Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2170

• Penetru

1989

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator AdrianB1

În cutia galbenă de pe raft e o brichetă. După motorul de sub raft e un telefon mobil, îl conectezi la laptop. În spatele scaunului din stânga sunt o cheie (de contact de la motocicletă) şi o oglindă. În frigider e un suport, în spatele lui o servietă. Sub coşul de gunoi e un CD. Pe spalierul de lângă motocicletă, în dreptul roţii din faţă e un suport. Îl pui pe cel găsit în frigider şi pui oglinda pe suporţi.

După laptop dai de o cheie galbenă ce deschide servieta. În servietă găseşti o telecomandă care face să se mişte mini-motocicleta de sub raft (între cauciucuri).

După roata din faţă a motocicletei e bateria la laptop. O bagi în laptop (partea stângă), bagi CD-ul în dreapta, deschizi laptopul (butonul de power dreapta lângă ecran) şi vezi discul "Transport". Faci o comandă, vine o foaie de hârtie în cutia poştală. Deschizi bricheta, o aprinzi şi afumi foaia de hârtie ca să găseşti codul roţii din faţă. O deblochezi.

Te uiti la mini-moto, o întorci, când dai click pe roata spate şi se aprind ledurile verzi foloseşti telecomanda pe moto. Apare codul roţii din spate, pe care o deblochezi. Bagi cheia în contact. Muţi motocicleta un pic mai în faţă şi vezi în oglindă nişte bucăţi de cifre. Lângă roata din faţă mai sunt bucăţi de cifre, le combini şi obţii cifrul uşii. O deschizi, îţi pui casca şi faci wheelie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca o avea tot timpul in ea :ok:

Link spre comentariu

Intr-un salon de reanimare, toti conectati la aparate de mentinere a vietii. La un moment, electricianul baga capul pe usa:

- " Baieti, auziti, ia luati o gura mare de aer ca schimb o siguranta! "

Link spre comentariu

Intra un student in examen si fara discutii pune pe masa o sticla de whisky.

Examinatorul priveste si spune: - Satisfacator.

Studentul mai scoate o cutie de ciocolata. Examinatorul : - Bine.

Studentul pune deasupra si un stilou aurit de firma. Examinatorul : -Excelent! si pune nota.

Studentul strange totul de pe masa si spune : - Acum va rog sa ma scuzati, dar mai am de dat si fizica....

:ok: :hug: :P

Link spre comentariu

Odata, eram cu nevasta-mea în pat si ma întrebam si eu, asa, ca omu' "o fi avut, n-o fi avut?". Pâna la urma am zis sĂĄ întreb cu voce tare, nu numai în gând, da' mai pe ocolite, (ca doar sunt un gentleman, ce p..a mea) si i-am zis: "Auzi, cum se face ca nu stiu niciodata când ai orgasm?" Si stiti ce mi-a raspuns: "Pai n-are rost sa te tot sun la servici si sa te deranjez pentru atâta lucru"

Doua surori, una de 18, cealalta de 10 ani, fac pentru prima oara baie impreuna. Cea mica observa ca cea mare are niste par intre picioare. - Ce e asta dintre picioarele tale ? - Par pubian ! - Si nu te deranjeaza cind te f**i ?

Doi programatori: -Imprumuta-mi si mie 1000 Euro... -Mai bine iti dau 1024 sa fie suma rotunda!

In sala de operatie (chirurgul catre asistent): - Anestezie. - De-a noastra sau de import? - De import. - De import s-a terminat. - Atunci de-a noastra. - Nani, nani...

Doi copii stau in sala de asteptare la medic, iar unul dintre ei plange de mama focului. Celalalt il intreaba: - De ce plangi? - Pai, am venit aici pentru un test de sange si o sa ma taie la deget... Cand aude asta, celalalt copil incepe si el sa planga. - Dar tu de ce plangi acum? - Eu am venit aici pentru un test de urina!!!...

Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci?

- Il impusti pe manelist. De 2 ori

Link spre comentariu

Un batran cap al mafiei este pe patul de moarte... Isi cheama nepotul la el si-i spune: - Nepoate, asculta la mine!... Vreau sa-ti las ca mostenire pistolul meu. El iti va aminti mereu de mine!... - Dar, bunicule, mie nu-mi plac pistoalele!... Mai bine mi-ai lasa ceasul tau, 'Rolexul'!... - Asculta la mine!... Intr-o zi tu o sa conduci afacerea familiei... O sa ai o nevasta frumoasa, o gramada de bani, o casa mare si, poate, si cativa copii... Si, poate, intr-o zi cand o sa te intorci acasa, o sa-ti gasesti nevasta in pat cu alt barbat... Si-atunci ce-o sa faci?!?... O sa-i arati 'Rolexul' si-o sa-i zici, 'Hei, amice, tie ti s-a scurs timpul!... E randul meu!'...?!?

Un turist ajunge la o cabana. Stind de vorba cu cabanierul vede in usa unui cotet un porc cu un picior de lemn.

- Ce e omule cu porcul ala?

- Pai stai sa vezi. Anul trecut, pe vara, a fost o furtuna mare, a venit un traznet si ne-a luat foc cabana. A venit Gogu, ca asa-l cheama, si ne-a scos pe rind, pe toti din casa, si asa am scapat cu viata.

- Pai si piciorul?

- Pai stai sa vezi. Mai acu, pe toamna, pleaca fii-mea la oras, sa dea un interviu pentru un post. Cind sa intre la interviu, vede ca si-a uitat acasa dosarul cu CV-ul. Da ea un telefon si, cind ne gindeam noi cum sa facem sa-i trimitem mai repede dosarul, cum se repede Gogu, ia mapa în gura si fugi, si fugi, ajunge si-i da fetii dosarul.

- Bine, da' piciorul?

- Pai stai sa vezi. Unde nu pui ca mai acu', nepotul, asta de-l vezi colo-n batatura, cade in fintina. Si nu se repede Gogu si-l scoate afara, de nu s-a inecat baiatu?

- Bine, dom'ne, dar ce-i cu piciorul?

- Pai ce omule, asta-i porc sa-l maninci tot de-odata?

La inceputul secolului XX se duce Bula la ghicitoare. Aceasta ii spune:

- Mda... Din cauza ta vor muri multzi oameni si altzii vor ramane fara

casa... Pleaca Bula dezamagit, cand in drum spre casa vede un copil pe

shinele de tramvai. Sare Bula, repede, il salveaza. -Cum te cheama, puisor?

a intrebat Bula.

-...Adolf...Adolf Hitler.

Cand Ralph a vazut ca penisul sau incepe sa creasca, a fost incantat si la fel a fost si sotia lui. Dar dupa cateva saptamani, ajunsese la o jumatate de metru si a inceput sa se ingrijoreze, asa ca s-a dus la un urolog.

Dupa o indelunga examinare, doctorul le-a explicat lui Ralph si sotiei ca singura solutie ar fi o operatie.

Sotia intreba ingrijorata:

- Si cat timp va trebui sa poarte carje?

- Dar cine a zis ceva de carje?

- Pai, aveti de gand sa-i lungiti picioarele, nu-i asa?

Aicea-i gurita aia scumpa, rosie...

Aici sanii aceia ca doua mere sanatoase...

Burtica asta plata ca si Campia Romana...

Buricul asta rotund si frumos...

Aicea-s...

- lonele! Ne-o tragem sau facem inventar?

(unul pentru posesoaele de matiz)

Pe autostrada - un Matiz ramas in pana de motor.

Sofer - o femeie. Se da jos din masina si deschide capota motorului sa

se uite ce s-a intamplat. Aplecindu-se, un san iese afara. Alt sofer

trecand pe langa ea observa ca sanul era iesit si spune:

- Degeaba ii dai sa suga ca nu mai creste.

ca intre prieteni:

Patru barbati stau de vorba la o sticla de vin. Fiecare se lauda cu performantele sale sexuale. Primul : Eu o regulez pe nevasta-mea o data pe luna. Al doilea : Eu de doua ori pe luna. Al treilea : Eu o data pe saptamâna. Al patrulea : Eu de doua ori pe saptamâna. La care primul : Da' tu nici n-ai nevasta ! Al patrulea : Aa, nu despre a ta era vorba ?

si gata ca m-am plictisit. :ok:

Editat de Arthemis
Link spre comentariu

Bula si-a obisnuit cainele ca in fiecare zi sa ii faca o bucurie. Problema era ca trebuia sa plece o saptamana in delegatie si si-a lasat cainele in grija unui vecin cu promisiunea ca vecinul respectiv ii va face catelului in fiecare zi o bucurie.

Dupa vreo 4 zile Bula nu mai poate, ii era foarte dor de catelul lui si era f ingrijorat asa ca decide sa mearga acasa.

Cand ajunge isi vede vecinul ca invarte cainele de lant, il da peste cap, il supune la tot felul de cascadorii.

Ii zice:

-Dar nu ti-am spus ca trebuie sa ii faci o bucurie in fiecare zi? Uite ce ii faci saracul caine.

La care vecinul:

- Da da, dar sa il vezi ce se bucura cand ii dau drumul...

Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic