Ovidiu M Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă @Florinel1984 Ne poti spune de unde ai luat-o si cat a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 6 ore în urmă Moderatori Share Postat 6 ore în urmă Acum 13 ore, Vizitator a spus: Salut sunt stopBeingSad77 nu mai știu parola la cont si mailul pe care l-am făcut l-am șters, anyway. ... Ti-am unit eu conturile si te rog sa-mi dai o adresa de e-mail printr-un pm,dar una valida,caci cea de la contul nou facut,nu este valida-asa imi spune platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Acum 25 minute, Ovidiu M a spus: @Florinel1984 Ne poti spune de unde ai luat-o si cat a fost? Da, 8.550 euro de la The Bike Hub. Foarte lin a mers totul. Marți am plătit, miercuri puteam deja să o iau. Varianta Stone e la 8200. Mai aveau un Special pe negru cu vreo 3k de km la 8000 parcă. Editat 6 ore în urmă de Florinel1984 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 ore, Florinel1984 a spus: Salutări. Dacă tot există acest grup, mă prezint și eu. Posesor de V7 de joia trecută. Inițial aveam un buget de 5k de euro, cu gândul de a aduce una din Italia, ofertele în RO fiind practic inexistente. După câteva calcule, cu transport cu tot am ajuns la concluzia că un motor din 2020 măcar m-ar fi ajuns la 7k. Am căutat să văd cine vinde la noi, am găsit și oferta cu 1k euro reducere plus doi ani suplimentari de garanție și hop, primul meu motor nou. Foarte drăguță jucăria, îmi place maxim pentru oraș. Am avut un Sportster în trecut, iar felul în care vibrează V7 mi-a adus aminte de Harley. Urmează niște crash bars și om mai vedea. Sa o stapanesti sanatos. Parerea mea sa-i faci un rodaj de cateva sute de km,la drum intins,max 100 km/h,pt.ca este motor racit cu aer si nu i-ar strica sa se rodeze fara sa se incinga stand la semafor. Strict parerea mea,am lucrat in domeniul auto,eu asa am facut cu tot ce am avut de nou,unii zic ca nu conteaza…. Ma gandeam ca sunt singurul din Buc cu combinatia asta de culori,nici prin tara cat am mai umblat nu am vazut,nu prea am vazut Moto Guzzi in general,marca exclusivista rău …. Acum 3 ore, Florinel1984 a spus: …. am găsit și oferta cu 1k euro reducere plus doi ani suplimentari de garanție …. Oferta a fost buna,garantia aia suplimentara e ca sa fii obligat sa faci reviziile la ei,pe niste preturi nesimtite si calitate jalnica. Trebuie sa citesti atent ce include garantia,ca merg mult pe prosteala,toti dealerii nu numai astia. A mea avea revizia de 1500 km facuta de fostul proprietar si am gasit o piulita (cu frana)nestransa (dar zmăngălita cu galben)la timoneria cutiei de viteze,care putea sa ma lase cu moto in drum,daca cadea si nu puteam remedia,sunt curios cine platea platforma si alte cheltuieli pana la service…. Uleiul de la grup nu cred ca a fost schimbat,pt.ca l-am schimbat eu la 3000 km si avea pilitura multa de magnetul busonului de golire. Dar pe factura apare. Eu imi bag mainile in ea,zilele astea am demontat toata timoneria schimbatorului de viteze,pedala,axul care trece prin cadru….totul era uscat fara pic de vaselina. Cand am timp vreau sa fac acelasi lucru si la rulmentii de la jugul furcii fata. Nu erau probleme,dar am facut preventiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 oră, ALEX-Guzzista a spus: Sa o stapanesti sanatos. Parerea mea sa-i faci un rodaj de cateva sute de km,la drum intins,max 100 km/h,pt.ca este motor racit cu aer si nu i-ar strica sa se rodeze fara sa se incinga stand la semafor. Strict parerea mea,am lucrat in domeniul auto,eu asa am facut cu tot ce am avut de nou,unii zic ca nu conteaza…. Ma gandeam ca sunt singurul din Buc cu combinatia asta de culori,nici prin tara cat am mai umblat nu am vazut,nu prea am vazut Moto Guzzi in general,marca exclusivista rău …. Oferta a fost buna,garantia aia suplimentara e ca sa fii obligat sa faci reviziile la ei,pe niste preturi nesimtite si calitate jalnica. Trebuie sa citesti atent ce include garantia,ca merg mult pe prosteala,toti dealerii nu numai astia. A mea avea revizia de 1500 km facuta de fostul proprietar si am gasit o piulita (cu frana)nestransa (dar zmăngălita cu galben)la timoneria cutiei de viteze,care putea sa ma lase cu moto in drum,daca cadea si nu puteam remedia,sunt curios cine platea platforma si alte cheltuieli pana la service…. Uleiul de la grup nu cred ca a fost schimbat,pt.ca l-am schimbat eu la 3000 km si avea pilitura multa de magnetul busonului de golire. Dar pe factura apare. Eu imi bag mainile in ea,zilele astea am demontat toata timoneria schimbatorului de viteze,pedala,axul care trece prin cadru….totul era uscat fara pic de vaselina. Cand am timp vreau sa fac acelasi lucru si la rulmentii de la jugul furcii fata. Nu erau probleme,dar am facut preventiv. Mulțumesc pentru sfaturi. Culoarea e foarte mișto, eu am vrut mai retro, cu spițe, ceasuri analog, crom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate