Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2109

  • Penetru

    1896

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ultimele ştiri de pe planetă, proaspete de la timesnewroman.ro

 

 

Condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influența stupefiantelor, alcoolului și propriilor gânduri iraționale, fosta Contesă Digitală Ana Morodan devine de azi Iobagă Digitală, pentru că trebuie să presteze muncă în folosul comunității, ca pedeapsă complementară.

Ana Morodan își va face iobăgia digitală în Voluntari, unde va fi folosită pe post de trepied uman de primarul Pandele, atunci când va dori să se urce pe diverse obiecte pentru a ține discursuri. Se pare că tot în Voluntari Iobăgița Digitală Morodan va fi pusă la munci grele, adică să-i aplice filtrele Gabrielei Firea ca să nu arate ca o babă.

Se pune întrebarea dacă 60 de zile în Voluntari nu o vor readuce pe Ana Morodan la versiunea ei inițială, de moldoveancă venită de la prășitul păpușoiului, care se pretinde elegantă, deși a apărut în public de atâtea ori cu ditamai camel toe-ul, cum apărea la începutul carierei, în pozele făcute lângă soba de teracotă și postate pe Hi5.

 

Vecinii dar și copii de pe casa scării l-au sărbătorit ieri pe marele actor de filme de acțiune Jean Claude Van Damme, cu ocazia împlinirii vârstei de 63 de ani. Tot ieri acesta a anunțat că putem să-i spunem nea Jean, că are deja o vârstă.

Nea Jean a anunțat că își va vedea de treabă mai departe, va fi mereu alături de oamenii din bloc și va promova cât va putea imaginea moșului în trening care știe karate și cum se băteau golanii în anii ’90. „Pe vremea aia lumea avea onoare, se băteau doar cu picioarele și trebuia să ai centura neagră cu trei Dani. A, și la mine în bloc era un tip la trei care avea un frate în legiunea străină, ăla chiar știa karate bine”, declarat Nea Jean în fața mulțimii adunate în fața blocului.

Actorul spune că doar iarna asta va umbla în trening și șoșoni prin cartier, că imediat ce se face primăvară va trece la ținuta obișnuită, blugi de la turci și maieu.

 

 

 

vandamme-batran.jpg

 

 

Solidari cu Israel.

Enel vine din ușă în ușă și taie curentul palestinienilor din București

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Proastă decizie a luat Mia Khalifa când a lăudat teroriștii Hamas pe Twitter! Israelul nu putea rămâne fără reacție la o astfel de postare, iar răzbunarea era inevitabilă. Nimeni nu se aștepta însă la o răzbunare atât de dură: Israelul a publicat mii de filmulețe compromițătoare cu reputata intelectuală libaneză.
E clar că Mossad-ul nu avea capacitatea de a deține singur atât de multe filmulețe compromițătoare cu Mia Khalifa, deci în mod cert au contribuit și alte servicii secrete cu niște sute de gigabytes de filmulețe compromițătoare. La cât de multe sunt, nu-i exclus ca unele să fie generate de AI, că e greu de crezut că o ființă umană poate lua în gură atât de multe… ați înțeles ideea.
Mia Khalifa nu a comentat deocamdată în niciun fel la puhoiul de filmulețe compromițătoare cu ea, semn că este atât de șocată și/sau rușinată încât nici nu știe cum să reacționeze. E clar însă că imaginea ei de intelectuală expertă în politică externă și terorism va avea grav de suferit. Există riscul chiar ca unii să nu mai vadă în ea o intelectuală, ci mai degrabă o actriță porno.

 

 

 

c75b9c9b-4a1b-46d7-9679-6b926481c061.jpg

 

 

 

 

 

9af554cc-4d98-46d9-81af-6b89ca23be07.jpg

 

 

 

02990f2f-1f56-4b20-8ca5-c7c7c7f83d66.jpg

„Consider că putem rezolva foarte mult prin calea dialogului. De mult îmi doream să-l întâlnesc pe acest mitic președinte Klaus Iohannis de care îmi tot spune lumea. Ca și președinte, doar al PSD deocamdată, simt că omul acesta îmi este un fel de omolog. Vreau să aflu mai multe despre el, ce-l bucură, ce-l macină, ce planuri de viitor are, de-astea”, a spus președintele Marcel Ciolacu.

Reprezentanți ai Administrației Prezidențiale de la București au confirmat că președintele Iohannis a fost de acord cu întâlnirea. „Din păcatele evenimentele recente din ultimele zile l-au surmenat serios pe domnul președinte Iohannis. Medicii i-au recomandat odihnă, aer oceanic și repaos la șezlong, de aceea îl va primi pe dl. Ciolacu la reședința sa din Miami SUA”, au declarat surse din apropierea șefului statului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...