george05 Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 (editat) Aideplm ce retardata. Dar macar a fost ambițioasă. Editat Octombrie 28, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Acum 14 ore, mihai c a spus: Daca nu iese nimic nici aici nici pe p..interes,poate nu ai modjo..sau tintesti prea sus Îngrijorarea ta..mă îngrijorează. De când ți se întâmplă ? Sper să te lase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 75477408_517903145427958_6902956585857843200_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 In siguranta... IMG_7361.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Azi e vorba despre tați simpatici. @P T R nu mai zici nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Editat Octombrie 29, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Bijuterie..Zici ca-i Haudiu' ala aurit varianta moto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 la oferta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Da ,John.. cu niște colanți nerupți pe dedesubt.. negri de preferat, dar pentru avangardiste merge și roz în felul ăsta îți păstrezi și lookul trashie intact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 @Flower Power având in vedere ca nu ma pricep la moda, trashie e un fel de homeless dar pe bani mai mulți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Acum 13 minute, Christian 1 a spus: cu oarece pitule-n jeb cu ce in ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Acum 16 minute, Christian 1 a spus: Pitzule-bani, Jeb-buzunar. Jargon ardelenesc. George stie. tot la fun intra si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 La fun daraca, pe stil ardelenesc. @Christian 1 aveam o conversație cu un amic din sud, acum vreo 7-8 ani. Dupa 2-3 ore de povesti, fara alcoale doar cafea, ne-am dat seama ca nu am priceput niciunul nimic din ce spunea celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Un director avea obiceiul să meargă la firmă cu mașina. Într-o zi se hotărăște : -Ce frumos e afară ...ia să merg eu pe jos până la firma ca și așa stau aproape și vreau să fac economie. Ajuns la intrare il vede portarul care il strigă fluierând : -Ce bă ,pu£(@ ,gata? Nu mai ești director? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Ti s-a intamplat ieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Nuuu.. ieri am patit alta, tot cu un portar. Cautam o firma, intr-o organizare de santier. il intreb pe portar unde au biroul iar dupa vreo 5 minute de gandire imi spune ca dupa o cladire, si scrie pe acolo. Am mers aproape 800m cautand unde scrie (nu scria nimic nicaieri, iar birouri erau gramada pe acolo) si ajung la un paznic. il intreb pe omul asta si il bufneste rasul. Cica nu suntem primii pe care ii trimite aiurea. Asa se distreaza el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 La 29.10.2019 la 13:17, george05 a spus: @Flower Power având in vedere ca nu ma pricep la moda, trashie e un fel de homeless dar pe bani mai mulți? Vezi că ai citat pe altcineva..anyway..ai prins ideea. Acum 5 ore, pitesti2010 a spus: Nuuu.. ieri am patit alta, tot cu un portar. Cautam o firma, intr-o organizare de santier. il intreb pe portar unde au biroul iar dupa vreo 5 minute de gandire imi spune ca dupa o cladire, si scrie pe acolo. Am mers aproape 800m cautand unde scrie (nu scria nimic nicaieri, iar birouri erau gramada pe acolo) si ajung la un paznic. il intreb pe omul asta si il bufneste rasul. Cica nu suntem primii pe care ii trimite aiurea. Asa se distreaza el... Și în alea 5 minute de gândire ale paznicului nu te-ai prins că nu prea știe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 M-am gandit ca ceva nu este in regula, dar nu imi place sa intru cu taraboi in curtea omului. Prefer sa fac niste remarci discrete catre conducere, si stiu ei mai departe ce au de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Acum 19 ore, pitesti2010 a spus: Un director avea obiceiul să meargă la firmă cu mașina. Într-o zi se hotărăște : -Ce frumos e afară ...ia să merg eu pe jos până la firma ca și așa stau aproape și vreau să fac economie. Ajuns la intrare il vede portarul care il strigă fluierând : -Ce bă ,pu£(@ ,gata? Nu mai ești director? E ceva atat de rromanesc la bancul asta creste inima-n mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 La 29.10.2019 la 21:20, pitesti2010 a spus: Un director avea obiceiul să meargă la firmă cu mașina. Într-o zi se hotărăște : -Ce frumos e afară ...ia să merg eu pe jos până la firma ca și așa stau aproape și vreau să fac economie. Ajuns la intrare il vede portarul care il strigă fluierând : -Ce bă ,pu£(@ ,gata? Nu mai ești director? Acum vreo 15 ani am avut in echipa o interna pe care am alocat-o unui tip din subordine. Aia nu a ramas la noi in echipa, dupa ce a terminat cu internshipul a ajuns sa lucreze la partea administrativa si dupa o vreme era ceva manager pe-acolo, dar nu stiu cum aia de la administratie stiau toti ca eu eram seful sefului managerei lor, asa ca mi-au amenajat loc de parcat motocicleta in fata cladirii langa parcarea directorilor si accesul la bariera ca sa parchez acolo. Nu le-am zis niciodata ca era doar o confuzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate