Cristea nicolae Postat Noiembrie 8, 2021 Share Postat Noiembrie 8, 2021 Salut,am si eu o intrebare ,de ce gecile moto nu vin unele modele cu protectie spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 16 ore, Cristea nicolae a spus: Salut,am si eu o intrebare ,de ce gecile moto nu vin unele modele cu protectie spate? Ca să când dacă ai sau n-ai nevoie, atunci o pui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Simplu, cost! Iti mai iau niste bani si pe o protectie spate. La fel si la pantaloni, vin inclusi doar cu protectiile de genunchi, in mare parte nimeni nu include si protectiile de solduri-mai dai x lei. Apoi, poate nu vrei level 1, ce iti dau ei, si pui level 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 19 ore, Cristea nicolae a spus: Salut,am si eu o intrebare ,de ce gecile moto nu vin unele modele cu protectie spate? Ca sa fie mai ieftine. Si pentru ca unii nu purtam protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Vezi ca la Alphahead gasesti echipament care include protectii level 2 in pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Eu mi-am cumparat separat protectii spate pentru geci (Dainese, nu aveau incluse). Costa ceva dar eu cred ca merita. Cel putin daca imi da vreunul cu ceva pe sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 pt ca sa le configurezi dupa propriile nevoi, poate tu preferi armura pe sub geaca, ceea ce ar face protectiile din geaca inutile si platite de pomana. sau poate vrei protectii lvl 2 fata de lvl1 cu care vine geaca.. etc... piata dicteaza chestiile astea. nu incerca sa le intelegi, a la fel ca si cum ai incerca sa intelegi femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristea nicolae Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2021 Eu am o geaca de textil decenta nu e un brand foarte cunoscut dar e ok pt mine in perioada asta si mi am luat protectie lvl 2 cu d3o sper sa fie ok in caz ca de ,,tavaleala'' . La 09.11.2021 la 17:40, Cavaleru a spus: pt ca sa le configurezi dupa propriile nevoi, poate tu preferi armura pe sub geaca, ceea ce ar face protectiile din geaca inutile si platite de pomana. sau poate vrei protectii lvl 2 fata de lvl1 cu care vine geaca.. etc... piata dicteaza chestiile astea. nu incerca sa le intelegi, a la fel ca si cum ai incerca sa intelegi femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 12, 2021 Share Postat Noiembrie 12, 2021 Geaca cu protecții este pentru tine, aia fără, este pentru pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate