Buu Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Donez o pereche de pantaloni piele Axo marimea 56! O sa pun poze mai tarziu! ii vreau eu daca ii mai ai, sunt din Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Corect, am facut o greseala, cel de spate este 130/80/17, nu 19 cum am scris initial. Daca era pe 18 veneam pe jos dupa el .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 donez urmatoarele : cizme Probiker mas.42 , utilizate insa mai merg , cizme piele Zara mas. 42 , utilizate la fel , casca open face mas. 57-58 M Lazer , pretabila scuter , folosita contact PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 pantalonii au plecat la buu! sa ii porti cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Corect, am facut o greseala, cel de spate este 130/80/17, nu 19 cum am scris initial. Cel de 18 s-a dus la Cicloburu, sa-l stapaneasca sanatos si fara incidente Valabil cel de spate, 130/80/17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Am de donat 2 anvelope moto... mi le-a adus un prieten si eu nu am ce face cu ele, plus ca am impresia (am impresia, nu stiu sigur pt ca nu am gasit detalii exacte despre dot cu 3 cifre) ca sunt extrem de vechi. Teoretic, dupa ce inteleg eu, unul e fabricat in 1996 si unul in 1997... stiu ca sunt antice, dar poate are cineva nevoie macar sa stea motocicleta pe roti. Nu sunt uzate, patrate, crapate, arata chiar bine... Asta e ceea ce scrie pe ele. Fata Metzeler ME33Laser,dot ebga bkf366 cu dimensiunea 100/90/R18. Spatele Metzeler MEZ2 Steel,dot eb58 boa 087 cu dimensiunea 130/80/R19. De preferat in Bucuresti sau, cu rabdare si pe cheltuiala doritorilor, cu posta romana sau curier in tara. Cel de 18 s-a dus la Cicloburu, sa-l stapaneasca sanatos si fara incidente Valabil cel de spate, 130/80/17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Salut Vittore as vrea eu cizmele Probiker si casca Lazer chiar pt scooter o voi folosi. Daca se poate as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 (editat) Caucicurire sunt Bridgestone sh, dimensiunile: fata 110/90/16, spate 140/90/15.Predare in Bucuresti sector 1, sau prin curier. Cel de pe spate este mai uzat, dar eu am mers fara probleme cu el. Pentru intrebari sau detalii: 0723730633 / 0767752918 Editat Aprilie 10, 2014 de spydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Donez si eu un ghidon de 22 indoit putin, eu am mers cu el fara probleme. Mai donez 4 semnalizari mici si de o calitate nu foarte buna sa zicem. Si astea au mers fara probleme la mine. Si un cauciuc Michelin Cross Competition 130/80-18 dot 0604. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Mulțumesc! Cu precizarea că și eu l-am luat ca să-l dau cadou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 cizmele probiker mas 42 au fost luate azi de userul Crick , icemaN46 vine luni dupa casca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Ghidonul pleaca luni spre Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Cel de 18 s-a dus la Cicloburu, sa-l stapaneasca sanatos si fara incidente Valabil cel de spate, 130/80/17. Se mai adauga si o baterie pe gel de 6Ah, cod ctx5l-bs. E chinezeasca, dar incarca si isi face treaba. Am primit-o si eu acum un an, folosita cam 6 luni in total, incarcata si buna de pus pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 @Geo-Daca mai e bateria si e ok sa platesc transportul o iau eu la Viroaga mea, pentru ca a mea la 2 zile trebuie sa o pun pe redresor si e moarta. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 @Geo-Daca mai e bateria si e ok sa platesc transportul o iau eu la Viroaga mea, pentru ca a mea la 2 zile trebuie sa o pun pe redresor si e moarta. Multumesc Sigur, nu e problema, dar cu 2 amanunte: nu stiu exact cand ajung la posta (sau, daca vrei, o pun la curier dar e mai scump), cel mai devreme cred ca joi dimineata... si e cam mica pt Virago. Asta e motivul pt care mi-am luat si eu alta, mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Sigur, nu e problema, dar cu 2 amanunte: nu stiu exact cand ajung la posta (sau, daca vrei, o pun la curier dar e mai scump), cel mai devreme cred ca joi dimineata... si e cam mica pt Virago. Asta e motivul pt care mi-am luat si eu alta, mai mare. Am lasat un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Cel de 18 s-a dus la Cicloburu, sa-l stapaneasca sanatos si fara incidente Valabil cel de spate, 130/80/17. Se mai adauga si o baterie pe gel de 6Ah, cod ctx5l-bs. E chinezeasca, dar incarca si isi face treaba. Am primit-o si eu acum un an, folosita cam 6 luni in total, incarcata si buna de pus pe mobra. Bateria s-a dat. Anvelopa ramane valabila saptamana asta, dupa care o arunc la gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRistul Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Au ajuns la mine, dar nu imi sunt de folos, Deci se doneaza mai departe conform spuselor. Rog PM sau la telefon.Sunt pe la Hala Traian (pana la 17) sau Vitan-Dristor dupa 17. O sa pun si o poza. POZE cu manetele DSC08087.JPG DSC08088.JPG As fi eu interesat de manete, daca mai sunt de actualitate. Am un F3 cu manete model vechi din aluminiu, s-ar potrivi astea la mine? Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 ...Anvelopa ramane valabila saptamana asta, dupa care o arunc la gunoi. Nu arunca anvelopa! Am cui s-o dau și p-asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Am lasat un PM Va ajunge la tine. Deci bateria s-a dat, ramane doar anvelopa... daca saptamana asta nu o vrea nimeni, ajunge la gunoi. S-a dat si anvelopa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Nu arunca anvelopa! Am cui s-o dau și p-asta! Ok, o pun de-o parte tot pt tine Ne auzim. S-a dat si anvelopa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Îți mulțumesc în numele viitorilor utilizatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Cu placere, sa le stapaneasca sanatosi si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Dupa cum zice si titlul...donez 120/70/17 si 190/50/17- cred ca mai merg 1000-2000km (eu personal nu am avut pb cu ele) conditie: sa veniti voi sa le luati din zona bd Titulescu (5 min de P-ta Victoriei) salut! 0748675381 p.s: se merge pe principiu primu venit, primu servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) si nici eu nu am avut probleme cu ele Editat Aprilie 18, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate