vis-a-vis Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Quad=4x2 De fapt... Văd că toți cei 10 participanți la categorie, merg pe Yamaha Raptor de 700. Deci, 2wd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Mi se pare foarte tare pretatia echipei Hero care are un pilot pe locul 10 si unul pe 20. De asemenea urmaresc cu atentie si foarte mare interes si echipa Kove. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 15, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2023 Asadar "se trage cortina" si peste Dakar 2023. Kevin Benavides a castigat la clasa moto anul acesta. L-au despartit doar 43 secunde fata de locul doi (Toby Price) !!!. KTM ocupa primele doua locuri la constructori. Gyenes locul 27 la general. La clasa auto asa cum probabil se asteptau multi, Nasser Al-Attiyah a castigat din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Mani a primit doua medalii. Una banuiesc ca este un fel de "diploma de participare", dar a doua ce o mai fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 7 ore, ERU a spus: Hero Acum 7 ore, ERU a spus: Kove Ție chiar îți place să stai agățat cu "pretenii" forumiști de coadă Și da, și eu, ii urmăresc cu interes. Da cel mai mult ma disting la clasa Classic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 2 ore, hora09 a spus: Ție chiar îți place să stai agățat cu "pretenii" forumiști de coadă Și da, și eu, ii urmăresc cu interes. Da cel mai mult ma disting la clasa Classic Nu cred ca am prins-o pe asta. Dar si Hero si Kove au facut figura buna ca sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Ianuarie 17, 2023 Share Postat Ianuarie 17, 2023 Ah, ziceam ca iti pui in cap, din nou pe colegii de forum ce se uita lung si stramb la chinezarii,.. da e ok, timpul o sa le dovedeasca pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate