M800 Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Acum 51 minute, GoodKat a spus: Bre, lasa studiile, spune-mi unde gasesc niste bara de aluminiu de 25-30mm diametru. Nu ma intereseaza ce natie este, caut una care sa poata fi usor lucrata la strung. O omologam si pe asta cu niste bere! vezi la colormetal mogosoaia, recomand 7075, e usor de strunjit, dar nu-l poti suda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 vand si cantitati mai mici, dar nu vand decat firmelor, oricum ar fi bine sa-i suni inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 gasesti in talciocul de linga Obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 22, 2022 Admin Share Postat Iulie 22, 2022 Zilnic, la piața de fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 23, 2022 Autor Share Postat Iulie 23, 2022 cu sacose de bicicleta si cu placa neomologata imi vad de drumurile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 23, 2022 Share Postat Iulie 23, 2022 Are un aer de Tula cu roticuțele alea mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 23, 2022 Share Postat Iulie 23, 2022 Vespa nu e adventure, Tula e ea însăși o aventură! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 28, 2022 Admin Share Postat Iulie 28, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 29, 2022 Autor Share Postat Iulie 29, 2022 Acum 8 ore, l.u.v a spus: nu are nici o legatura… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 9, 2022 Autor Share Postat August 9, 2022 Pai daca tot e sa mai tocam niste bani… de ce nu proiect in derulare si da MA … sunt neomologate un pielar ‘ priceput cunoasteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 @ianachim pe @mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Acum 11 minute, Cavaleru a spus: @ianachim pe @mas oyama Mulțumesc de recomandare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 3 minutes ago, mas oyama said: Mulțumesc de recomandare! Salut! Ii spuneam unui prieten ca as face o lucrare la tine (era doar idee) si mi-a zis ca ai termene de executie foarte mari. Este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Acum 12 minute, Cavaleru a spus: @ianachim pe @mas oyama Ne gasiti si aici https://www.facebook.com/Oyamas-Garage-101276164615747/ Si Pe Instagram cu acelasi nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 foarte bun si https://www.facebook.com/vasileandpavel zona str 11 iunie -club Fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 17, 2022 Autor Share Postat August 17, 2022 am cautat si pana la urma am realizat ca nu s atat de fraier sa astept dupa unul sau altul si nu am 2 maini stangi asa ca google si la lucru ajutat de BOGDAN /tai cu laser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 11, 2023 Admin Share Postat Ianuarie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 42 min?!? Să-și bage în cwr filmele astea, sau poate candidează la Oscar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate