STOO Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 SALUT http://www.bestbike.ro/motociclete/suzuki/gs500e/caras-severin/ POATE TE INTERESEAZA TEL 0732065280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yahym85 Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Deci e varianta sport . S-o stăpâneşti sănătos şi să ai parte doar de incidente plăcute cu ea! multumesc frumos , da e varianta sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
71g3r Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Salutare! Din primavara as vrea sa dau de A2.. si nu stiu ce "mobra" sa imi iau. Am gasit cateva modele gen: Yamaha MT-03, Suzuki gs500 si cele de 250cc (honda,kawa,hyosung). Voi ce parere aveti? Ce ar trebuie sa imi iau? Si ce alte modele mai sunt care sa nu depaseasca 35 de Kw? Scuze daca nu am postat unde trebuie... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newbbie Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 MT-03 si GS500 is ok pt A2? sa te gandesti pentru ce iti trebuie motocicleta in primul rand . Daca o iei sa te dai cu ea in weekend si doar atat poti sa iei una care consuma mult si arata bine - intre timp o repari in timpul saptamanii Daca iti iei una cu care sa mergi zilnic - si nu conduci cu 100 - 150 si mergi foarte mult prin oras, ia-ti un Honda Rebel de 250, sau un Yamaha Virago 250 . Fiabile , consum mic, manevrabile in oras. (bune pentru oras ) Daca mergi distante lungi nu o sa iti placa virago 250 ca nu poti merge "tare". Trebuie sa alegi intai clasa, ca degeaba intrebi ce iti recomanda lumea. poti sa iei iei Cross, sa urci dealuri ... Alege ce vrei sa faci cu ea, apoi alege clasa , si apoi insiri 5 modele , si abia apoi alegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Ca fiabilitate, consum redus si piese ieftine recomand gs500 ... Acum tu stii mai bine ce iti place si pt ce o vrei defapt. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
71g3r Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Eu ma gandeam sa imi iau una sport sau naked sau un supermoto... si motoreta o sa fie mai mult de weekend. Ca modele preferate as acea: Yamaha MT-03, Kawasaki ninja 250r, KTM (cross sau duke), Hyosung Gt250r si Suzuki Gs 500f F sau E. Acum ca model preferat ar fi cel de la yamaha dar multe lucruri nu stiu despre el... Newbbie: Din cate am citit ambele sunt bune pentru A2, adica au undeva la 45-47 cp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Eu ma gandeam sa imi iau una sport sau naked sau un supermoto... si motoreta o sa fie mai mult de weekend. Ca modele preferate as acea: Yamaha MT-03, Kawasaki ninja 250r, KTM (cross sau duke), Hyosung Gt250r si Suzuki Gs 500f F sau E. Acum ca model preferat ar fi cel de la yamaha dar multe lucruri nu stiu despre el... Newbbie: Din cate am citit ambele sunt bune pentru A2, adica au undeva la 45-47 cp. Si cam de ce buget dispui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
71g3r Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Undeva la 2.000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Undeva la 2.000 de euro. Userul Pogor[frate] are un gs500f in stare buna, intretinut care s-ar incadra in bugetul tau si ti-ar ramane si bani de echipament, uite aici iar cat despre Yamaha MT-03 nu stiu in ce stare iti gasesti la banii astia + ca nu mai o sa ai de echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
71g3r Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Eu nu vreau sa cumpar motoreta acum, mai intai sa ma vad cu permisul in mana si dupa. Si pana atunci am timp sa gasesc ceva care sa-mi placa. La Gs nu-mi prea place aspectul este prea "clasic" eu vrea ceva gen streetfighter sau o sportiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Eu nu vreau sa cumpar motoreta acum, mai intai sa ma vad cu permisul in mana si dupa. Si pana atunci am timp sa gasesc ceva care sa-mi placa. La Gs nu-mi prea place aspectul este prea "clasic" eu vrea ceva gen streetfighter sau o sportiva. Prima mobra a mea a fost 125cc CBR, frumusica cu aer de sportiva, dupa 1 an as fi vrut s-o schimb, norocul meu ca n-am avut suma necesara cumpararii alteia tot noua, desi am permis de A din anii 90 si ceva - m-a invatat pitica multe lucruri, de trafic, incidente, etc. Acum se afla in posesia fratelui meu, iar eu am trecut pe mica ninjita de 300cc - pe vremea aceea (cind am luat CBR-ica) nu existau (ori n-am aflat eu de 250cc), de 300cc sint foarte multumit, si am de gind s-o schimb peste 7-8 ani cu un choper datorita virstei pe care am s-o am atunci. In rest iti doresc bafta la examen si la ales mobra. Editat Septembrie 23, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa74 Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr-din-2008-540187.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexGeo Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Salut! Sunt nou venit pe forum asa ca va urez bine v-am gasit! Situatia mea este una clasic , incepator caut motocicleta. Problema mea este inaltimea , avand 193cm si 100kg caut o motocicleta pentru incepatori. Stiu, exista moto mari pe care stai comod dar nu pentru inceput de drum. Recent m-am suit pe un fz6 care mi sa parut destul de comod , stateam cat de cat normal, nu cu genuchii la piept (asta a fost pe un hornet sau cel putin asa mi se parea mie). Alte alternative la care m-am mai gandit au fost f650gs insa sa zicem ca nu ... imi place, cu totul ca nu am incalecat niciunul (mi-as dori cei drept ). Sper sa nu imi faceti morala legat de ciclindree , nu caut ceva supersport dar nici de 125cmc, pe chopper-e stau cocosat rau, ma cam doare spatele (experienta din scoala moto). Multumesc de sfaturi daca apar si bafta ! Alte mentiuni: pret 2000-2500 euro si sa tina cu casa daca se poate, consum , intretinere Editat Septembrie 27, 2013 de AlexGeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Cam orice tourer-enduro ti-ar fi bun. De la SV650, la BMW F650, Transalp (recomandarea cea mai buna ca fiabilitate, intretinere, etc), ar mai merge si, dar e cam vechiut, KLE500. Practic orice din gama asta e ok daca esti inalt. Acum depinde si de ce iti place tie. Mai sport-touring sau touring-enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Cautati un Transalp si nu vei regreta, nu pot sa iti dau fix motivul "ala", dar eu zic sa-l incerci si iti vei da seama. Bine ai venit si asfalt uscat si fara incidente sa ai! Editat Septembrie 27, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 eu ti as recomanda suzuki v strom 650 sau yamaha tdm desi e cam mult un pic ptr un incepator dar sa zicem... statura te ajuta... eu sunt instructor moto si am un elev cu aceleasi caracteristici )...asta iam recomandat si lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Suzuki GSX-600f 98-02 Model eftin, piese eftine si usor de gasit, consum 4,5-6... In general modelul asta de motocicleta poate fi potrivita pentru un incepator, cat si pentru cineva cu experienta. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 eu am avut aceiasi dilema ca si tine ca incepator dar am ales Transalp-ul si nu imi pare rau...o recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Cam orice tourer-enduro ti-ar fi bun. De la SV650, la BMW F650, Transalp (recomandarea cea mai buna ca fiabilitate, intretinere, etc), ar mai merge si, dar e cam vechiut, KLE500. Practic orice din gama asta e ok daca esti inalt. Acum depinde si de ce iti place tie. Mai sport-touring sau touring-enduro... Eu nici dusmanilor nu le-as recomanda SV650 daca sunt inalti. Am 1,86m si cam 100kg. M-am dat pe un SV (S, cel carenat) si dupa nici 10 km ma dureau incheieturile. Pur si simplu trebuia sa-mi tin piciorul pt. a schimba/frana la un ungi imposibil pt. mine. Poate am eu o configuratie osoasa mai ciudata, nu stiu. Am avut ceva timp un Diversion (XJ600S). A fost ok numai ca in afara de adidasi nici o incaltaminte nu-mi oferea mobilitatea necesara la picior (bine, nici n-am incercat cu echipament scump/foarte scump). Pe enduroaice ma simt cel mai bine. Pe KLE/Transalp stau cum ar trebui sa stau pe o stradala si abia de la Tenere/Super Tenere/Africana (din ce motoare am testat) am o pozitie confortabila. Adica un unghi la genunchi apropiat de 90 grade si spatele drept, mainile "vin cum trebuie" pe ghidon. Pe Vstrom/TDM nu m-am dat, dar cred ca ti-ar fi mult mai ok decat Hornet/Fazer/alte naked-uri. Editat Septembrie 27, 2013 de Alexandru Mos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Transalpul este cel mai recomandat pt tine din toate punctele de vedere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Am avut TDM850 4TX timp de 3ani, sa zicem tot ca incepator, si nu il recomand. Senzatia era de scoatere de pe trasa-aruncare spre exterior, este motor cu garda inalta, greu, nici de dat pe drum de tara nu este. Cam de alti 3ani am trecut pe R1100RT, motor mai greu cu 60 de kg dar il simt mult mai usor decat TDM, aproape l-am aplecat pana la sagetile de pe gume, cam asa mi-am dat seama ce inseamna un motor cu ciclistica buna, pe care intentionez sa il mai tin cativa ani. Eu ma gandesc la un F650 sau F800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Cred ca ti s-ar potrivi un V-Strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Cred ca ti s-ar potrivi un V-Strom. numai ca nu prea se incadreaza la buget... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 daca esti din bucuresti miercurea la arc poti ruga motociclisti de acolo sa incaleci mai multe modele nu cred ca cineva s ar supara sa i stai pe sa 5 minute cu ocazia asta le vezi si ca dimensiune si mai poti vorbi si cu proprietarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Eu am FZ6 si pot sa iti spun ca este cam sinrurul din clasa de 600 care are si valente sport si o pozitie ok. Daca e sa il dau il dau ca am o pozitie prea batraneasca pe el. Am avut si F650GS care are o pozitie fenomenala. La drum lung este excelent singura problema monocilindru (vibratii mari) si ca isi pierde din vlaga la +120. TDM mers pasager cand eram mai mic si din cate o simteam se cam chinuia cine o conducea (180 100kg posesorul) era destul de greuta. Ea a fost conceputa sa mearga si on si off da nu le face bine pe nici una. V-Strom-ul ce e drept nu am mers cu el insa mi se pare mult prea mare si cu prea multe plastice pt a putea merge cu el off capitol la care am vazut ca sta destul de bine. Transalp-ul ar fi o combinatie intre f650 si V-Strom dar e Honda Deci daca vrei sport pe toate te chinui oricum. Daca vrei pozitie un tourer este solutia. Si la ce constitutie ai tr sa ai siguranta pe tine si sa nu fi babalau in rest sa nu iti fie frica de ele nu sunt monstrii de nestapanit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate