hora09 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Salut, Donez casca X-Lite 801RR.Dotari: - 2x stikere Alpinestars (+20% la aerodinamica) - 3x stikere (buline) reflectorizante - 1x stiker maimuta - 1x prindere GoPro Casca este uzata (evident, are in jur de 50K km) dar perfect functionala, viziera se inchide normal, se scoate normal, ventilatiile functioneaza corespunzator.Cine ghiceste primu marimea o primeste.Transportul este suportat de noul propietar. Trimit doar prin curier. Multumesc,Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 L ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 XXL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 XL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 XS?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Desi nu am nevoie de casca eu cred ca este intre XS si XXL ))) .. Sper sa ajung la cineva care chiar are nevoie de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Salut.Casca s-a dat... repede.. si surprinzator, la telefon... eu am mai avut numaru meu pe forum tot la ceva ce am donat, dar na nu ma asteptam Este XL cum zicea @Ciprian-Yamaha (sorry da omu sunase inainte + ca na.. a nimerit marimea ca asta o are, deci fair play)Acuma ma intreb de ce s-a contopit postul meu aicea nu stiu... eu am facut topic separat ca sa aibe vizibilitate, si evident se putea sterge sau baga aicea duba.. in fine nu mai conteaza.Casca e deja la curier, sa aibe parte noul propietar de ea cu drumuri faine cum am avut si euZiua buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Nu am nimerit ca o am, eu am alta casca ) Nu e problema, sa o poarte cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Deoarece geaca din imaginile urmatoare a stat cam mult timp nefolosita, inchisa intr-o punga (cred ca a prins ceva mucegai, este evaziv, dar se poate vedea o pulbere fina, alba...), se doneaza! Se potriveste unei persoane de circa 190-200 cm inaltime si 90-100 kg. Nu este rupta, fermoarul functioneaza corect, spalata la un centru specializat va face din ea o geaca perfecta pentru un motociclist nevoias. Este din piele groasa, are interiorul din velur, fara rupturi sau urme de uzura majore. Doritorul plateste curierul (nu pot trimite prin posta!). Da' jaca n-o vrea nimeni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosT Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Poate mai foloseste cuiva... 2x 1GB DDR2, 800 MHz TXDD1024M800HC4-D Pentru Bucuresti zona, parc IOR, arena nationala, piata muncii... Dragos 0742 100 884 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 @ dragos...azi vin dupa ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosT Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 @ dragos...azi vin dupa ele Imi pare rau dar sunt deja promise cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Salutare! ca sa fiu si eu in ton cu topicul,donez sa dubla,de Kawasaki Kz, - de pe moto din foto-saua arata bine,nu ciupita ,nu zgariata,Cine e interesat sa dea un semn si pun poze .Ura la toata lumea si spor la targuieli.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Donez urmatoarele flacoane din imagine.Ultimile doua sunt pe jumatate, restu aproape pline.Am un dulap plin de chestii de genu si ma mai usurez si eu.De comoditate le dau in Bucuresti, folositi PM - zicei ce va intereseaza si ne intelegem cu intalnitul --> Primul venit, primul servit » Post actualizat in 25 Jul 2015 09:56Acuma am revenit, am curatat si uns lantu Am promis sprayurile, maine in mod normal vine si le ridica, daca cade faza anunt pe urmatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Donez sa SUZUKI RM 250 , 125.Ani fabricatie 1983-1986.E inca ok.Bucuresti.PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Donez urmatoarele flacoane din imagine. Ultimile doua sunt pe jumatate, restu aproape pline. Am un dulap plin de chestii de genu si ma mai usurez si eu. De comoditate le dau in Bucuresti, folositi PM - zicei ce va intereseaza si ne intelegem cu intalnitul --> Primul venit, primul servit » Post actualizat in 25 Jul 2015 09:56 Acuma am revenit, am curatat si uns lantu Am promis sprayurile, maine in mod normal vine si le ridica, daca cade faza anunt pe urmatorul Revin cu anuntul: -Spray de uns lant S100 un pic mai mult de jumate -Spray de uns lant Spray Tool aproape plin - Spray de curatat casca S100 plin -Spray ingrijirea pielii S100 aproape plinSpray de curatat materiale (spuma) 2+2 mai putin de jumate -Spray Silicon Kroon Oil aproape jumate cine s-a aratat prima data interesat nu am reusit sa ma coordonez sa ne intalnim si acuma nu a mai raspuns la PM au mai fost doi doritori dar stiind ca sunt date le-am sters PM-urile deci, din nou, primul venit, primul servit folositi PM, merci » Post actualizat in 29 Jul 2015 11:59 Promise, toate bucatile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Salutari.Daca are cineva nevoie donez un filtru de aer stock pentru Kawasaki zx6r 2000-2002. Filtrul este nou, curat si uns. Nu " a stat" decat 10 min. pe motocicleta, am vrut sa revin la stock dar am ramas tot pe k&n. Predare personala in sectorul 2 mia exact Sos. Andronache. Tel: 0752.281.054 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Da' jaca n-o vrea nimeni?! Jaca as lua-o eu, am 1.87 dar n-am intre 90 si 100kg, sunt ceva mai subtirel Sunt incepator si n-am inca echipament complet, doar casca+manusi (am bagat toti banii in repararea mobrei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 aș lua eu geaca pentru unchiul meu, că mă lasă să mă dau cu motorul lui până voi avea destui bani să-mi iau ceva al meu. are in jur de 1.85 si 110 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Deoarece geaca din imaginile urmatoare a stat cam mult timp nefolosita, inchisa intr-o punga (cred ca a prins ceva mucegai, este evaziv, dar se poate vedea o pulbere fina, alba...), se doneaza! Se potriveste unei persoane de circa 190-200 cm inaltime si 90-100 kg. Nu este rupta, fermoarul functioneaza corect, spalata la un centru specializat va face din ea o geaca perfecta pentru un motociclist nevoias. Este din piele groasa, are interiorul din velur, fara rupturi sau urme de uzura majore. Doritorul plateste curierul (nu pot trimite prin posta!). Mai este geaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Da, mai este doar azi...fiindca de miine va pleca la noul proprietar, @Cristian Filip...care m-a contactat primul si mi-a lasat datele pentru a trimite coletul prin curier! Imi pare rau pentru ceilalti, dar pe PM am primit imediat mesajul... Data viitoare fiti mai receptivi, geaca sta la donatii de mai bine de doua luni...si nimeni nu m-a intrebat nimic despre ea...si-acum vad ca deja se inghesuie lumea! Oricum, doresc noului stapin s-o poarte mindru si sa n-o tavaleasca...fiindca se pateaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Da, mai este doar azi...fiindca de miine va pleca la noul proprietar, @Cristian Filip...care m-a contactat primul si mi-a lasat datele pentru a trimite coletul prin curier! Imi pare rau pentru ceilalti, dar pe PM am primit imediat mesajul... Data viitoare fiti mai receptivi, geaca sta la donatii de mai bine de doua luni...si nimeni nu m-a intrebat nimic despre ea...si-acum vad ca deja se inghesuie lumea! Oricum, doresc noului stapin s-o poarte mindru si sa n-o tavaleasca...fiindca se pateaza! multumesc frumos inca o data! asfalt uscat si ma revansez in timisoara, daca veniti prin toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate