ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2024 Share Postat Ianuarie 29, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 29, 2024 Share Postat Ianuarie 29, 2024 (editat) Editat Ianuarie 29, 2024 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2024 Share Postat Ianuarie 29, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 29, 2024 Share Postat Ianuarie 29, 2024 Din ciclul filmelor cu proști, astăzi USA aA0orVo_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 30, 2024 Share Postat Ianuarie 30, 2024 O femeie cauta un cadou pentru sotul ei. La un moment intra intr-un pet-shop si se opreste in fata unei broaste. Pretul afisat era exorbitant: 1000 euro. Il intreaba pe vanzator: - Ce are atat de special broasca asta de costa asa de mult??? - Suge poola mai bine decat o zeita, doamna... Desi oripilata, femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou foarte original si ca in mod sigur o sa-l amuze cadoul pe barbatul ei. Cumpara broasca si pleaca bucuroasa acasa. Seara i-o ofera sotului, ii ureaza la multi ani si se duce la culcare. Pe la 3 dimineata o trezesc niste zgomote ciudate. Sotul nu era langa ea. Era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, oale si cratiti de diferite marimi si cu broasca langa el. - Dar ce faci draga la ora asta? intreaba sotia. - O invat sa faca mancare.. Dupa asta... poti sa te cari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2024 Share Postat Ianuarie 30, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2024 Share Postat Ianuarie 30, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 ...Si aia este aproximativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 1 oră, Krimh a spus: ... ... Acum 3 ore, Krimh a spus: Copile, ai luat-o grav de tot pe aratura, repeti o tampenie la nici doua ore...si nici Dumniezau nu cred ca rade la majoritatea cretinelilor glumitelor postate de tine! Ah...scuze, cred ca doar tu razi, altfel nu le-ai mai posta! Si vezi ca sectiunea in engleza este mai jos pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Cine a pus gluma cu calul care mănâncă din mână? De atunci am grijă să nu mai beau cafea în timp ce citesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 7 minute, Penetru a spus: Cine a pus gluma cu calul care mănâncă din mână? De atunci am grijă să nu mai beau cafea în timp ce citesc... Lui Ionut trebuie sa-i dai lenjeria la spalat! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 47 minute, ivan pedala a spus: Lui Ionut trebuie sa-i dai lenjeria la spalat! , nu prestez astfel de servicii! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 1 oră, ivan pedala a spus: Copile, ai luat-o grav de tot pe aratura, repeti o tampenie la nici doua ore...si nici Dumniezau nu cred ca rade la majoritatea cretinelilor glumitelor postate de tine! Ah...scuze, cred ca doar tu razi, altfel nu le-ai mai posta! Si vezi ca sectiunea in engleza este mai jos pe forum! cam asa e...englezisme peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Macar sa respectam sectiunea, ea exista si asteapta postarile! Dar...hai sa nu imputim cu engleza si ultimul loc de-ar trebui poate spurcat pe forumul asta! Stiu, nu se poate fara, dar unde si cat se poate, hai sa zambim macar! Inca unu' care frecventeaza sala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 26 minute, ENEOS a spus: , nu prestez astfel de servicii! Nu lenjerie, laptopul. Aşa o glumă tare n-am mai văzut de multă vreme. Din ziar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2024 Share Postat Ianuarie 31, 2024 Da, corect, buna gluma! @Ionut, scapasi de spalat lenjeria, cureti doar un laptop! Sa nu-mi spui ca nici asta nu prestezi (stiu ca nu prestezi nimic, dar macar nu mai spune in gura mare ca sa stie toti!). On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate