018(2 timpi euro 4), are ITP expirat si vreau sa il fac pentru a putea sa il transcriu pe numele meu, , el are doar far, stop si claxon, ce mai am nevoie sa-i pun pentru a putea trece ITP? Am auzit ceva de un kit de strada, are cineva de pe forum sau stiti de unde pot sa il cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 Semnalizari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 (editat) Cred ca cel mai bine dai o fuga la o statie itp din zona ta si intrebi direct pe inspector daca mai poata sa treaca cu vederea anumite aspecte, pentru ca in final tu nu vei circula aproape deloc pe strada. Altfel, gandeste-te ca daca o pui la punct cu tot ce inseamna lumini, claxon, semnalizari, cel mai sigur ai pe el niste cauciucuri care nu sunt legale de strada... Eu cel putin asa am procedat cu un exc200 si a fost totul ok. Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda statia itp la care am fost. Editat Octombrie 1, 2021 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Iluminat placuta inmatriculare, bord functional din care sa reiasa km parcursi. Plus ce ai enumerat mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Merge sa mai inchida ochii, Neaparat FAR. Fara far nu face nimeni. De o semnalizare si altceva mai inchid ochii . Daca esti din Buc, incearca la edi de la faur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 trebuie sa ai echiparea cu care a venit motocicleta noua - far, claxon, frana/pozitie, anvelope pe dimensiunile din CIV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 45 minute, patrick1 a spus: Dacă asta e "jucăria" (de la "mama" ei) ce vrei să îi pui? Remorcă? Chiar daca nu apar in poze, motocicleta vine cu oglinzi, semnalizari, suport numar cu lampa pentru el (acestea vin nemontate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Salut, Recapitulez ce au zis baietii mai sus : far cu pozitie, stop spate, bord functional, semnalizari, oglinzi, cauciucuri conform CIV. Apropos la cauciucuri, nu orice statie ITP stie sa scoata testul de frana cu cauciucuri de enduro, putem sa discutam aici. Eu am facut in iulie pentru un 640LC4, a fost greu, a fost cu peripetii....am trecut Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Ce nu înțeleg eu, de ce trebuie făcute șmecherii că să se treacă de ITP? De ce nu incepem sa le facem pe bune? Las-o in pm la mașini e plin de cazane pe străzi pentru că sunt unii la ITP care mai "închid" ochii. Pai la motor e in primul rand vorba de viața ta și tocmai de-aia trebuie sa fie in perfecta..... Da astea sunt vise deșarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Pentru ca e vorba de o motocicleta de hard enduro, care va rula pe strada extrem de putin. Se poate intampla sa fii nevoit să mergi pe strada dintr-un motiv sau altul si in cazul asta sa ai o motoreta înmatriculata te scapa de belele, daca ai asigurare si itp probabil scapi fara amenda. La ce te ajuta sa ii pui semnale si oglinzi daca la prima iesire le faci praf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 1 oră, SenorPink a spus: Ce nu înțeleg eu, de ce trebuie făcute șmecherii că să se treacă de ITP? De ce nu incepem sa le facem pe bune? Las-o in pm la mașini e plin de cazane pe străzi pentru că sunt unii la ITP care mai "închid" ochii. Pai la motor e in primul rand vorba de viața ta și tocmai de-aia trebuie sa fie in perfecta..... Da astea sunt vise deșarte La mine este pe bune, totul este functional si conform ....ce nu ai inteles ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Si inca ceva, dac este modelul ''six days''...este mai greu cu inmatriculatul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Dece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Octombrie 5, 2021 Share Postat Octombrie 5, 2021 (editat) Si pe mine m-a scapat de 2 ori de politie, am scapat deoarece EXC-ul meu 350 era cu actele in regula. Am patit-o chiar in munti unde au sarit localnicii la mine ca, ce caut chiar si pe drumul public pana au vazut placuta de inmatriculare. Editat Octombrie 5, 2021 de secbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 5, 2021 Share Postat Octombrie 5, 2021 aceleasi tabere ca si la vaccinati si nevaccinati. aia cu itp pe bune si aia cu itp pe scheme :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate