pitesti2010 Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 VID-20191023-WA0012.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 De când a apărut iPhone 11 nu se mai găsește pateu Bucegi nicăieri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Poza aia de la bright side o pusesem eu o pagină în urma după ce i-am făcut screenshot ,inseamnă că ți-a plăcut , mă bucur. Am umor, cineva apreciază Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 10 ore, cobi a spus: Esti prea prost , vezi sa nu uiti sa respiri ... se poate. dar ei i-a plăcut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Poza aia de la bright side o pusesem eu o pagină în urma după ce i-am făcut screenshot ,inseamnă că ți-a plăcut , mă bucur. Am umor, cineva apreciază Da, mai am unele salvate și de aici, trebuie sa am merge grija sa nu le repostez :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 norocos.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Cine continuă lista de mai jos, only divorced people in the house. . Editat Octombrie 24, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 7 minutes ago, Flower-Power said: Cine continuă lista de mai jos, only divorced people in the house. . Eu as adauga punctul 2.1 Verifica daca si cat de tare sforaie si daca poti dormi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Yes, Automat nu merge garsoniera, @paulynos. Trebuie mai multe camere, sau cozy, garsonieră și să nu sforăie. Got your feedback on this,I really appreciate it! Editat Octombrie 24, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 22 minute, Flower-Power a spus: Cine continuă lista de mai jos, only divorced people in the house. La punctul 1 e jale, intalnesc din ce in ce mai multe persoane care plescaie, femei si barbati. Si sunt mandri/mandre de plescaitul lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Dacă te invârți numa' între țărănuși! Acum 4 minute, Nguyen a spus: intalnesc din ce in ce mai multe persoane care plescaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 23 minute, john17 a spus: Dacă te invârți numa' între țărănuși! Pai tocmai asta e problema, ca nu la tzaranushi vad asta, de fapt si la astia dar macar de la ei nu ai mari asteptari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Vă îndepărtați de subiect și nici măcar nu sunteți divorțați..private please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Acum 3 minute, Flower-Power a spus: nici măcar nu sunteți divorțați Încă! Subiectul e fun, mi s-a părut funny, atât s-a putut. Nu toți putem fi as funny as Flower. Editat Octombrie 24, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Să nu se mai repete Hai Gion, mă enervezi cu editatul dar de data asta ai dreptate, I am so much fun... Puzzle ikea, anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Bed? Test included? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 De pe youtube: Stefania Zirmman5 years ago: Ce ma linisteste cimpoiu, daca as fi fost in pat as fi adormit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 1 oră în urmă, adidas a spus: Bed? Test included? Numai pentru tine, depind ce vârstă ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Să nu se mai repete Hai Gion, mă enervezi cu editatul dar de data asta ai dreptate, I am so much fun... Puzzle ikea, anyone? Acela este cumva un divan din 4 cutii si cu doua saltele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Da. Acum 10 ore, Starcream a spus: Iti construiești singura zestrea? Nuu, că nu mă pricep și nici nu vreau să mă pricep. Vor veni cei de la ikea să le și asambleze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Dorelsson..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Pam-pam..... DUBAI style sau cat de coka sa fii? Raspuns: uite atat! ....spre comparatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate