Vixter Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 On 30.05.2020 at 10:45, Vixter said: Salut, Donez o pereche bare de otel Thule, eu le-am avut montate pe un Peugeot 206. Stare buna, conform pozelor. Se pot ridica din Bucuresti - zona Gara de Nord (nu trimit prin curier). Detalii prin MP. Donat - multumesc pentru gazduire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Donez cadru ortopedic, sper sa nu aveti vreodata nevoie de el! Imi rezerv dreptul de a refuza donarea din orice motiv, fara explicatii. Cosmin 0722.394.155 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 am si eu unul similar dar model mai ieftin,il dau fara conditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Donez GPS Garmin eTrex Vista. Impecabil, stare absolut noua, a fost doar probat si nefolosit intrucat am avut doua. Vine cu cabluri si manual in limba engleza. Util pentru cei pasionati de drumetii, plimbari pe munte etc. Numai predare personala in Magurele, Ilfov. First come first served. Cine il doreste este rugat sa-l rezerve aici, nu prin PM. Ulterior pot fi contactat la 0722.640.268 pentru detalii privind intrarea in posesie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 3 minutes ago, Flower-Power said: Me! Adjudecat. Vorbim la inceputul saptamanii viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 (editat) Acum 4 ore, taong_mapagbiro a spus: Frumos gest ...insa... Am si eu si m-o batut gandul sa-l donez ...si cadru si carjele si bastonul ....insa niciodatra nu stii cand o sa mai ai nevoie de unul ( tu sau un apropiat ) . Cel putin eu , am preferat sa-l pastrez si sa-l imprumut cui are nevoie ... Oricum , ma repet ...frumos gest . Spor ! Multumesc ! Sper sa nu mai am nevoie vreodata in viata asta. Acum 9 ore, LKss a spus: Donez cadru ortopedic, sper sa nu aveti vreodata nevoie de el! Imi rezerv dreptul de a refuza donarea din orice motiv, fara explicatii. Cosmin 0722.394.155 Multumesc! S-a dat. Multumesc motociclism.ro Acum 5 ore, mihai c a spus: am si eu unul similar dar model mai ieftin,il dau fara conditii Si ce te opreste sa-l dai fara conditii? Bafta! Editat Iunie 4, 2020 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 31 minutes ago, LKss said: s-a dat Multumesc si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 La 23.05.2020 la 16:50, kappy666 a spus: Donez : - 1 casca Scorpion exo 750, interior impecabil, exterior de asemenea. Viziera prezinta ceva zgarieturi, masura xl,60- 61cm - casca Mtr, masura xs, 53-54, impecabila atat interior cat si exterior - geaca mesh Axo, descusuta in zona manecii(vezi foto), altfel impecabila; avea si mesada waterproof daca o gasesc se doneaza si aia - geaca cycle spirit, decolorata, altfel fara nicio problema; gecile se potrivesc unei persoane de 180-185 si 85- 105 kg(am acut 85 kg cand le am cumparat acum am 107 si ma strang) se predau in sect 2, zona Iancului, tel 0768862338 postez cu intarziere; castile s au dat primele, s au dat si gecile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Donez protectii pentru geaca - coate, umeri, spate. Sunt level 1, nepurtate. Nu stiu daca sunt pe marimi dar geaca e XXL. Ridicare din zona prelungirea ghencea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Acum 1 oră, tzunoi a spus: Donez protectii pentru geaca - coate, umeri, spate. Sunt level 1, nepurtate. Nu stiu daca sunt pe marimi dar geaca e XXL. Ridicare din zona prelungirea ghencea Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menseph Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Donez din echipamentele anterioare. Poate cineva sau vreo scoala are nevoie.Nu am avut accident cu ele. Cumparate ambele undeva in anul 2016. predare personala In bucuresti sector 4 ( zona piata sudului). Contact pe PM, primul venit primul servit. Casca HJC fg-17 Marimea S cu pinlock si husa inclusa. Pinlock-ul nu garantez a cu timpul nu si-a pierdut etanșietatea. s-ar putea sa trebuiască ajustat sau schimbat. nu am mai purtat casca când era racoare afara de ceva timp. 1 Geaca RST Blade Marimea M. toate protectiile incluse, membrana impermeabila proprietara RST incorporata, mesada termica detasabila. singurele probleme cu geaca sunt in poze s-a descusut putin pe spate si plasticul de pe bandele velcro de la incheietura.(acestea din urma ar putea fi lipite/cusute inapoi pe banda velcro) ca si potrivire a marimii. Eu am undeva la 178cm inaltime si mi-a fost buna si la 79 de kg si la 87 kg ) Acum 21 minute, menseph a spus: Donez din echipamentele anterioare. Poate cineva sau vreo scoala are nevoie.Nu am avut accident cu ele. Cumparate ambele undeva in anul 2016. predare personala In bucuresti sector 4 ( zona piata sudului). Contact pe PM, primul venit primul servit. Casca HJC fg-17 Marimea S cu pinlock si husa inclusa. Pinlock-ul nu garantez a cu timpul nu si-a pierdut etanșietatea. s-ar putea sa trebuiască ajustat sau schimbat. nu am mai purtat casca când era racoare afara de ceva timp. 1 Geaca RST Blade Marimea M. toate protectiile incluse, membrana impermeabila proprietara RST incorporata, mesada termica detasabila. singurele probleme cu geaca sunt in poze s-a descusut putin pe spate si plasticul de pe bandele velcro de la incheietura.(acestea din urma ar putea fi lipite/cusute inapoi pe banda velcro) ca si potrivire a marimii. Eu am undeva la 178cm inaltime si mi-a fost buna si la 79 de kg si la 87 kg ) Rezervate. daca nu se dau revin pe thread La 02.07.2020 la 10:39, menseph a spus: Donez din echipamentele anterioare. Poate cineva sau vreo scoala are nevoie.Nu am avut accident cu ele. Cumparate ambele undeva in anul 2016. predare personala In bucuresti sector 4 ( zona piata sudului). Contact pe PM, primul venit primul servit. Casca HJC fg-17 Marimea S cu pinlock si husa inclusa. Pinlock-ul nu garantez a cu timpul nu si-a pierdut etanșietatea. s-ar putea sa trebuiască ajustat sau schimbat. nu am mai purtat casca când era racoare afara de ceva timp. 1 Geaca RST Blade Marimea M. toate protectiile incluse, membrana impermeabila proprietara RST incorporata, mesada termica detasabila. singurele probleme cu geaca sunt in poze s-a descusut putin pe spate si plasticul de pe bandele velcro de la incheietura.(acestea din urma ar putea fi lipite/cusute inapoi pe banda velcro) ca si potrivire a marimii. Eu am undeva la 178cm inaltime si mi-a fost buna si la 79 de kg si la 87 kg ) Rezervate. daca nu se dau revin pe thread Au fost date mai departe. Multumesc tuturor pentru interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 semighete trekking barbati Columbia marime 40, purtate cam un sezon, locatie Sf Gheorghe, trimit prin curier, plata transport la destinatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Am un voucher pentru o gravidă care vrea să depoziteze celule stem la nașterea copilului prin Cord Blood Center. Nu este de vânzare și nu doresc să fie vândut. Data limită 28 iulie a.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 14, 2020 Share Postat Iulie 14, 2020 Donez o pereche de cizme Suomy. Model mai vechi dar arata bine de la distanta. Purtate 5 ani, căzute de vreo 3 ori, curățate în fiecare iarna la interior. Nu au gauri în talpa, se pot forja fără grija încă ceva timp. Le tineam pt circuit în ultimii 2 ani, dar am ceva problema la un piciorul stâng și nu le mai pot burta. Mărime 42 Eu am 26.5 cm talpa piciorului și îmi sunt perfecte. Locație Baia Mare Contact PM aici cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuspmg Postat Iulie 14, 2020 Share Postat Iulie 14, 2020 Salut! Donez carena stanga partea de jos pentru SV650 gen1. Trimit oriunde, doritorul suporta costurile de transport. Contact: PM sau predare personala in Craiova. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Cizmele s-au dat. Sper să-i fie de folos colegului forumist. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 23, 2020 Share Postat Iulie 23, 2020 Donez prafuri. Le-am cumparat cu o luna inainte de stare de urgenta. Am consumat mai putin de jumatate din fiecare. De preferat pentru cineva ce nu are momentan buget pt prafuri. Expira in febr 2021. Se ridica de la Piata Muncii. Rezervate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Salutare Se doneaza urmatoarele: - Geaca RST Blade Marimea M. toate protectiile incluse, membrana impermeabila proprietara RST incorporata, mesada termica detasabila. singurele probleme cu geaca sunt in poze s-a descusut putin pe spate si plasticul de pe bandele velcro de la incheietura.(acestea din urma ar putea fi lipite/cusute inapoi pe banda velcro) - manusi Crivit : cred ca marime M, mie-mi sunt mici si sunt si destul de grosute, cred ca merg pt toamna/primavara - genunchiere Supershield Se pot ridica din Sectorul 6, zona Lujerului PS: cand nu merg cu masina/motorul, beau bere Ursus :)) Acum 20 ore, Mihai Pazel Anton a spus: Geaca s-a dat. Sa o porti sanatos caracterincompatibil ! Manusile si genuncherele inca valabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arisum Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Măsura S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arisum Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 (editat) București sector 4, donație - 0769205879 Editat August 3, 2020 de Arisum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Le vreau eu, daca se poate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arisum Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Acum 5 ore, dunechild a spus: Le vreau eu, daca se poate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 La 28.07.2020 la 0:08, Mihai Pazel Anton a spus: Geaca s-a dat. Sa o porti sanatos caracterincompatibil ! Manusile si genuncherele inca valabile. S-au dat si manusile si genuncherele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 11, 2020 Share Postat August 11, 2020 RST Tractech Evo III Marime 44 Talpa cu uzura dar fara gauri sau dezlipiri. De jur imprejur se prezinta foarte bine. Le dau ca au facut "buba" langa calcaiul lui ahile - s-a rupt panza si nu mai pot sa merg cu ele fara sa frece (doar condus nu se pune problea). Predare (doar) personala in Ghiroda, Timisoara (exista o posibilitate si in Arad) intre 14 si 16 August. Contact aicea dupa care dau eu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate