Skrillex Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 e problema ta daca ti se face greata, CuCun nu a jignit pe nimeni.Si mie mi se face greata cand vad ca se transforma topicul de motociclisti intr-unul de pocaiti na edit..ca sa rada si cei mai gretosi din fire mai bine baga filme cu femei sumar imbracate laic dis Bai da rai mai sunteti, il ingretosati pe BellyBody.... BellyBody, uite aici ceva sa-ti mai ia din greata, ca stiu ca esti un fin cunoscator al manelelor si un mare fan PDL-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracu Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Bai da rai mai sunteti, il ingretosati pe BellyBody.... BellyBody, uite aici ceva sa-ti mai ia din greata, ca stiu ca esti un fin cunoscator al manelelor si un mare fan PDL-ului. asta e mai buna..de vazut pana la capat http://www.worktobejudged.com/strippause/peca.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 e problema ta daca ti se face greata, CuCun nu a jignit pe nimeni.Si mie mi se face greata cand vad ca se transforma topicul de motociclisti intr-unul de pocaiti na edit..ca sa rada si cei mai gretosi din fire Asa e mult mai bine, multumesc ca ai editat desenul. Cuvantul respectiv poate se regaseste in vocabularul tau, in al meu cu siguranta NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracu Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Asa e mult mai bine, multumesc ca ai editat desenul. Cuvantul respectiv poate se regaseste in vocabularul tau, in al meu cu siguranta NU. eh e de inteles, mai uiti din expresii daca nu mai stai in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Copilul isi intreaba tatal: care-i diferenta dintre a excita si a enerva? - Sa-ti dau un exemplu, acum 10 ani ma-ta ma excita, acum ma enerveaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ceva genial... O fi genial, dar cand citesc cuvantul cu f_____ folosit probabil pe site-urile de profil.. mi se face greata. Scuze, nu pot citi asa ceva.. bine domn'e ca esti asa de sensibil ...nu-ti place ceva, te simti ofensat in vreun fel... nu citi...eu asa am primit-o si n-am mai avut chef sa o modific pt cei mai "slabi de inger" Mesaj completat e problema ta daca ti se face greata, CuCun nu a jignit pe nimeni.Si mie mi se face greata cand vad ca se transforma topicul de motociclisti intr-unul de pocaiti na edit..ca sa rada si cei mai gretosi din fire mersi pt modificare... Mesaj completat Asa e mult mai bine, multumesc ca ai editat desenul. Cuvantul respectiv poate se regaseste in vocabularul tau, in al meu cu siguranta NU. daca zici ca nu se regaseste in vocabularul tau..atunci poate nu sti ce inseamna, sau nu-i intelegi sensul...deci nu vad motiv pt care ai fi ingretosat... no offence...da te contrazici tu pe tine PS:hai s-o lasam balta...ca-i mai bine asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Traim intr-o societate in care pizza ajunge mai repede decat politia. Incercati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 si asta este o faza interesanta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 3 prieteni se lauda cu nevestele lor. Primul: - Eu am o nevastaaaa, ca un fluture!!! Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara!!! Al treilea sta si se gandeste, la care dupa 2 minute zice: - Pai… nici a mea nu prea seamana a om!!! … Un barbat se confeseaza unui prieten: − Cred ca voi divorta. Nu mai pot, sotia mea e prea copilaroasa. − De ce? intreba celalalt. − De cate ori fac baie vine pe la spate si imi ineaca toate ratustele din cada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 bine domn'e ca esti asa de sensibil ...nu-ti place ceva, te simti ofensat in vreun fel... nu citi...eu asa am primit-o si n-am mai avut chef sa o modific pt cei mai "slabi de inger" Cei mai slabi de inger pot fi copii ... de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemind Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul: − Ce s-a intamplat? − Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe. − Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara. Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor. − A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins. − Vezi daca-ti tii gura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Asta da pregatire pentru iernat Daca ii era frig saracutei , ce era sa faca ? Doar stiti ca Yamaha sunt sensibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 /index.php?showtopic=65 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 (de vazut pana la final) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 http://www.220.ro/YmoR7rydih/Uite-Un-Motor-Fara-Pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 http://www.220.ro/YmoR7rydih/Uite-Un-Motor-Fara-Pilot dac'ai pati'o,ar mai fi funny? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 dac'ai pati'o,ar mai fi funny? ai dreptate ...nush daca exista accident funny! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 The English are feeling the pinch in relation to recent terrorist threats and have raised their security level from "Miffed" to "Peeved." Soon, though, security levels may be raised yet again to "Irritated" or even "A Bit Cross." The English have not been "A Bit Cross" since the blitz in 1940 when tea supplies all but ran out. Terrorists have been re-categorized from "Tiresome" to a "Bloody Nuisance." The last time the British issued a "Bloody Nuisance" warning level was during the great fire of 1666. The Scots raised their threat level from "Pissed Off" to "Let's get the Bastards" They don't have any other levels. This is the reason they have been used on the frontline in the British army for the last 300 years. The French government announced yesterday that it has raised its terror alert level from "Run" to "Hide". The only two higher levels in France are "Collaborate" and "Surrender". The rise was precipitated by a recent fire that destroyed France's white flag factory, effectively paralysing the country's military capability. It's not only the French who are on a heightened level of alert. Italy has increased the alert level from "Shout loudly and excitedly" to "Elaborate Military Posturing". Two more levels remain: "Ineffective Combat Operations" and "Change Sides". The Germans also increased their alert state from "Disdainful Arrogance" to "Dress in Uniform and Sing Marching Songs". They also have two higher levels: "Invade a Neighbour" and "Lose". Belgians, on the other hand, are all on holiday as usual, and the only threat they are worried about is NATO pulling out of Brussels. The Spanish are all excited to see their new submarines ready to deploy. These beautifully designed subs have glass bottoms so the new Spanish navy can get a really good look at the old Spanish navy. Americans meanwhile are carrying out pre-emptive strikes, on all of their allies, just in case. Meanwhile... New Zealand has also raised its security levels - from "baaa" to "BAAAA!". Due to continuing defense cutbacks (the airforce being a squadron of spotty teenagers flying paper aeroplanes and the navy some toy boats in the Prime Minister's bath), New Zealand only has one more level of escalation, which is "Shit, I hope Australia will come and rescue us". In the event of invasion, New Zealanders will be asked to gather together in a strategic defensive position called "Bondi". Australia, meanwhile, has raised its security level from "No Worries" to "She'll be right, mate". Three more escalation levels remain, "Crikey!', "I think we'll need to cancel the barbie this weekend" and "The Barbie is cancelled". So far no situation has ever warranted use of the final escalation level. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 CERERE Subsemnatul Penis , va rog sa-mi aprobati o marire de salariu din urmatoarele considerente: - Fac munca fizica; - Fac munca nenormata; - Muncesc la adancimi mari; - Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac; - Nu pot sa-mi iau liber duminica sau in sarbatori legale; - Lucrez intr-un mediu umed si coroziv; - Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat; - Lucrez in temperaturi ridicate; - Prin munca mea sunt expus la boli contagioase. Cu respect, Penisul Rezolutia Directoarei In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs.. din urmatoarele motive: - Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu; - Suntei incapabil sa lucrati doua schimburi la rand; - Adormiti repede dupa intervale scurte de munca; - Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii; - Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii; - Nu luati initiative; - Trebuie sa fiti presat, stimulat si impins de la spate pentru a incepe munca; - Lasati multa mizerie in urma Dvs. La locul de munca, la sfarsitul turei; - Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protective corespunzatoare; - Va pensionati cu mult inaintea varstei de 65 de ani, varsta legala de pensionare; - Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile de lucru; Si, ca si cum asta nu ar fi indeajuns, - Sunteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase. Cu sinceritate, Directiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 foarte tare "bancul" de mai sus postat de ovidiu(cicloburu)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 HA HA! Dar de asta ce zici? Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. De-odata simti aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata, cum urca incet si ademenitor pe scari. Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se de perete, a mers pana la usa si cu un efort si mai mare a coborat scarile, tinandu-se cu ambele maini de balustrada. Gafaind,s-a sprijinit de tocul usii si a aruncat o privire in bucatarie. Daca n-ar fi simtit durerile acelea cumplite, ar fi zis ca este deja in rai . Acolo, puse pe un ziar, erau sute de prajituri favorite cu ciocolata. Era asta raiul sau era ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura ca sotul ei parasea lumea fericit? Cu un ultim efort, s-a aruncat inspre masa. Mana tremuranda a ajuns la o prajitura de pe marginea mesei, cand brusc este lovit cu lingura peste degete de catre sotie. "Nu te atinge de astea", spuse ea, "sunt pentru inmormantare!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) foarte tare si asta ovidiu! Dar de unde le iei? Mesaj completat <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QUQo8RQ-LEo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QUQo8RQ-LEo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Mesaj completat am incercat sa bag un film de pe youtube dar nush cum sa fac sa apara direct asa ca va dau linkul! http://www.youtube.com/watch?v=QUQo8RQ-LEo Editat Ianuarie 27, 2010 de "Fanes" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate