Lucian_M Postat Noiembrie 18, 2022 Share Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) Ohoooo, nici la mașini n-am auzit de mai mult de 11 ani (pe Cielo, mi-au povestit câteva persoane, deci nu cred că e minciună). Bateriile din magazin sunt minciuni pe lângă cele OEM. Dacă îmi crapă, aș căuta una identică sau cel mult Exide/LP. Editat Noiembrie 18, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 18, 2022 Share Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) Am una 2009 pe un bmw (mașină), bateria originală. Pe FZ am avut Yuasa, am luat 🏍 în 2015 cu ea (moto a fost import Italia, sh) și am vandut-o în primăvara 2022, bateria a cedat în septembrie. Nu știe nimeni cât de veche era când am cumpărat eu 🏍, și noul proprietar a mers f puțin deci posibil asta să-i fi venit de hac. Baterii OEM de 11 ani mai cunosc cazuri la auto. Editat Noiembrie 18, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 8 ore, Cavaleru a spus: TDM care avea 16ani vechime, bateria originala a motocicletei. Din pacate nu mai stiu producatorul si nici poza nu mai am de la ea, am ramas masca cand am vazut eticheta cu data fabricatiei Yuasa este OEM la japoneze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 12 ore, ENEOS a spus: Baterii OEM de 11 ani mai cunosc cazuri la auto. Yuasa sunt date naiba.. cu mentenanță obișnuită (redresor de 2-3 ori pe iarna) țin ani.. am vandut rr-ul cu bateria originala din 2007.. era puțin umflata pe fiecare latură, dar funcționa foarte bine. Totuși 7-800 lei pentru o bagerie de genul.. sunt ceva bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Noiembrie 19, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2022 De curiozitate... A mai cedat la cineva Exide dupa un sezon ? Sau , o alta intrebare... Cei care au pus Exide 12V 19 Ah , cam cit a tinut ultima baterie cumparata ? Ori s-au prostit si astia de la Exide, ori am avut eu ghinion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 De multe ori bateriile de marcă/scumpe pe care le găsești pe piața românească sunt din stocuri vechi. (Și) din acest motiv prefer să cumpăr/vând/montez LP de exemplu, ieftin și destul de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 pe BMWuri vine Exide din fabrica la fel si cand comandam pt clienti tot Exide aduceam si nu am auzit sa se planga vreun client de Exide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2022 Ai avut tu ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate