-UFO- Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Where will you be when ... https://www.google.ro/search?q=where+will+you+be+when+diarrhea+strikes&espv=2&biw=1093&bih=508&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LfliVeGiAqW07gaK8oHoBw&ved=0CAYQ_AUoAQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 (editat) Ce yoshimura sau akrapovic!? Asta toba sport Editat Mai 25, 2015 de DANG3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Editat Mai 28, 2015 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Asa da . 10 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 cam ieftin a scapat... sau poate mai urmeaza da au taiat baietii filmarea... oricum nota 10 pentru atitudine. ce bou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Bine, bine ! Eu tot nu inteleg ce mai voia ala cu "i've kids"... Motociclistul e de vina, bineinteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Dorel cu fratii lui..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 cam ieftin a scapat... sau poate mai urmeaza da au taiat baietii filmarea... oricum nota 10 pentru atitudine. ce bou... Uite continuarea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Bine, bine ! Eu tot nu inteleg ce mai voia ala cu "i've kids"... Motociclistul e de vina, bineinteles ! Io am inteles ca ala vrea sa zica ca are kids si ca se uita la ei Adica o intors capu de la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Pfff... Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata. "Ma doare in c*r ca intru pe contrasens, ca va omor pe voi, eu ma uit la copii in timp ce merg cu masina." Si dupa faza cu sticla aruncata clar nu-l mai iertam. Cred ca nici ei nu l-au iertat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Io am inteles ca ala vrea sa zica ca are kids si ca se uita la ei Adica o intors capu de la drum. nope, eu am inteles ceva de genul am copii in masina deci am voie sa omor oricati motociclisti ca este precedent in New York si legea americana da dreptate agresorilor cu 4 roti, de preferat in jeepane... eu unu il calcam pe cap. rau. I don't care. de doua ori a specificat ca nu-i pasa, altuia de ce draqu sa-i pese? cat tupeu jegos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 ca tot suntem la categoria trafic si participanti ... ) http://razvanbb.ro/2015/05/adevaratul-cod-rutier-in-vigoare-acum-in-romania.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Uite continuarea: Acum chiar vreau sa vad continuarea , dupa ce arunca dupa ei cu sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 nope, eu am inteles ceva de genul am copii in masina deci am voie sa omor oricati motociclisti ca este precedent in New York si legea americana da dreptate agresorilor cu 4 roti, de preferat in jeepane... eu unu il calcam pe cap. rau. I don't care. de doua ori a specificat ca nu-i pasa, altuia de ce draqu sa-i pese? cat tupeu jegos... Poti sa ai un autobuz cu copii. Nu ai dreptu sa iei ochii de la drum. Oricum ai dreptae. El zice de 2 ori ca nu ii pasa. Dupa ce o luat casca in figura nu o mai fost asa de cocos:) Mai mult nevasta-sa . Merita calcat in picioare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Uite continuarea: In ochii lor motociclistii sunt mereu de vina, ei nici odata. Merita calcat in picioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Pfff... Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata. "Ma doare in c*r ca intru pe contrasens, ca va omor pe voi, eu ma uit la copii in timp ce merg cu masina." Si dupa faza cu sticla aruncata clar nu-l mai iertam. Cred ca nici ei nu l-au iertat... +1 nope, eu am inteles ceva de genul am copii in masina deci am voie sa omor oricati motociclisti ca este precedent in New York si legea americana da dreptate agresorilor cu 4 roti, de preferat in jeepane... eu unu il calcam pe cap. rau. I don't care. de doua ori a specificat ca nu-i pasa, altuia de ce draqu sa-i pese? cat tupeu jegos... +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate