ENEOS Postat August 4 Share Postat August 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 4 Share Postat August 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 6 Share Postat August 6 dacă râzi, mergi direct în iad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 6 Share Postat August 6 Acum 28 minute, vintze a spus: dacă râzi, mergi direct în iad Am zis de pe acum sa ma îmbrace lejer la înmormântare ca o sa fie cald acolo unde ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 6 Share Postat August 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat August 9 Share Postat August 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 10 Share Postat August 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 11 Share Postat August 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat August 11 Share Postat August 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 11 Share Postat August 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 11 Share Postat August 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 11 Share Postat August 11 nu te poți numai fan metal dacă nu știi al cui este albumul ăsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 11 Share Postat August 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 12 Share Postat August 12 VID-20240812-WA0015.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 12 Share Postat August 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 16 Share Postat August 16 Când autobuzul a oprit în stație și i-a venit rândul să urce, Mihaela și-a dat seama că fusta ei era prea strâmtă pentru a-i permite piciorului să se ridice la înălțimea primei trepte. Ușor jenată și cu un zâmbet timid către șoferul autobuzului, aceasta a întins mâna la spate pentru a-și deschide un nasture și lărgind puțin fusta, gândind că asta i-ar da suficient spațiu pentru a-și ridica piciorul. A încercat să facă pasul, dar a descoperit că încă nu poate. Așa că un pic mai jenată, a dus din nou mâna la spatele ei ca să mai desfacă fusta puțin, și a incercat din nou să facă pasul. Din nou, spre disperarea ei, nu și-a putut ridica piciorul. Zâmbind fâstâcită către șofer, a dus din nou mâna la spate, pentru a treia oară, ca să mai desfacă puțin și din nou nu a putut să urce treapta. În acest moment, un culturist mare stând în spatele ei a ridicat-o de talie și a așezat-o ușor pe treapta autobuzului. Ea s-a înfuriat și s-a întors la bunul samaritean țipând la el: Cum îndrăznești să pui mâna pe mine? Nici măcar nu știu cine ești! Culturistul a zâmbit și i-a spus șoptit: Ei bine, domnișoară, în mod normal aș fi de acord cu dumneavoastră, dar după ce mi-ați desfăcut trei nasturi de la șliț am presupus că suntem prieteni… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 19 Share Postat August 19 Încă nu-mi dau seama dacă trebuie să râd, să plâng sau să mă mir... https://www.facebook.com/reel/388787823912896?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19 Share Postat August 19 Acum 25 minute, Lucian_M a spus: să râd, să plâng sau să mă mir... e varu' din strainatate a domnului Constantin deci nu ai de ce sa te miri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 19 Share Postat August 19 Aideplm, unii stau prost la capitolul doage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 19 Share Postat August 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 19 Share Postat August 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 19 Share Postat August 19 (editat) Editat August 19 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 19 Share Postat August 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 20 Share Postat August 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 21 Share Postat August 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate