Adrian M. Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 1 oră, frigider a spus: am citit mai atent acum si face sens. if OUA then PAINI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 3 minute, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina Era o gluma nu examen la Politehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 30 minute, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina da, ne pierdem in detalii, doar valoarea conta nu ca-s mereu sau mere sau m/s^2 si chiar era nevoie de "g" mic ca e la sfarsit de cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 15 ore, Penetru a spus: Astea-s de Politehnică... Am intalnit absolventi de Politehnica care nu erau in stare sa infileteze o reductie pe o butelie de gaz butan, erau atat de prosti ca nu reuseau sa-si dea seama ca are filet pe stanga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 15 ore, Penetru a spus: Astea-s de Politehnică... Nope! Sunt de clasa a 6 a. Atunci incepi sa inveti geometrie si fizica. Pan' la Politehnica le uiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Acum 1 oră, mircea_simson a spus: Penetru acc. gravitationala este g ( mic) 9,8 m/s2 Numai bina My bad, am rămas setat pe G-ul (mare) de la fofu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Ce faci Nguyene? Te-a pus ieri femeia sa ii pui butilia la aragaz ca altfel nu mai pupi friptana, si ai aflat cum e cu filete pe stanga? Si te-ai entuziasmat atat de mult incat simti nevoia sa ne impartasesti emotia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Ce pretentii sa avem. Nici acum cu GUVIDUL nu au fost ocupate integral locurile la facultati (nu tu examen, doar note la BAC, in unele locuri nici asta, media generala de la sfarsitul liceului. Praf si pulbere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Eu nu ma mir ca nu stiau aia pe ce parte este filetul (nici nu prea ar fi tema de cultura generala)... eu ma intreb la ce le trebuia reductie pe butelie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Ca sa bage o butelie mare intr-o gaura mică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 kinky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 10 hours ago, frigider said: Sunt prost si avid de cunoastere A explicat corect Penetru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 6 ore, Baxxter a spus: Ca sa bage o butelie mare intr-o gaura mică. Fără lubrifiant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 1 oră în urmă, FlipperCo a spus: Si pe fundal se aud manele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 23 minute, Baxxter a spus: Si pe fundal se aud manele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Un barbat gras cu bani se numeste ursulet, iar un barbat gras fara bani se numeste porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 5 minute, florinelu07 a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 1 oră în urmă, Baxxter a spus: Si pe fundal se aud manele. Fundal? "Prim plan" ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 23 minute, Razmar a spus: Un barbat gras cu bani se numeste ursulet, iar un barbat gras fara bani se numeste porc. Asta voiam să o pun și eu gând la gând Care e măh, ursuleț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Interviu cu Mircea Lucescu: Reporter: Cu cat credeti ca ar invinge echipa lui Dinamo din anii 1970 pe cea de astazi, 2020? Mircea Lucescu: Cu 1-0, cred... Reporter: Doar atat? Mircea Lucescu: Da, pai majoritatea avem peste 70 de ani acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 33 minute, ShadowAdy a spus: Interviu cu Mircea Lucescu: Reporter: Cu cat credeti ca ar invinge echipa lui Dinamo din anii 1970 pe cea de astazi, 2020? Mircea Lucescu: Cu 1-0, cred... Reporter: Doar atat? Mircea Lucescu: Da, pai majoritatea avem peste 70 de ani acum! Cred ca si 2-0 e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate