Kosh Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 pacat ca nu se schimba si cursorul credeam ca s-a blocat browserul meu. da' tot am dat doo clickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 that's meee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 daca a mai fost nu ma injurati:ce diferenta este intre erotism si perversiune:este erotic sa mangai femeia cu o pana ,este perversiune sa o mangai cu toata gaina.. faina de tot asta, merita zisa in timpul actiunii. cred ca o aplic diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Prea ADEVARAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 faina de tot asta, merita zisa in timpul actiunii. cred ca o aplic diseara Nu uita sa imortalizezi momentul...va fi foarte fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 calmul de Botosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 cum parcheaza un copil o masina - click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Un nene bucurestean, religios de altfel, la iesire din Eforie Nord. N-am putut rata un asemenea moment cand am vazut ce de cruci. M-am tolanit chiar langa geamul lui. Si va mirati ca nu vede in intersectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 john and marissa sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G first comes love; then comes marriage; Then comes an abrupt, tragic miscarriage. Then comes blame; then comes despair; Two hearts dammaged beyond repair. Johnny leaves marissa and takes the tree; D-I-V-O-R-C-E. http://www.explosm.net/comics/1764/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) http://www.gigel.org/post-6238-witness-the-fitness-(2).html Editat August 18, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 dintr-o revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Imi cer scuze daca a mai fost, dar: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view...t-pagina-1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Il batea Vasile pe Agassi, de nu-i venea sa creada. - Ba Vasile, domnu' ala nu-i Agassi? - Ba da mai Ioane. - Si tu stii tenis, ma? - Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut. - Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata. - Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi,ala-ti indeplineste orice dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd. Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa, constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Imi cer scuze daca a mai fost, dar: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view...t-pagina-1.html tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate