ivan pedala Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Nu te pot refuza, io n-am decat o nivela de-o juma' de metru... Daca nu gasesc ceva care sa poata fi montat pe bormasina, improvizez...ca am fost invatat sa ma descurc doar cu ce am! Inca o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 La 15.11.2020 la 17:44, ivan pedala a spus: Nu te pot refuza, io n-am decat o nivela de-o juma' de metru... Daca nu gasesc ceva care sa poata fi montat pe bormasina, improvizez...ca am fost invatat sa ma descurc doar cu ce am! Inca o bere... Pana mobilezi casa se face de cateva navete .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 Acum 23 minute, Kosmin a spus: Pana mobilezi casa se face de cateva navete ... Pai...acum astept sa vina un dulap, un pat si un birou, si termin o parte (parterul)! Intru dupa aceea la etaj cu amenajarile, fara graba...ca acolo nu locuiesc si pot mesteri cand am timp si bani! Asa ca...gata cu berea, ca da frigul si ingheata mana pe halba! Dar merge tuica sau vin...fierte! Chiar Cosmine, nu vii sa ma ajuti sa montam mobila?! Dau bere cat poti bea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Noiembrie 20, 2020 Share Postat Noiembrie 20, 2020 La 18.11.2020 la 14:38, ivan pedala a spus: Pai...acum astept sa vina un dulap, un pat si un birou, si termin o parte (parterul)! Intru dupa aceea la etaj cu amenajarile, fara graba...ca acolo nu locuiesc si pot mesteri cand am timp si bani! Asa ca...gata cu berea, ca da frigul si ingheata mana pe halba! Dar merge tuica sau vin...fierte! Chiar Cosmine, nu vii sa ma ajuti sa montam mobila?! Dau bere cat poti bea! Nu poti tu cumpara cata pot bea eu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 20, 2020 Share Postat Noiembrie 20, 2020 Nu neg...si nici nu as testa capacitatea ta maxima de consum, de aceea te chem la montaj, nu la baut! Ca dupa montaj te invit la o burta de bere, e altceva...dar nu ne scaldam in bere, ca-i acra! Hai, ca prevad ca o lasam pe vara, ca deja se anunta ninsori la noapte...si nu dau bine cu bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Noiembrie 21, 2020 Share Postat Noiembrie 21, 2020 Acum 21 ore, ivan pedala a spus: Nu neg...si nici nu as testa capacitatea ta maxima de consum, de aceea te chem la montaj, nu la baut! Ca dupa montaj te invit la o burta de bere, e altceva...dar nu ne scaldam in bere, ca-i acra! Hai, ca prevad ca o lasam pe vara, ca deja se anunta ninsori la noapte...si nu dau bine cu bere! Era o metafora ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 21, 2020 Share Postat Noiembrie 21, 2020 ...Si io care credeam ca am cu cine sa montez scandurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Salutare, Dupa traditionala curentie de iarna, as avea si eu 'distrbuit' urmatoarele: Casca Caberg V2R, marimea XXL Casca G-Mac, marimea M Set cotiere/genunchiere Mănuși Vanucci RV3; reparate pe alocuri, dar cred ca mai merg Manusi cross Husa moto Louis De preferat cu predare personala in Bucuresti, Militari (Cora Lujerului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Aloha, husa daca se poate.Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popnicolae9 Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Set cotiere/genunchiere Mănuși Vanucci RV3 Dacă nu le revendica nimeni din București m ar ajuta pe mine Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Acum 2 ore, Djenavar a spus: Aloha, husa daca se poate.Multumesc frumos Adjudecat, vedem cand se poate face predarea. Ar mai fi de adaugat pe lista: Siguranțe 20A (x4) Bujii: 4 x CR-9EK 2 x CR-9E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Salutare si La Multi Ani Am si eu una bucata geaca textila impermeabila + liner termic, de donat; Masura 3XL - EU58 Masuratori: Piept - 114-117cm Talie - 109-113 cm Lungime maneca - 66-68 cm Lungime spate - 80 cm Fara rupturi, cazaturi etc. Se poate proba in Bucuresti, zona Metalurgiei, sect. 4 Nr. Tel: 0744.618.999 As prefera sa nu trimit in tara, ca sa poata fi probata si vazut daca vine cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 La 01.12.2020 la 12:43, X-eL a spus: Salutare, Dupa traditionala curentie de iarna, as avea si eu 'distrbuit' urmatoarele: Casca Caberg V2R, marimea XXL Casca G-Mac, marimea M Set cotiere/genunchiere Mănuși Vanucci RV3; reparate pe alocuri, dar cred ca mai merg Manusi cross Husa moto Louis De preferat cu predare personala in Bucuresti, Militari (Cora Lujerului). Au plecat pana acum manusile si protectiile (toate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 La 01.12.2020 la 15:26, Jimmy24 a spus: Salutare si La Multi Ani Am si eu una bucata geaca textila impermeabila + liner termic, de donat; Masura 3XL - EU58 Masuratori: Piept - 114-117cm Talie - 109-113 cm Lungime maneca - 66-68 cm Lungime spate - 80 cm Fara rupturi, cazaturi etc. Se poate proba in Bucuresti, zona Metalurgiei, sect. 4 Nr. Tel: 0744.618.999 As prefera sa nu trimit in tara, ca sa poata fi probata si vazut daca vine cum trebuie Salut. Daca o ridica cineva din Buc pt mine e ok? Acum 2 ore, X-eL a spus: Au plecat pana acum manusile si protectiile (toate). Caberg ul il vreau eu . Daca e ok sa l ia cineva pt mine , apoi ma descurc eu . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 Salut @Kosmin din pacate geaca sa dat. In caz ca nu ii vine celui care a luat o sa anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Decembrie 8, 2020 Share Postat Decembrie 8, 2020 Acum 16 ore, Jimmy24 a spus: Salut @Kosmin din pacate geaca sa dat. In caz ca nu ii vine celui care a luat o sa anunt. THX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 (editat) Donez cască Schubert C3, aerografiata, mărimea S. Atenție, nu se mai poate purta deoarece buretele dinăuntru a început să se macine. Viziera este in stare foarte bună. Daca interesează pe cineva, mă puteți contacta aici sau la numărul 0765252569 - Bart. As prefera predarea personala in Buzău, dar o pot trimite și în orice altă localitate. PS: luați-va Shoei! Editat Decembrie 16, 2020 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 1 oră în urmă, Bart Bz a spus: PS: luați-va Shoei! Shoei avem, nu ne mai trebuie, incercam Arai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Casca și-a luat zborul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 17, 2020 Share Postat Decembrie 17, 2020 Daca o vrea cineva,este bine-venit. Acum 21 ore, Djenavar a spus: Daca o vrea cineva,este bine-venit. Sa dat.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 21, 2020 Share Postat Decembrie 21, 2020 Roată spate Yamaha J17xMT5.50 habar nu am ce-i cu ea mi-a adus-o un vecin aşa cum se vede. Predare Tg Jiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 21, 2020 Share Postat Decembrie 21, 2020 Neata oameni, geaca din piele de colonel a fost purtata odata, pe undeva trebuie sa fie si mesada, daca o vrea cineva, este bine venit Acum 14 minute, Djenavar a spus: Neata oameni, geaca din piele de colonel a fost purtata odata, pe undeva trebuie sa fie si mesada, daca o vrea cineva, este bine venit Sa dat.Multumeec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 (editat) Donez patut bebelus/copil pana la 3-4 ani. 4 variante de folosire: cu zabrele, dormeza sus; cu zabrele, dormeza jos; cu 3 zabrele scoase ca sa se suie puradelu singur in pat dar sa nu cada; fara zabrele si cu tabliile reduse la jumate pe inaltime (practic patut obisnuit de copil de pe la 3 ani). Dimensiunea saltelei 135 / 80 cm. Salteaua inclusa, plus cateva cearceafuri cu elastic. Zabrelele le dau demontate, dar sunt usor de asamblat. Ridicare din Bucuresti, zona Metrou Stefan cel Mare, Dorobanti. Asta e modelul: https://www.chilipirul-zilei.ro/cumpara/patut-isabella-alb-88-x-80-5-x-80-cm-21084?gclid=EAIaIQobChMIkZ2Coobn7QIVQfgYCh25JgnoEAQYEiABEgJXc_D_BwE Editat Decembrie 24, 2020 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menseph Postat Ianuarie 18, 2021 Share Postat Ianuarie 18, 2021 Daca are cineva nevoie donez o tastatura pe USB, un mouse microsoft wireless si un monitor Flatron w1934s ( are doar VGA ca input) Predare personala in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moreliato5 Postat Ianuarie 18, 2021 Share Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 2 ore, menseph a spus: Daca are cineva nevoie donez o tastatura pe USB, un mouse microsoft wireless si un monitor Flatron w1934s ( are doar VGA ca input) Predare personala in Bucuresti Salut! Daca nu ai dat monitorul, as dori sa il iau eu, mi s-a stricat cel pe care il tin atasat la ecranul laptopului fix inainte de sarbatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate