Vizitator little wayne Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 vrea je 10w 40 pentru scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 uleiul din poze Iti iau eu uleiul de cutie ... daca mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Donez si eu un "chill" de ulei Castrol Power 1 Racing 10 50 sau 10 40 ..nu mai tin minte. nedesfacut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Imi trimite un domn o geaca pe masura mea ! Tin sa ii multumesc si pe aceasta cale ! Bafta tuturor Sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 PS daca doriti kg-ul de ulei, imi puteti da un PM, as raspunde mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Vreau eu chilu' de hulei daca nu e dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Little Wayne, fara supare, dar mai bine sa ti.l dau tie il trimit in Sighetul Marmatiei )) la cat de chitros esti pe forum pe aici, ar trebui sa te si cinstesc ca ti.l dau. Multumesc totusi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Chitros? pai eu am dat 50roni pentru simplul fapt ca s-a uitat unu' la mobra 2minute,asta nu e chitrosenie Te rog sa ma scuzi ca am avut impertinenta de a cere uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Poate va potoliti. Donatorul are dreptul sa-si aleaga "pacientul"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Poate va potoliti. Donatorul are dreptul sa-si aleaga "pacientul"... Speedy.Iar te simti nebagat in seama Ce am spus eu in postul anterior de ai luat tu hatitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Little wayne - nu ti-l dau tie Kollar - se cearta cu toata lumea, nu doream sa-l cunosc, dar mersi totusi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 atunci imi dai mie uleiul sa i-l dau lui Little wayne. si doua baxuri de bere rece ca ai onoarea sa te scapam de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Deja deviem, mi-am spus problema, oricum am si spus mai sus, daca citesti la fel de usor, printr-un PM se rezolva mai usor, deja m-au contactat 2 persoane. E greu cu cititul. Termin gargara, e inutila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Little wayne - nu ti-l dau tie Kollar - se cearta cu toata lumea, nu doream sa-l cunosc, dar mersi totusi:) Nu ma cert cu tine Imi cer inca o data scuze(cat se poate de sincer) ca am indraznit sa cer eu bidonul de ulei P.S nu cersesc si nu ma rup in cwoor pentru 50 roni,daca tu crezi asta Am cerut ceva,cuiva care dona acel lucru.Nu a vrut sa mi-l dea mie iar eu mi-am cerut scuze de indrazneala pe care am avut-o sa cer acel bidon de ulei pus la donatii Cel plm inceput de telenovela incearca sa dea nastere speedy aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Iti iau eu uleiul de cutie ... daca mai e valabil. ai pm cu nr suna ma vrea je 10w 40 pentru scuter daca esti pe bucuresti si vii sa l iei ai pm cu nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Speedy.Iar te simti nebagat in seama Ce am spus eu in postul anterior de ai luat tu hatitudine Coa' nu conteaza ce ai spus, conteaza ca te certi cu unu care vrea sa doneze ceva, dar nu tie. Mi se pare dreptul lui. Eu ti-as dona ceva, daca as avea ce, dar sunt unii pe forumu' asta carora nu le-as da nici buna ziua moca! Cel plm inceput de telenovela incearca sa dea nastere speedy aici? N-ai inteles asa ca ti-am explicat deaupra... Poate face un moderator curat. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Coa' nu conteaza ce ai spus, conteaza ca te certi cu unu care vrea sa doneze ceva, dar nu tie. Mi se pare dreptul lui. Eu ti-as dona ceva, daca as avea ce, dar sunt unii pe forumu' asta carora nu le-as da nici buna ziua moca! N-ai inteles asa ca ti-am explicat deaupra... Poate face un moderator curat. Merci. Deci este adevarat ca esti clona lui speedy.k .S-a vb. de tine in Bulgaria.Iar cineva care te cunoaste.Nu te poti ascunde.Nu stiu cum de ti se permite sa activezi ca si clona,pentru ca ai acelasi fel mahalagistic de a te purta.Un moderator poate rezolva problema clonei. Scuze de off topic. Adjudecat! Si mai esti si pomanagiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Uleiul e 10 50. Nu s-a dat inca. Au fost doi colegi carora nu li se potrivea. Asteptam si alti doritori. In caz ca nu se da, il punem la vanzare cu 20 ron, poate se fura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Salut, poate are nevoie cineva de un cauciuc . Donez o anvelopa spate Dunlop parca , Sportmax radial D208 ,190/50 ZR17 DOT DK8W. Anvelopa mai merge cativa km la nevoie. Daca are nevoie cineva da-ti pm! Revin mai pe seara cu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Uitati si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) Cu salam, guta sau adi minune nu hai nimica???? :crack: Dupa cum spunea Sokatu,o dam in altceva.cei de la metrou fac acelasi lucru : intreaba daca nu cumva doneaza cineva ,ceva. Mai vedeam acum ceva vreme un nene cerea sa i se doneze niste bani pentru a-si cumpara o motocicleta,ca i-a fost furata a lui.nu vroia sa stranga decat vreo 3000 euro zicea el. Hai sa va zic ceva : motoreta mea face vreo 1500 euro,iar geaca nu am,merg cu o armura d-aia la 100ron,pe sub geaca normala.caruia dintre baietii astia ar trebui sa_i donez eu (sau ceilalti ca mine) ceva???? Incepem sa confirmam clasificarea pe care ne-o fac celelalte tari(franta,spania,anglia). bine zis )) peste vreo doua saptamani sper sa imi achizitionez costum nou si pe al meu o sa il donez! Editat Iunie 2, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 dot-ul este 5002, respectiv saptamana 50, anul 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salut, eu am cam 1.76 si ~90 kg. Crezi ca mi se potriveste? P.S.: Sunt barbat, dar nu am reusit sa imi fac cont aici si postez de pe al unei prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Donez cauciuc 180.55.17 /index.php?/topic/696344-donez-doua-cauciucuri/&do=findComment&comment=3451433 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Luv...ti-am dat in pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate