Djenavar Postat Octombrie 8, 2024 Share Postat Octombrie 8, 2024 Neata lume.Dacs vrea cineva 2 bilete pt 19.10.2024 Munchen. Arch Enemy & In Flames - Rising From The North Tour + Special Guest: Soilwork Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 Salut. Are cineva o geaca moto ? Am întrat recent în lumea asta a motociclismului. Și nu-mi permit un echipament. Dacă este cineva care donează sau vinde la un preț mai mic. Nu contează starea forma și culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 Ce faci cu un echipament care nu e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 9 minutes ago, sandu07 said: Ce faci cu un echipament care nu e bun? Ma refer la O stare decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qAndrei Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 37 minutes ago, Bogdan Htr said: Salut. Are cineva o geaca moto ? Am întrat recent în lumea asta a motociclismului. Și nu-mi permit un echipament. Dacă este cineva care donează sau vinde la un preț mai mic. Nu contează starea forma și culoarea. Salutare, de ce mărime ai avea nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 1 hour ago, qAndrei said: Salutare, de ce mărime ai avea nevoie? M sau L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qAndrei Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 3 hours ago, Bogdan Htr said: M sau L. Am ceva cu dimensiunile din poza atașată. Este o geacă simplă, neagră, cu buzunare pentru protecții, dar nu am protecții la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 Acum 8 ore, Bogdan Htr a spus: Salut. Are cineva o geaca moto ? Am întrat recent în lumea asta a motociclismului. Și nu-mi permit un echipament. Dacă este cineva care donează sau vinde la un preț mai mic. Nu contează starea forma și culoarea. Ce inaltime / greutate ai…si de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28, 2024 Share Postat Octombrie 28, 2024 2 hours ago, Ruginel said: Ce inaltime / greutate ai…si de unde esti? Am 180. 70kg. Gorj Tg jiu 5 hours ago, qAndrei said: Am ceva cu dimensiunile din poza atașată. Este o geacă simplă, neagră, cu buzunare pentru protecții, dar nu am protecții la ea. Nu îmi trebuie cine știe ce. Doar o geaca moto. Nu am niciun fel de pretenție. Ms mulțumesc cu orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 29, 2024 Share Postat Octombrie 29, 2024 Acum 9 ore, Bogdan Htr a spus: Am 180. 70kg. Gorj Tg jiu Nu îmi trebuie cine știe ce. Doar o geaca moto. Nu am niciun fel de pretenție. Ms mulțumesc cu orice Pai...degeaba primesti o geaca moto care nu se potriveste dimensiunilor tale...ideea e ca geaca trebuie sa vina bine pe corp, altfel este degeaba intrucat in caz de ceva, protectiile nu se aseaza unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 29, 2024 Share Postat Octombrie 29, 2024 17 minutes ago, Ruginel said: Pai...degeaba primesti o geaca moto care nu se potriveste dimensiunilor tale...ideea e ca geaca trebuie sa vina bine pe corp, altfel este degeaba intrucat in caz de ceva, protectiile nu se aseaza unde trebuie. Am înțeles. M este mărimea perfectă. Geaca din poza de profil este a unui prieten și îmi vine perfect. E mărimea M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiMCX Postat Decembrie 17, 2024 Share Postat Decembrie 17, 2024 Salutari, are cineva cumva aceasta aparatoare de la toba stock si ar fi dispus sa se lipseasca de ea? Ar trebui sa fie folosite pe majoritatea modelelor de la honda din 2024 si mai in spate. 18350MJWJ00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Decembrie 18, 2024 Share Postat Decembrie 18, 2024 donez aceasta pereche https://www.fashiondays.ro/p/pantofi-sport-cu-garnituri-de-piele-st-runner-v3-barbati-puma-p7045127-2/ masura 46, purtați cam o lună dar nu zi de zi mesaj privat, București Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Antigel G12 -> 2 buc (sigilate) Antigel G12+ -> 1 buc (desigilata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 13 Moderatori Share Postat Ianuarie 13 Acum 5 minute, SONYC a spus: Antigel G12 -> 2 buc (sigilate) Antigel G12+ -> 1 buc (desigilata) Ma bag eu,daca il trimiti prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Care dintre ele te intereseaza, sau toate 3? Pot sa trimit si prin curier, sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 13 Moderatori Share Postat Ianuarie 13 Poi,toate 3,ca urmeaza sa schimb antigelul la unul dintre Subaru-uri. Iti dau adresa prin pm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Acum 6 minute, Kristian a spus: Poi,toate 3,ca urmeaza sa schimb antigelul la unul dintre Subaru-uri. Iti dau adresa prin pm? Da, sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 13 Moderatori Share Postat Ianuarie 13 Done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Acum 1 oră, Kristian a spus: Ma bag eu,daca il trimiti prin curier. Ti le aduc eu. Vin vineri la Cluj. Bine, daca te ajuta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 13 Moderatori Share Postat Ianuarie 13 Acum 40 minute, 819NZT a spus: Ti le aduc eu. Vin vineri la Cluj. Bine, daca te ajuta asta. Da,sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Vineri la 08:05 Moderatori Share Postat Vineri la 08:05 La 13.01.2025 la 13:29, SONYC a spus: Da, sigur. Un mare multamn fain. La 13.01.2025 la 15:02, 819NZT a spus: Ti le aduc eu. Vin vineri la Cluj. Bine, daca te ajuta asta. La fel si tie iti multumesc mult de tot! Ma va ajuta peste 2-3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Vineri la 11:46 Share Postat Vineri la 11:46 On 1/13/2025 at 3:02 PM, 819NZT said: Ti le aduc eu. Vin vineri la Cluj. Salut, Iulian! Dacă te duci pe acolo, pot să vorbesc cu Alex (@pepsi) să-mi trimită și mie plăcuța de înmatriculare prin tine? On topic: Donez pantofi model Derby, marca Calvin Klein, mărimea 42 (sau US 9). Stare aproape nouă, au fost purtați doar o noapte. Îi dau pentru că nu am răbdare să-i "moi" (în scurtul timp în care i-am purtat mi-au făcut rosături pe tendonul lui Achile). Se pot ridica din Măgurele, Ilfov, sau București, unde eu ajung cam rar însă. Rog eventualii doritori să se anunțe aici, pentru transparență, apoi stabilim modul de intrare în posesie prin contact telefonic sau WhatsApp la 0722640268. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Vineri la 13:36 Share Postat Vineri la 13:36 Acum 5 ore, Kristian a spus: Un mare multamn fain. Cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Sâmbătă la 08:37 Share Postat Sâmbătă la 08:37 La 17.01.2025 la 10:05, Kristian a spus: La fel si tie iti multumesc mult de tot! Oricând, cu plăcere! Acum 20 ore, Kagemusha a spus: Salut, Iulian! Dacă te duci pe acolo, pot să vorbesc cu Alex (@pepsi) să-mi trimită și mie plăcuța de înmatriculare prin tine? Am vorbit. Rezolvăm. Eu ma întorc la București pe 28. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate