frigider Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Acum 3 ore, pitesti2010 a spus: 1) Short description of a situation, usually negative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 9 hours ago, Kristian K said: Io stiu ca e pizdietz,nu pizdetz. Asa se pronunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Mi s-a parut ca e fun. Un bărbat se duce la psiholog. – Domnule psiholog, ajutați-mă. Nu știu ce am dar fac pe mine noaptea. – Cum așa? – Simplu. Adorm și încep să visez iar în vis vine la mine un marțian și mă întreabă: "Ai făcut pipi?" Și eu zic: - Nu! Atunci el zice: -OK, hai să facem pipi.! – Dragul meu, zice psihologul, nu văd decât o soluție, una simplă: data viitoare când vine marțianul, spune-i că ai făcut pipi. Se duce omul acasă, adoarme și începe să viseze. Vine iar marțianul, îl bate pe umăr și-l întreabă: – Ai făcut pipi? La care bărbatul zice mândru: – Da! Marțianul zâmbește și spune: – OK! …Atunci hai să facem caca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Tot aud vorbindu-se despre legea consumatorului vulnerabil și nu înțeleg cine e ăsta, despre cine vorbim? Adică cine e, e Cîțu, e Orban, e Băsescu... Aaa, Tudose, am înțeles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Acum 1 oră, pitesti2010 a spus: Mi s-a parut ca e fun. Daca ai sub 8 ani probabil este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Cu siguranta am. Oricum, faceam referire la postarea anterioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 Acum 9 ore, AdrianB1 a spus: Daca ai sub 8 ani probabil este. Și eu am sub 8 ani și nici nu știam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 -=- -Știi, eu niciodată nu mi-am înşelat soţul... -Te lauzi sau te plângi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 (editat) IMG_4522.MP4 IMG_4521.MP4 IMG_4528.MP4 IMG_4488.MP4 IMG_4497.MP4 Editat Septembrie 4, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 -=- 241031098_382873536541491_3565829357722494275_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Ceva simplu de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Really? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 (editat) Hai mai dacă nu dorești nu dorești nu te forțează nimeni cu atât mai puțin eu. Editat Septembrie 5, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Câți km ai făcut anul ăsta? Pe , nu pe matură! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Mai putini dar nici cu matură în mână nu pot sa zic ca am stat. Oricum, m-am plimbat fără să postez. Cum știu ca sunt băieți de serviciu care se ocupa cu numărarea km și nu numai o sa ii las sa estimeze , cât ii lasa sufletul IDGF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 2 hours ago, Flower-Power said: Ceva simplu de seara 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Mai putini dar nici cu matură în mână nu pot sa zic ca am stat. Oricum, m-am plimbat fără să postez. Cum știu ca sunt băieți de serviciu care se ocupa cu numărarea km și nu numai o sa ii las sa estimeze , cât ii lasa sufletul IDGF. Suma unghiurilor unui triunghi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 IMG_4557.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 (editat) Acum 1 oră, shashka a spus: Suma unghiurilor unui triunghi? 180 grade Acum 2 ore, XaeL a spus: 1 Ihim @FlipperCo, cine este domnul din videoclip? Ai idee? SF.. Editat Septembrie 5, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Acum 2 ore, XaeL a spus: 1 Don't feed the troll. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Acum 29 minute, Flower-Power a spus: 180 grade Ihim @FlipperCo, cine este domnul din videoclip? Ai idee? SF.. O demonstratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate