chubby Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Un italian angajeaza 3 romani pentru a-i vopsi gardul casei sale. Dimineata, inainte de a pleca la serviciu, italianul le da celor 3 instructiunile: - Aveti aici 3 galeti de vopsea care va vor ajunge sa vopsiti tot gardul. In bucatarie e mancare, cand o sa vi se faca foame, va puteti servi. Aaa, era sa uit. In spatele curtii e tinut inchis un cal. Sa nu cumva sa lasati poarta dechisa sa scape de acolo ca nu stiu ce fac cu voi. S-a inteles? - Am inteles sefu, raspund romanii intr-un glas. A plecat italianul si romanii s-au apucat de treaba. Nu dupa mult timp, unul din ei zice: – Ma, mie mi s-a facut foame, hai sa vedem ce are asta de mancare! Bucataria italianului, plina de bunatati. Dupa o masa pe cinste, romanii cauta si ceva de baut, dar nu gasesc decat apa si suc. Atunci, unul dintre ei zice: -Ma, stiu eu cum sa facem rost de bautura. Mergem si vindem o galeata de vopsea, cumparam bautura, iar vopseaua de ramane o mai diluam, o mai “lungim” si terminam noi gardul. Dupa ce au baut s-au apucat de vopsit, dar cand mai aveau vreo 3 metri din gard se termina vopseaua. -Acum ce dracu facem? De unde luam vopsea? Italianul o sa-si dea seama ca noi am luat-o… -Ma fratilor, las’ pe mine,zice unul mai istet, ca stiu eu cum facem. Mai strangem putina vopsea pe pensula si dam pe botul la cal, iar cand va veni italianul ii vom spune ca acesta a scapat si a mancat-o. Zis si facut. Pe seara, ajunge si italianul acasa. -Ma, ce-ati facut cu vopseaua? Eu am calculat la fix si trebuia sa va ajunga. -Sefu’, ne pare tare rau, dar a scapat calul si a mancat-o. La auzul acestor vorbe, italianul intra in casa, ia pusca si nici una nici doua, impsca calul. -Ce naiba domule, pentru o galeata de vopsea ai omorat saracul animal? Iti cumparam noi alta, raspund uluiti romanii. -Ba fratilor, vedeti voi casa asta? Tot niste romani au facut-o. Da-l in m***ii m**ii lui de cal ca mi-a mai mancat si 30 de saci de ciment, 800 de caramizi, 4 grinzi… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 dai un ban, dar cumperi ceva frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Asta nu prea e de ras! E chiar de plans avand in vedere cat de idiot este poporul roman care permite asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 dai un ban, dar cumperi ceva frumos. si ar fi fost super ok daca dadeau banul muncit de ei si taxat asa cum se taxeaza banii munciti... da chiar nu are nimeni OO sa-i impoziteze pe astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 geniala poza cu pompierii.... numai... 5995 $ .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Am încercat să-mi fac un cont nou de yahoo şi ce credeţi ?Pun parola: raţusca.Yahoo zice: sorry the password must be more than 8 charactersSchimb parola în: ratusca urâtaYahoo zice: sorry the password must contain 1 numerical characterSchimb parola în: 1 raţusca urâtaYahoo zice: sorry the password cannot have blank spacesSchimb parola în: 25derăţusteurâtesamănânciYahoo zice: sorry the password must contain at least one upper case characterSchimb parola în: 25deRATUŞTEuratesăMANÂNCIYahoo zice: sorry the password cannot use more than one upper case character consecutivelySchimb parola în: sa'tibagiInCur25deRatusteUrateUnaCateUnaDacaNuMaLasiSaPunOparolaMaiRepedeYahoo zice: sorry the password cannot contain punctuationSchimb parola în: satiBagi25DeRatusteUrateInCurFaraNiciUnFeldePunctuatieCaUnRetardatcareEstiCuParoleleTaleCuTotYahoo zice: sorry that password is already in use Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) norocul tau ca ai acolo remember my yahoo id and password ca altfel era jale asta era in cazul in care ti-o accepta ... Editat Mai 30, 2014 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Cititi descrierea la urmatorul anunt Finalul e pe masura http://olx.ro/oferta/pentru-fiat-ducato-9-locuri-dau-bmw-x5-full-diferenta-negociabil-ID1rp4F.html#b6492d0180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 ... pilot automat,ESC ERD,trapa dubla ,panarama si alte dotari multi functionale ... Oare chiar exista asa oameni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 din pacate sunt majoritari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Cititi descrierea la urmatorul anunt Finalul e pe masura http://olx.ro/oferta/pentru-fiat-ducato-9-locuri-dau-bmw-x5-full-diferenta-negociabil-ID1rp4F.html#b6492d0180 Fratele ML-eu , asta a uitat sa zica si clima bizonica , parchetul de pe bord , cruciulita de la hoglinda , etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 cam asa sta smecheria.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 ghgfjghdfhkgdhdf asshole fjfshsdfhsvxhchv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 (editat) Secuii nu se dezmint! Prinţul Charles, refuzat după ce a cerut o pâine în engleză http://www.timesnewroman.ro/politic/12573-secuii-nu-se-dezmint-printul-charles-refuzat-dupa-ce-a-cerut-o-paine-in-engleza Editat Iunie 1, 2014 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 nush daca a mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 cam asa sta smecheria.. copie dupa: si ca sa aduc si eu ceva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 http://www.click.ro/sport/alte_sporturi/VIDEO-dure-accidente-moto-Mugello_0_1844215651.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 pompierul e cel mai comic de acolo. cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Zici ca ii din starwars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Deci .. pentru cei care foloseste echipamentul de protectie .... Respect pentru ei si pentru toti baietii care ma stie si ma cunoaste! Si... Haaaaa.... cred caaaa... baietii a jucat bine, aaaa... nea Puiu e multumit siiii... fotbalu se joaca pe goluri...! PS: Men ... don't fuck with the ninjas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate