Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2142

• Penetru

1935

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Grumpy

f tare tata..ar trebui facute niste flyere

ps : se uita colegii la mine ... rad ca bolovanu

Prima data cand am citit am fost cam circumspect... Nu vazusem decat prima parte (cea referitoare la barbati) si am primit de la o femeie :goodposting:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la ala cu matza, mishto ideea analfabet autorul

E limbaj de "lolcatz".. asta, ca si motivatorul, sunt deja mult prea fortate, majoritatea nici macar nu mai sunt funneah.. :goodposting:

Si, ca sa nu fiu complet off-topic.. Safe for work.. :agree:

Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?v=pPrX6tmdRVk&NR=1

La dentist :kiss:

E limbaj de "lolcatz".. asta, ca si motivatorul, sunt deja mult prea fortate, majoritatea nici macar nu mai sunt funneah.. :goodposting:

Si, ca sa nu fiu complet off-topic.. Safe for work.. :)

Hai ca asta-i amuzanta, spune ca nu-i asa :agree:

dronkrn.wmv

Link spre comentariu

care e faza cu diacriticele? ce legatura are asta cu democratia?

In fine........ :goodposting: !Daca nu ti se pare funny atunci asta e!

Link spre comentariu

He he..Salutare.Am si eu cateva faze patite la munci.Nu is bancuri, is reale, dar va jur ..criminale.Ca barman va dati seama ca aud toate traznaile si am de-a face cu toate tipurile de oameni.In fine ieri aveam pe terasa (la noi la mare ieri se putea sta pe terasa lejer) un cuplu.El saracul se tot intindea sa o mangaie pe asta sa o pupe.Ea nimic.Dupa vreo juma de ora intra asta in bar si ma intreaba :"Salut o toaleta aveti?" .Eu: "Nu draguta noi explodam pe la 50 de ani..." de data asta a fost ea :agree: ..Un alt raspuns pe care l-am dat la aceiasi intrebare a fost "Nu avem toaleta noi face pipi la copac! " Expresia generata a fost crancena.Once in a life time.

Saptamana treuta intra un tip in bar si se posteaza in fata frigiderului de bere.5 minute (stella, becks,tuborg si bergenbier).Se intoarce foarte convins si imi spune "Vreau si eu un ursus!" /"N-am" / "De ce?"/ :goodposting: "Ca sa nu vii tu mah!!De-aia!! M-am spart de ras...

Pana acum vreo 2 luni am lucrat la un alt bar in Constanta.Localul se numea Times.Cum intrai in bar dadeai cu ochii de un ceas cat o roata de caruta.Enorm.Si ii auzeai" hai salut hai un ceas?" / "Nu" sa vezi figuri dezamagite."Ma imi pare rau dar cand spal vasele nu imi incape in ghiuveta , asa ca l-am dat jos de la mana si l-am pus pe perete!" "Aaaaa, ai ceas!" "Sa mori tu ?! :) ...

"Buna ziua cu ce va servesc?"/ "Ce bere ai?"/ "Becks, Carlsberg si Heineken."/ "vreau si eu un Tuborg!"/ "Aaaaa "

Intr-o dimineata eram pe terasa laTimes imi inecam amarul intr-o cafea. aveam o masa de studenti de la Spiru.Unul din ei dispare pana la baie.Cand se intoarce imi zice: "Mersi!" .Eu : "Pentru?" /"Pai pentru lumina." / Eu si mai proasta :"Poftim?"/ "Pai mersi ca mi=ai aprins lumina la baie, ca eu nu am gasit intrerupatorul" / "Prietene lumina la noi e pe senzor de miscare, reactioneaza ceva mai greut!" :)

Si cireasa de pe tort e acu.Aici la noul loc de munca a avut loc faza.Apare un tip (Nicu) care ori venea pachet ori se impacheta aici.In seara cu pricina al nostru in afara ca tarase sticla aia de vin pe peste tot si eu eram cu mopul dupa el, s-a simtit dator sa ne ude vita de vie pe terasa, in conditiile in care era terasa full de oameni.Incepand din seara aia tipul nu mai e servit in barul asta.Azi vine gagiul si cere o sticla de vin .Ii explic ca nu am sa il servesc, si de ce.Reactia: "Pai daca la baie era ocupat?!Ce are daca m-am p.isat in vita voastra de vie pe terasa?" :kiss:

Sper ca am postat unde trebuie.Chestiile astea nu mai puteam sa le tin doar pt mine..

Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic