FlipperCo Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 Pai dupa un an, mai uita omul Si replica pe care si eu am mai dat-o: cine posteaza destul de des, se mai incurca in ele, ceilalti n-au in ce. Hai sa traim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 astea de la FUN oricum nu se contorizeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 ”Datorită restricțiilor de călătorie, anul acesta Statele Unite au fost nevoite să organizeze lovituri de stat la ei acasă" - autor necunoscut de pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 IMG_1071.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 IMG_1077.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Camere de supraveghere la reducere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Preluată, dar nu m-am putut abţine; - Ioaneee, ce ti-o dat Măria de ziua ta? - O pijama si-o ţâră de pixdă, dar amândouă mi-s largi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Câtă sinceritate...sunt mișcată și ca de obicei când sunteți la volan , dacă nu știți drumul , nu întrebați Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 17 minute, Flower-Power a spus: Câtă sinceritate...sunt mișcată și ca de obicei când sunteți la volan , dacă nu știți drumul , nu întrebați Momentan am scapat de grijile astea marunte. Cum ar veni, rad de altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: Momentan am scapat de grijile astea marunte. Cum ar veni, rad de altii Nu o lua personal, nu am de unde să știu cazurile particulare..vorbeam la modul general. Uite probleme la 95 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 23 ore, Flower-Power a spus: Crezi că e de glumă? Chiar în cunosc pe amărâtul ăsta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Mai are ficat? Să păstrăm discuția în sfera aceasta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Să păstrăm discuția în sfera aceasta.. Glumeam, nu-l cunosc pe om. Are dreptate Dan Pavel. Voi mai ţineţi minte cum în armată ne puneau jegoşii bromură în ceai? Ei bine, la mine abia acum începe să-şi facă efectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Incepe sa intre mai mult in tine decat in ea Cica diferenta intre tare si intuneric este ca intuneric e toata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Când apar celelalte vaccinuri? Aud că ăsta de la Pfizer are o serie de incompatibilităţi cu Huawei, mie acoperirea 5G mi se pare cam slabă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Cum se strecoara bombardierii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 IMG_1075.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate