Inger`Albastru Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Incep acest topic desi exista si unul la chopperisti si enduristi care este foarte activ de altfel : Eu va pot oferi o pereche de ghete moto AlpineStars marimea 41 - ghetele nu sunt in cea mai buna conditie dar partile de protectie sunt ok.Necesita mici reparatii in partea din fata. Ghetele arata ca cele mai jos ( doar un pic mai touring ) negru cu albastru : Doritorii pot trimite un PM (primul venit - primul servit). Eu sunt in Bucuresti. PS: As prefera sa ajunga la cineva care nu isi permite unele noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Felicitari pentru initiativa. Asa ar trebui sa facem toti. Eu deocamdata nu prea am echipament in plus, da cand bag upgrade, o sa fac la fel. Inca o data bravo pentru initiativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 da, asa e. felicitari. din pacate nici eu nu prea am ce da, dar daca o sa am, il dau pe gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 bravo.foarte buna ideea dar sa nu ajunga prin targ dupa echipamentul,vedeti si voi cui il dati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Incep acest topic desi exista si unul la chopperisti si enduristi care este foarte activ de altfel : Eu va pot oferi o pereche de ghete moto AlpineStars marimea 41 - ghetele nu sunt in cea mai buna conditie dar partile de protectie sunt ok.Necesita mici reparatii in partea din fata. Ghetele arata ca cele mai jos ( doar un pic mai touring ) negru cu albastru : Doritorii pot trimite un PM (primul venit - primul servit). Eu sunt in Bucuresti. PS: As prefera sa ajunga la cineva care nu isi permite unele noi. PS2:Am deschis topicul asta si la cei cu vitezane dar pana acum nu a fost nimeni interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) Donez si eu cauciucuri fata si spate pt suzuki GS 500 (110 / 130). Uzura medie, fara defectiuni(taieturi, intepaturi, petice sau cuie) Editat Septembrie 13, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 Cizmele au plecat la un detinator de ZX6R din Cernavoda . Sa le poarte sanatos si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 Cizmele au plecat la un detinator de Kawasaki din Cernavoda . Sa le poarte sanatos si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Salutare tuturor, Ieri dupa ce am participat la Marsul ptr Gabone am observat oameni Bine imbracati si Dotati in materie de moto... iar altii mai putin "disponibili pecuniar". Asa ca daca tot a fost o Adunare Caritabila v-as aduce la cunostinta ca mai sunt destui pasionati Moto care nu isi permit accesorii si echipamente costisitoare... O Donatie poate Ajuta. Deci cautand in "Garaj" m-am gandit sa mai scap de lucrurile care nu imi trebuiesc... asa ca M-am gandit sa Donez prima mea casca Nolan N37... am desfscut-o curatat-o si spalat interioarele... mai tre sa o si imbrac la loc... Nu are defecte majore si nu a fost trantita... ) Oricum cine are nevoie de ea... e bine venit Cele Bune. Editat Mai 29, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabius Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 E frumoasa casca. Ti-as fi luat-o eu daca eram din bucuresti. Totusi esti sigur ca vrei sa o dai fiind prima ta casca? Nu mai bine o tii amintire ? S-ar putea sa-ti para rau dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandros Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 super buna ideea , demna de toata lauda . Eu is incepator si stiu cum e sa te chinui sa iti ei echipament mai am de cumparat cizme si lantaloni . Asfalt uscat si fara evenimente :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) E frumoasa casca.Ti-as fi luat-o eu daca eram din bucuresti. Totusi esti sigur ca vrei sa o dai fiind prima ta casca? Nu mai bine o tii amintire ? S-ar putea sa-ti para rau dupa ea poate daca mai este... cand dai o tura pe aici.... Modelul este Integrale N37, Marimea M 58, cantareste 1480g Cat despre parerea de rau... nici prin gand nu-mi trece... e act caritabil... Editat Mai 29, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 O vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 O vreau eu. Nici o problema... ne putem intalni oricand in Bucuresti si ti-o aduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Nici o problema... ne putem intalni oricand in Bucuresti si ti-o aduc. Joking...prea curand nu o sa trec oricum mersi mult Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 0766.396.096 Alex. da-i un bip te rog ca el nu are cont si chiar are nevoie de casca. are motor de 600 dar nu a mai avut bani si de casca. te suna el imediat inapoi e si din buc. ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am o viziera de shoei CX-1V fumurie in stare buna,si un rucsac de la icon model "urban tank bag" negru aproape nou.cine vrea sa-mi dea pm si stabilim rucsacul sa dat,ramane viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 accept donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am o viziera de shoei CX-1V fumurie in stare buna,si un rucsac de la icon model "urban tank bag" negru aproape nou.cine vrea sa-mi dea pm si stabilim rucsacul sa dat,ramane viziera Am intrat in posesia rucsacului in mai putin de o ora. acum l-am studiat si intors pe toate fetele este superb. ideal pt ce imi trebuie mie. multumesc din suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) http://www.getgeared.co.uk/acatalog/CAFE_R...e.html#a201822D Le dau gratuit unuia care nu isi permite.Au fost folosite de vreo 2-3 ori. Editat Iunie 11, 2008 de disabled_Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 bun topic!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 mi-ar trebui mie niste manusi ... daca le mai ai pana joi(atunci ajung in bucuresti) .. poate ne vedem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Sunt din Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Donez Filtru Aer Hayabusa (OEM) folosit 2000km...pe timp de vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 pt.cine e din buc., n-am timp de mers la posta sau curieri. pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate