TudorD Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 Oare voi aveti reflectorizante si daca da in ce fel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 (editat) Salut cand zici reflectorizante la ce faci referinta ? ca si imbracaminte sau la partea de motocicleta?? Pe partea de imbracaminte echipament eu unul am casca verde fluo vesta de moto reflectorizanta ideea este sa fiu cat mai vizibil in trafic si ziua dar si noaptea!Pe partea de moto am pe topcase pe colturi benzi reflectorizante iar pe fata o sa imi montez lumini auxiliare pe viitoarea motocicleta dupa ce o vand pe cea actuala!! Editat Mai 26, 2022 de tavibasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 (editat) Nu stiu daca am sau nu, nu am avut niciodata curiozitatea sa ma privesc in oglinda pe intuneric si cu mobra cu tot... Da' de ce ne intrebi?! Editat Mai 26, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 1 oră în urmă, TudorD a spus: Oare voi aveti reflectorizante si daca da in ce fel ? Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Da, benzi reflectorizante de vreo 10 cm pe casca si pe coburi, in lateral. Arata asa si costa 1 euro bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Asa intrebare, asa raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Acum 10 ore, TudorD a spus: Oare voi aveti reflectorizante si daca da in ce fel ? de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Deci nu va sunt de ajuns toate scumpeturile alea de echipamente in care va fierbeti toata vara, va mai trebuie si o instalatie de pom infasurata in jurul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Greu trebuie sa fie traiul zilnic al unei minti mereu preocupate de ce fac ceilalti, tot penduland de la o frustrare la alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorD Postat Mai 27, 2022 Autor Share Postat Mai 27, 2022 Multumesc !! Ideea era ca eram curios sa vad cam ce are fiecare si sa ma orientez si eu.Ideea ii ca eu mi-am luat ceva echipament si nu prea au chestii reflectorizante. Numa la casca am primit ceva stickere pe care o sa le lipesc si sper ca e destul deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Imbraca ( si ) o vesta galbena cu dungi reflectorizante .Ieftin,simplu si eficient.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Mai bine o zeghe. O sa te vada sigur toti gaborii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate