bykes_toxlemo Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 (editat) Salutare! Am deschis aceste topic , pentru a afla cine mai folosește acest tip de led-uri pe cască si păreri . Dacă au avut probleme și ce fel . https://youtu.be/GvBT9N7GsHk Editat Februarie 19, 2022 de bykes_toxlemo Am mai adăugat fișiere media Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Pai ...ce probleme te astepti sa fie ? Casca nu este vehicol ...deci nu-ti trebuie parerea rar-ului sa a lui garcea ....poti pune si farul de la C-ta daca-l poti duce . In alta ordine de idei ...am vazut ca pe afara sunt agreate de toata lumea , in ideea ca esti mai vizibil noaptea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Se vede mișto, are un prieten un Shark cu led verde. La ce instalație de lumini am pe mobra, se văd și din satelit, cu condiția să fie "pe direcție". La fel și la șoferi: contează să se uite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Noaptea cred că sigur se vad mai bine deci +1 la siguranța. Ziua nu mă pronunț până nu vad. Daca nu încurcă șoferii nu cred că ai probleme. Să spună cineva ce știe cu legea. Până la urmă nu-s integrate? Adică vine casca cu ele sau nu? Daca așa vine casca at șanse mai mici să fie probleme, mă gândesc. O vad ca o soluție mai eleganta vs asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 De ce nu leduri și pe geacă, pantaloni, ghete? Ceva de genu': Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 20, 2022 Admin Share Postat Februarie 20, 2022 Benzile alea sunt fix pix. Un efect mult mai bun îl opții cu niște colante reflectorizante aplicate pe cască și motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Dar de drăciile alea de Muppets aplicate ce zici? Cică sunt amuzante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Eu am asa ceva lipit pe casca, varianta cu doua brate pe fiecare parte, pe albastru. Ziua evident ca sunt degeaba, dar noaptea se vad chiar bine, iar pentru vizibilitate maxima ar trebui sa fie ceva care nu se confunda cu restul miilor de lumini care apar noaptea in trafic. De asta albastru, de asta mereu pe mod intermitent. Va trebui sa ai putina grija cand le lipesti pe casca, lipiciul e puternic, dar pierde din potenta daca le tot lipesti si dezlipesti ca ai gresit traseul. Probleme n-am avut, le-am folosit si pe ploaie, doar ca bateria nu tine foarte mult (n-o sa te tina o noapte intreaga de mers). Am primit un "thumbs up" de la o patrula in masina odata, n-o sa te ia nimeni la rost pentru ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Nu este ilegal să beculești albastru si/sau rosu daca nu conduci un vehicul dintr-o anumita categorie care prioritate pe baza luminilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 A mai zis cineva mai sus - codul rutier vorbeste de semnale luminoase montate pe autovehicul, deci nu se aplica in cazul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Acum 3 ore, mrjo a spus: De asta albastru Eh, de departe tot omu' reduce din gaz și belește ochii când vede albastru intermitent, să nu defecăm pe noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Acum 3 minute, ENEOS a spus: Eh, de departe tot omu' reduce din gaz și belește ochii când vede albastru intermitent, să nu defecăm pe noi! Poate prin alte țări, la noi îi doare la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 (editat) Acum 4 minute, SenorPink a spus: Poate prin alte țări, la noi îi doare la Nu-i doare, dovadă cozile interminabile care se formează atunci când apare cap de cretă într-o intersecție unde de regulă se circulă bine! Dacă n-ar fi contat și-ar fi pus led-uri verzi pe cască. Editat Februarie 20, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 3 hours ago, ENEOS said: Eh, de departe tot omu' reduce din gaz și belește ochii când vede albastru intermitent, să nu defecăm pe noi! Si ce e rau in asta ? ..sau te oftici cand iei ''teapa '' de gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 6 hours ago, ENEOS said: Eh, de departe tot omu' reduce din gaz și belește ochii când vede albastru intermitent, să nu defecăm pe noi! Am oscilat intre verde si albastru si am ales albastru pt ca mi se pare ca ziua da mai bine pe casca mea gri, nu m-a dus mintea pana acolo incat sa ma gandesc ca poate par motopolitist noaptea. Daca o fi vreunu' care ridica pedala ca-mi vede ledurile palpaind, sa fie sanatos si eu odata cu el, dar am foarte mari indoieli ca se intampla asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Februarie 23, 2022 Share Postat Februarie 23, 2022 salut, Sa pui niste poze cu casca dupa ce finalizezi proiectul. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bykes_toxlemo Postat Octombrie 25, 2022 Autor Share Postat Octombrie 25, 2022 La 23.02.2022 la 16:35, ulei_moto a spus: salut, Sa pui niste poze cu casca dupa ce finalizezi proiectul. Bafta ! Încă nu este 100% terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Octombrie 26, 2022 Share Postat Octombrie 26, 2022 Foarte tare ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bykes_toxlemo Postat Octombrie 26, 2022 Autor Share Postat Octombrie 26, 2022 Acum 4 ore, ulei_moto a spus: Foarte tare ! Felicitari ! Arată bine,sper sa ajute la o vizibilitate mai bună în trafic și să reziste in timp. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 26, 2022 Share Postat Octombrie 26, 2022 Noaptea nu prea mergi, iar ziua nu mă văd unii nici cu 8 leduri pe față (din care două h4 și patru proiectoare) și cască hi-vis, iar unii visează să iasă în evidență cu cască neagra, geacă neagra, moto neagră etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate